psiulka Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Kury i kogut też się znalazły :evil_lol: (Ten kogut to został przetransportowany od mojej babci :lol: ) Quote
psiulka Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Obiecuję, że Wasze galerie odwiedze wieczorkiem, bo teraz daje ostatnie zdjęcia z Binarowej i zmykam ;) Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Kociaki :loveu::loveu::loveu: :loveu:Ten ostatni mi sie podoba :loveu: Quote
psiulka Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 The end Binarowa :multi: Do wieczorka :bye: Quote
psiulka Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Kociaki :loveu::loveu::loveu: :loveu:Ten ostatni mi sie podoba :loveu: Bo świeciłam w niego niebieską latarką :lol: Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 psiulka napisał(a):Bo świeciłam w niego niebieską latarką :lol: Hihi :) I zapomnialam dodac ze swinki kurki kogucik pieski ahh :loveu::loveu::loveu: Quote
Cambel&Megi Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 psiulka napisał(a):A to specjalnie dla Tej, której temat nie podniesie się z podłogi bo ma jakieś bóle kręgów :evil_lol: I dla Tej, która poprawiła mi humor na bite kilka dni :buzi: :oops: :oops: http://images26.fotosik.pl/36/42fb51a8ecae7dc9med.jpg http://images27.fotosik.pl/36/ef04f5714d5271a0med.jpg O Jesoooo....To dla mnie? :oops: Ty mnie chcesz zdołować, to takie śliczne, mmm a ja tak ni umiem, i ni mom sprzętu :-( PIĘKNE ! :calus: [SIZE=2]I dziękuję :oops::oops: [SIZE=2]A koteczki są śliczne, i pieseczki :loveu: Ale świnki i kuraki nie, bo takiego bydełka nie lubię :evil_lol: . xP[SIZE=2] Quote
ewatr Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Ale Ilonka narobiła ślicznych zdjęc :multi: a kogut przesliczny .. a wogóle dzień dobry :calus: Quote
psiulka Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Hihi :) I zapomnialam dodac ze swinki kurki kogucik pieski ahh :loveu::loveu::loveu: Masz rację :lol: Cambel napisał(a):O Jesoooo....To dla mnie? :oops: Ty mnie chcesz zdołować, to takie śliczne, mmm a ja tak ni umiem, i ni mom sprzętu :-( PIĘKNE ! :calus: [SIZE=2]I dziękuję :oops::oops: [SIZE=2]A koteczki są śliczne, i pieseczki :loveu: Ale świnki i kuraki nie, bo takiego bydełka nie lubię :evil_lol: . xP No a znasz kogoś innego kto tak zamaszyście rzuca tematem, że ten nie może wstać? :shake: :buzi: Na pewno kiedyś będziesz miała sprzęt i zrobisz dla mnie jeszcze ładniejsze zdjęcia :buzi: Świnki były kochane :loveu: ewatr napisał(a):Ale Ilonka narobiła ślicznych zdjęc :multi: a kogut przesliczny .. a wogóle dzień dobry :calus: Dzień dobry Ciocia :multi: Dziękuję :oops: Quote
psiulka Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Już się skończyły te z Binarowej a te z Kamionki jeszcze nie ułożone. Zaraz idę do Dżeka i Agi to będą. ;) Quote
Coffee&Nera Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Jacky ja tutaj czekam na zdjęcia Jackiego i Agi xD mam juz zamowienie xD A tak to Hej bo dawno niebylam :P Quote
psiulka Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Za chwilkę, wytrzymajta jeszcze ;) Witamy znów ;) Quote
Coffee&Nera Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Powrót smoka łaaa xD Widze ze masz to do robienia makro- tez szukam na swoj aparat... Gdzie kupilas bo jestem tym zainteresowana takim "doczepnikiem" Quote
psiulka Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Ano mam. A Ty masz aparat? Jaki? 8) Na allegro kupiłam ;) Quote
Coffee&Nera Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Ja mam Olympusa FE-210 ^^ Calkiem fajowy aparat- dobrze robi sie nim zdjęcia, głownie skupiam sie na krajobrazikach :loveu: ! Quote
g_o_n_i_a Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Dobry wieczór Psiul Śliczne te kotuszki :loveu: Quote
psiulka Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Nerul napisał(a):Ja mam Olympusa FE-210 ^^ Calkiem fajowy aparat- dobrze robi sie nim zdjęcia, głownie skupiam sie na krajobrazikach :loveu: ! Kupiłaś? I za ile stoi? Na allegro nie bardzo wogóle można go znaleźć, chyba że ja jestem ślepa. Masz już galerię? g_o_n_i_a napisał(a):Dobry wieczór Psiul Śliczne te kotuszki :loveu: Dobry No śliczne śliczne :loveu: Dawno Cię u nas nie było :roll: Quote
Coffee&Nera Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Niemam galeryjki- cos mi linkowanie szfankuje i aktualnie szukam nowych akumulatorów bo cos ze starymi nie tak... A kupilam go za 600zł, wiecej by kosztowal pewnie ale zostal sprowadzony z jakiejs hurtowni- znajomy mi polecil ;) Quote
Recommended Posts