Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

http://images27.fotosik.pl/64/0c0613e71678ccff.jpg:loveu::loveu:
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Ja pamiętam, bo miała u mnie zamieszkać:placz::placz::placz:
Tylko mi na to nie pozwoliłyście cioteczki drogie:placz:
Bubeńko co u Ciebie??
Proszę jej przekazać mizzianko, buziaka w nosek i tulaska :loveu::loveu:

• 1 month later...
Posted

Z tego co slyszalam/moze juz ktos pisal wczesniej/, to Buba zjadla spory kawal skorzanej kanapy i super odjazdowe buciki swojej Pani/ nowiusienkie/:evil_lol:, ale i tak jest najwspanialsza na swiecie;)

Posted

[quote name='Helga_psiaki']może wiesz coś jeszcze?? :diabloti:[/quote]
wiem, ze jej Pani jak zobaczyla zjedzone buty..zmartwila sie tylko, ze juz drugich takich nie ma w sklepie w tym rozmiarze:evil_lol:, ogolnie Buba jest bardzo kochana i rozpieszczana, kanapa zostala przykryta jakims pledem na razie;).. malutka ma odrobine ograniczona powierzchnie demolowania ..czyli pod nieobecnosc Pani zamykany jest tylko pokoj ze skorzanymi kanapami, a sunia dostaje duzo roznych smakolykow do gryzienia aby sie czyms zajela;). Dziekuje mojemu kochanemu informatorowi ;)i mam nadzieje, ze wybaczy mi naruszenie praw autorskich:loveu:

Posted

dobrym wyjściem jest kong, albo jakaś piłka z dziurką, a w środku jakieś parówki itp. Mój Ares właśnie tym najlepiej się zajmuje, woli to niż smakołyki: uszko świńskie, kostka...
Ja zrobiłam zabawkę z żółtej piłki, dziurka taka, żeby była trudność z wydobyciem niespodzianek. Jest super,polecam, naprawdę

• 4 weeks later...
  • 3 months later...