Kar0la Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Czy ktoś jeszcze pamięta tą panienkę? :loveu::loveu::loveu: Jak dobrze pójdzie to w środę wyściskam ślicznotkę osobiście. :multi: Quote
Helga&Ares Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 http://images27.fotosik.pl/64/0c0613e71678ccff.jpg:loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ja pamiętam, bo miała u mnie zamieszkać:placz::placz::placz: Tylko mi na to nie pozwoliłyście cioteczki drogie:placz: Bubeńko co u Ciebie?? Proszę jej przekazać mizzianko, buziaka w nosek i tulaska :loveu::loveu: Quote
Kar0la Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Helga dziękuję i wymiziam. Wiem, że Bubcia miałaby u Ciebie także bardzo dobrze. Bardzo przystojny ten Twój Ares. :loveu::loveu: Quote
Helga&Ares Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 dziękuję bardzo:loveu: A skąd wiesz że Wabi się Ares:crazyeye: jestem pod wrażeniem:lol: Quote
AnkaG Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Pewnie, że pamiętamy to małe czupiradełko. :loveu: A jak się sprawuje? Quote
Helga&Ares Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 AnkaG napisał(a):Pewnie, że pamiętamy to małe czupiradełko. :loveu: A jak się sprawuje? właśnie, jak tam się mała sprawuje? Quote
Bea1 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Z tego co slyszalam/moze juz ktos pisal wczesniej/, to Buba zjadla spory kawal skorzanej kanapy i super odjazdowe buciki swojej Pani/ nowiusienkie/:evil_lol:, ale i tak jest najwspanialsza na swiecie;) Quote
Helga&Ares Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 ooo! musi mieć wyjątkowo kochanych (i cierpliwych) Państwa :evil_lol: Quote
AnkaG Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Bea nie słyszeliśmy o wyczynach Buby ....:roll::diabloti: Quote
Bea1 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='AnkaG']Bea nie słyszeliśmy o wyczynach Buby ....:roll::diabloti:[/quote] a ja tak:evil_lol: Quote
Bea1 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Helga_psiaki']może wiesz coś jeszcze?? :diabloti:[/quote] wiem, ze jej Pani jak zobaczyla zjedzone buty..zmartwila sie tylko, ze juz drugich takich nie ma w sklepie w tym rozmiarze:evil_lol:, ogolnie Buba jest bardzo kochana i rozpieszczana, kanapa zostala przykryta jakims pledem na razie;).. malutka ma odrobine ograniczona powierzchnie demolowania ..czyli pod nieobecnosc Pani zamykany jest tylko pokoj ze skorzanymi kanapami, a sunia dostaje duzo roznych smakolykow do gryzienia aby sie czyms zajela;). Dziekuje mojemu kochanemu informatorowi ;)i mam nadzieje, ze wybaczy mi naruszenie praw autorskich:loveu: Quote
Helga&Ares Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 dobrym wyjściem jest kong, albo jakaś piłka z dziurką, a w środku jakieś parówki itp. Mój Ares właśnie tym najlepiej się zajmuje, woli to niż smakołyki: uszko świńskie, kostka... Ja zrobiłam zabawkę z żółtej piłki, dziurka taka, żeby była trudność z wydobyciem niespodzianek. Jest super,polecam, naprawdę Quote
Kar0la Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Rozmawiałam z Kasią. Zarejestruje się na dogo. Będą świeże wieści o poczynaniach Bubci i zdjęcia. :multi::multi::multi: Quote
AnkaG Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Fajnie bo my lubimy poczytać o domkach uratowanych psiaków. :lol: Quote
Helga&Ares Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 i co? zarejestrowała się już Pańcia? Co u Skarbeńka słychać:lol: Quote
Recommended Posts