Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=lucida grande]Wpłat można dokonywać na konto fundacji Amicus Canis:[/FONT]
[FONT=lucida grande]Nr konta 65203000451110000002613570[/FONT][FONT=lucida grande][/FONT][FONT=lucida grande] [/FONT]
[FONT=lucida grande]PayPal [email protected][/FONT]
[FONT=lucida grande]Z dopiskiem: "dla Żwirka"[/FONT]

Posted

[quote name='ocelot'][FONT=lucida grande]Wpłat można dokonywać na konto fundacji Amicus Canis:[/FONT]
[FONT=lucida grande]Nr konta 65203000451110000002613570[/FONT]
[FONT=lucida grande]PayPal [email protected][/FONT]
[FONT=lucida grande]Z dopiskiem: "dla Żwirka"[/FONT]

ocelot wrzucisz na 1 stronę? :) żeby się nie zawieruszyło :]

Posted

Na fb pewnie też są zbierane pieniążki na Żwirka i mam pytanie czy byłaby możliwość prowadzenia wspólnych rozliczeń na wątku tu na dogo, żebyśmy mogli wiedzieć jak chłopak stoi z finansami? Mam fb ale słabo się tam poruszam...

Posted

[quote name='yucca']Na fb pewnie też są zbierane pieniążki na Żwirka i mam pytanie czy byłaby możliwość prowadzenia wspólnych rozliczeń na wątku tu na dogo, żebyśmy mogli wiedzieć jak chłopak stoi z finansami? Mam fb ale słabo się tam poruszam...[/QUOTE]
Tak będziemy robić. Deklaracje też wstawię.
Takie rzeczy zostawiam na weekend jak mam ciut więcej czasu dzisiaj gnam zaraz do przytuliska, ale wieczorkiem rozliczenie Żwirusia umieszczę

Posted (edited)

[quote name='ocelot']Tak będziemy robić. Deklaracje też wstawię.
Takie rzeczy zostawiam na weekend jak mam ciut więcej czasu dzisiaj gnam zaraz do przytuliska, ale wieczorkiem rozliczenie Żwirusia umieszczę
Ja
raz w tygodniu postaram się konto fundacyjne rozliczać , więc wpłaty będę wypisywać .Więc na Żwirka wpłynęło 10zł od Joanny W., Bogumiły M -30zł , Adriana K -15zł , Marty P-15zł , Katarzyny C -50zł , Sybisi -20zł , Alicji W -10zł , Katarzyny C -20zł , Monik B -100zł ,[FONT=arial]100 ZŁ- GOSIA P 30 ZŁ- PAULINA P 10 ZŁ- P. P , Agaty G -50zł , Juccy -10zł[/FONT]

Edited by Anja2201
Posted

[quote name='Anja2201']Ja
raz w tygodniu postaram się konto fundacyjne rozliczać , więc wpłaty będę wypisywać .Więc na Żwirka wpłynęło 10zł od Joanny W., Bogumiły M -30zł , Adriana K -15zł , Marty P-15zł , Katarzyny C -50zł , Sybisi -20zł , Alicji W -10zł , Katarzyny C -20zł , Monik B -100zł[/QUOTE]
Rozliczenie jest w pierwszym poście

Posted

[quote name='agusiazet']Pieniążki dla Żwirka przelałam w dniu dzisiejszym. Proszę o potwierdzenie otrzymania na wątku Skarpety im. Talcott.[/QUOTE]
Pieniążki dotarły:) Bardzo Żwirek i my dziękujemy:)
W rozliczeniu na pierwszej stronie 120 zł. sie pojawi pewnie w weekend, bo wtedy latwiej mi wszystko ogarnąc

Posted (edited)

na konto Żwirka wpłynęło 20zł od Barbary B , Emilki J -40zł , 120zł od skarpety im. Talcott , Gabrieli Z-30zł , Janka O -10zł

Edited by Anja2201
Posted

Dzisiaj byłam u niego z wizytą:) Przy okazji zawożenia Wolfiego i Cziki.
Żwirek mieszka w domu u Joasi. Czuje się tam świetnie. Wśród innych psiaków. Teraz dopiero widać jak bardzo było mu potrzebne bezpieczeństwo.
Będą zdjęcia:)

Posted

[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]UWAGA !!! WIADOMOŚĆ , KTÓRA MNIE PRZERAZIŁA KTOŚ ŻWIRKA CHCIAŁ ODSTRZELIĆ - TO BIAŁE NA RTG TO ŚRUT !!!!!
[/FONT][/COLOR][IMG]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1781867_261147470713312_558809055_n.jpg[/IMG]

Posted

Żwirek miał jednak dużo szczęścia, to była najwyższa pora, aby go uratować. Nie wiadomo czy następnym razem ktoś by go nie ustrzelił :-(. Ten śrut to zostanie, czy będzie usunięty?