Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Co tam u małego lewka? Jak jego nóżki? Wstawcie fotki jak tam mu futerko odrasta :razz: . Kierownik prosi też o przesłanie umowy do schroniska.

Posted

Ksera napisał(a):
Co tam u małego lewka? Jak jego nóżki? Wstawcie fotki jak tam mu futerko odrasta :razz: . Kierownik prosi też o przesłanie umowy do schroniska.

U Kacperka wszystko dobrze :) Śpi ciągle w swoim posłanku. Upsss. Rodzice jeszcze nie wysłali? Hmmmmmmmm. Poprosze o adres schroniska to w poniedzialek wyśle :) Fotki Kacperka są tutaj :) :

http://www.club-chow.pl/viewtopic.php?t=1104&postdays=0&postorder=asc&start=60

Posted

SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT
30-254 KRAKÓW
ul.Rybna 3

Fotki śliczne, widać, że chłopaczek ma dobrze, jeszcze raz serdeczne dzięki :loveu: . Ja go zabierałam dziwnie chodził, ale myślałam, że to wina pozlepianego futra, króre krępowało ruchy, przy ogonie to mu ze 2 kilo g... wisiało, po ogoleniu jakoś lepiej chodził.

Posted

I na dal ma problemy z chodzeniem, ponieważ ma poważną dysplazję. Leczymy go... i zobaczymy jak będzie. Niestety było to bardzo zaniedbanie i szanse na poprawę są nie wielkie. Narazie Kacperek uwielbia swoje wyrko i jest szczęśliwy i kochany:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Le-Madzik napisał(a):
I na dal ma problemy z chodzeniem, ponieważ ma poważną dysplazję. Leczymy go... i zobaczymy jak będzie. Niestety było to bardzo zaniedbanie i szanse na poprawę są nie wielkie. Narazie Kacperek uwielbia swoje wyrko i jest szczęśliwy i kochany:loveu::loveu::loveu::loveu:

To super, że tak się mu poszczęściło :)