Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej. Koniecznie muszę wiedzieć jak najszybciej jaki jest stosunek Kacpra do innych psów. Chodzi mi oto, czy może mieć w mieszkaniu kolege? Proszę o jak najszybszą odpowiedź :)

Posted

to chyba zależy od kolegi!.Ksera napisała ,że pies opanowany, spokojny a po kastracji charakter tez bardzo zlagodnieje.Jeżeli ów kolega nie okaze zazdrości o pana to chowy są raczejnie zaczynające awantur....Różnie bywa z osobnikami są takie zawszwe spokojne i niekonfliktowe ale i takie bij zabij....Przepraszam a jaki jest temperament kolegi????Kto on taki????Przemas napisz pw do KseryMoże cos więcej odpowie.Bądżmy dobrej myśli

Posted

nie jest umieszczony na allegro ,bo Ksera zamilkła .florida juz dwa razy prosiła o opis zachowań Kacperka a nawet nowe fotki(to bardzo pomaga)Ksera być może nie ma czasu ale bez jej pomocy nie mozna "ruszyć"............czy ktoś ma kontakt z Kserą?

Posted

Z opisem zachowania to będzie problem bo ja go tylko do schronu przywoziłam, a poprzedni właściciele w sumie niewiele powiedzieli. Coś tam skrobnęłam, ale to niewiele. W ciągu dnia nie mam kompletnie dostępu do netu a wieczorami to różnie bywa. Mój tel 692 457 669.

Posted

Pytal Przemo z olsztyna jaki jest w stosunku do innych samcow?Podobno ma szansę na "drugiego" ale zależy czy nie będzie konfliktowy.Mysle ,że czytalaś wszystko o Kacperku?

Posted

Myślę w tej chwili co można zrobić dla Kacperka?
Żal mi go strasznie ale powiedzcie szczerze,czy on jest problemowy? Muka czy są szanse że wyciągniesz go ?
Trzeba dobrze zbadać jego charakter a i jeszcze jedno!!Dobrze by było jakby psiakka zaczęto przystosowywać do czesania:roll:

Posted

to chyba cud!!!!Kacper znalazł dom dzięki clubowi i milośnikom rasy!Postarał sie o to czlowiek z forum chowków!Takie zakończenia przywracaja wiarę w człowieka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Witam,zdecydowaliśmy z mężem zabrać małego do siebie. Dzwoniłam już do schroniska. Kacperek jest gotowy do adopcji.
Troszkę mam daleko i to największy problem, ale jakoś musimy dać radę.

Szukam pomocy... może ktoś by dowiózł Kacperka chociaż do Wrocławia.
Ja jestem z Zielonej Góry.