Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewa gonzales napisał(a):
Zagladam do psiej rodzinki , slicznosci :iloveyou::thumbs::iloveyou:z Bydgoszczy jest Dark Water, cioteczka ma lysego Kojaka u siebie w domku , może kojarzycie, sciskam ogromnie za dobre domki dla caluniej rodzinki,

Tak tak ja kojarzę :) dziękujemy, jednak chyba Bydgoszcz odpadnie.

Posted (edited)

Kremowa suczka najprawdopodobniej będzie miała DS. Państwo przyjechali dzisiaj z Bydgoszczy i są zdecydowani, mają jednak zaplanowany urlop i nie mogli jej teraz wziąć. Jestem szczerze mówiąc wręcz zachwycona tymi ludźmi i mam nadzieję, że dojdzie do adopcji. Państwo mają już adoptowanego kota z kociego DT. Kot ma 7 lat i jest chory na cukrzycę, całe ich życie jest podporządkowane pod jego chorobę. W drodze powrotnej państwo przyjadą po małą LEMMY.

Edited by toyota
Posted

W sobotę 2 czarne maluchy pojadą do BDT do Warszawy.

Jutro będzie sprawdzany DT dla suczki -matki w Katowicach.

Trzymajcie kciuki !

Zapomniałam napisać, że wczoraj maluchy zostały zaszczepione na wirusy, a ich mamusia dostała komplet szczepień.

Z przyszłym domem małej Lemmy jestem w stałym kontakcie ;). Coś trzeba wykombinować, żeby nie została sama w tym kojcu :(.

Posted

Jutro DS odbiera LEMMY ode mnie. Pani dzwoniła dziś i powiedziała, że nie może się doczekać suni i wracają już jutro, a nie tak jak planowali w sobotę. Tak polubiłam tą małą istotkę, że chętnie zrobię wizytę poadopcyjną. :eviltong: