Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oby maleńka dała radę!!!!!!!! Fakt, że nikt z wolontariuszy tu nie zawinił. Szkoda tylko baaardzo tego maleństwa i innych zarażonych psiaczków. Brawa dla domku Bishy, musi się udać, sunieczka musi wygrać tę walkę!!!!

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chorują raczej maluchy,choć może się to zdarzyć dużym psiakom.O szczegółach to trzeba raczej z lekarzem...wiem,że dla szczeniąt to bardzo niebezpieczna choroba.

Posted

Bishenko jak dzisiaj, jak się czujesz??:)
A to ku pokrzepieniu!!!
[INDENT] [IMG]https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/p526x296/1185759_363898557077542_370417991_n.jpg[/IMG] :stormy-sad::bye::bye: [/INDENT]

Posted

Witam dziewczyny przepraszam że dopiero teraz ale ostatnio dużo w biegu .... mała z dnia na dzień czuje sie coraz lepiej ma apetyt dzikuje rozwala co sie da kradnie kapcie ... Zjadła nawet kawałek ścianki regipsowej ( wet powiedział że nic jej od tego nie będzie ) Aaaaaaa i najważniejsze jej znakiem rozpoznawczym nie są już oklapniete uszy :P chyba jej tu dobrze bo oboje uszu stoi na baczność ... Odnośnie surowicy to dostała tyle leków że już nie wiem co jest co ...ale z pewnością wet wiedział co ma podać ... Lecznica jest bardzo dobra codziennie jezdzilysmy specjalnie 20 km za poznan... Najważniejsze że rokowania są dobre.... Zastrzyki odstawione bierzemy tylko antybiotyk i preparat na wzmocnienie.... Wyplukalam sie totalnie z kasy :( ale dla tej kudlatej kulki zrobilabym wszystko :D i tu niespodzianka wrzucam wam fote mojego pieszczocha ...Żywy dowód przemiany :D