*Gwiazdeczka* Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Może umieścić Kacpra na www.tresura.pl w dziale oddam psa? Quote
DarkAngels Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Hej. Koniecznie muszę wiedzieć jak najszybciej jaki jest stosunek Kacpra do innych psów. Chodzi mi oto, czy może mieć w mieszkaniu kolege? Proszę o jak najszybszą odpowiedź :) Quote
muka1 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 to chyba zależy od kolegi!.Ksera napisała ,że pies opanowany, spokojny a po kastracji charakter tez bardzo zlagodnieje.Jeżeli ów kolega nie okaze zazdrości o pana to chowy są raczejnie zaczynające awantur....Różnie bywa z osobnikami są takie zawszwe spokojne i niekonfliktowe ale i takie bij zabij....Przepraszam a jaki jest temperament kolegi????Kto on taki????Przemas napisz pw do KseryMoże cos więcej odpowie.Bądżmy dobrej myśli Quote
muka1 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Powyższa propozycja to może już jakaś szansa od losu???Ważne ,że jakoś to wszystko rusza..... Quote
muka1 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 tylko glowę odwróciłam a tu już 6 strona ...Nikt nie zagląda tylko ja????????????????????????????????? Quote
Akitka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 No i co? Czy Przemas coś ustalił? Czy ktoś przygarnie Kacperka? Quote
Paola06 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 A on jest obciety???? Umieściłyście go na Allegro??? Quote
muka1 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 nie jest umieszczony na allegro ,bo Ksera zamilkła .florida juz dwa razy prosiła o opis zachowań Kacperka a nawet nowe fotki(to bardzo pomaga)Ksera być może nie ma czasu ale bez jej pomocy nie mozna "ruszyć"............czy ktoś ma kontakt z Kserą? Quote
muka1 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 no chyba ,że masz na myśli kawałek betonu w schronie..... Quote
muka1 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 szukaj domu psinko!Nie poddawaj się.to nic ,że chętnych nie ma.Twoje życie Kacperku chociaż mnie obchodzi.. Quote
Ksera Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Z opisem zachowania to będzie problem bo ja go tylko do schronu przywoziłam, a poprzedni właściciele w sumie niewiele powiedzieli. Coś tam skrobnęłam, ale to niewiele. W ciągu dnia nie mam kompletnie dostępu do netu a wieczorami to różnie bywa. Mój tel 692 457 669. Quote
muka1 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Pytal Przemo z olsztyna jaki jest w stosunku do innych samcow?Podobno ma szansę na "drugiego" ale zależy czy nie będzie konfliktowy.Mysle ,że czytalaś wszystko o Kacperku? Quote
romenka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Myślę w tej chwili co można zrobić dla Kacperka? Żal mi go strasznie ale powiedzcie szczerze,czy on jest problemowy? Muka czy są szanse że wyciągniesz go ? Trzeba dobrze zbadać jego charakter a i jeszcze jedno!!Dobrze by było jakby psiakka zaczęto przystosowywać do czesania:roll: Quote
muka1 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 to chyba cud!!!!Kacper znalazł dom dzięki clubowi i milośnikom rasy!Postarał sie o to czlowiek z forum chowków!Takie zakończenia przywracaja wiarę w człowieka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
romenka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Jak bardzo się cieszę :loveu: :loveu: :loveu: Liczyłam na takie właśnie zakończenie :loveu: Quote
Le-Madzik Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Witam,zdecydowaliśmy z mężem zabrać małego do siebie. Dzwoniłam już do schroniska. Kacperek jest gotowy do adopcji. Troszkę mam daleko i to największy problem, ale jakoś musimy dać radę. Szukam pomocy... może ktoś by dowiózł Kacperka chociaż do Wrocławia. Ja jestem z Zielonej Góry. Quote
Recommended Posts