Akitka Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Trzymamy kciuki, żeby szybko udało się rozwiązać problem Kacperka... :kciuki: Quote
DarkAngels Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Z tego co wiem to wszystko dobrze :) Niedługo bede miał fotki to wstawie :) Quote
Ksera Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Co tam u małego lewka? Jak jego nóżki? Wstawcie fotki jak tam mu futerko odrasta :razz: . Kierownik prosi też o przesłanie umowy do schroniska. Quote
DarkAngels Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Ksera napisał(a):Co tam u małego lewka? Jak jego nóżki? Wstawcie fotki jak tam mu futerko odrasta :razz: . Kierownik prosi też o przesłanie umowy do schroniska. U Kacperka wszystko dobrze :) Śpi ciągle w swoim posłanku. Upsss. Rodzice jeszcze nie wysłali? Hmmmmmmmm. Poprosze o adres schroniska to w poniedzialek wyśle :) Fotki Kacperka są tutaj :) : http://www.club-chow.pl/viewtopic.php?t=1104&postdays=0&postorder=asc&start=60 Quote
Ksera Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT 30-254 KRAKÓW ul.Rybna 3 Fotki śliczne, widać, że chłopaczek ma dobrze, jeszcze raz serdeczne dzięki :loveu: . Ja go zabierałam dziwnie chodził, ale myślałam, że to wina pozlepianego futra, króre krępowało ruchy, przy ogonie to mu ze 2 kilo g... wisiało, po ogoleniu jakoś lepiej chodził. Quote
Le-Madzik Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 I na dal ma problemy z chodzeniem, ponieważ ma poważną dysplazję. Leczymy go... i zobaczymy jak będzie. Niestety było to bardzo zaniedbanie i szanse na poprawę są nie wielkie. Narazie Kacperek uwielbia swoje wyrko i jest szczęśliwy i kochany:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
DarkAngels Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Le-Madzik napisał(a):I na dal ma problemy z chodzeniem, ponieważ ma poważną dysplazję. Leczymy go... i zobaczymy jak będzie. Niestety było to bardzo zaniedbanie i szanse na poprawę są nie wielkie. Narazie Kacperek uwielbia swoje wyrko i jest szczęśliwy i kochany:loveu::loveu::loveu::loveu: To super, że tak się mu poszczęściło :) Quote
Recommended Posts