Jump to content
Dogomania

[CK]Kobra- piękna i... samotna :( Ile jeszcze będzie czekać?! 7 lat to za mało? :(

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 634
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Macho, to nie fair, tak się nie robi. Nie zakłada się wątku dla świętego spokoju, po czym się go odpuszcza - niech inni się martwią.
Nawet martwić się nie mogą, bo nic nie wiedzą. Kobra jest w azylu 10 lat. No to może niech tam zostanie? A może jej już tam nie ma?

• 2 weeks later...
Posted

Jestem...

[quote name='agata51']Macho, to nie fair, tak się nie robi. Nie zakłada się wątku dla świętego spokoju, po czym się go odpuszcza - niech inni się martwią.
Nawet martwić się nie mogą, bo nic nie wiedzą. Kobra jest w azylu 10 lat. No to może niech tam zostanie? A może jej już tam nie ma?

Wątek założyłam kilka lat temu, ostatnio bardzo rzadko jestem na forum, a jak jestem to niestety na innym wątku.

Kobra nadal jest w schornisku, nadal czeka. Niestety.

Pozdrawiam,
Macho.

Posted

[quote name='Macho']Jestem...

Wątek założyłam kilka lat temu, ostatnio bardzo rzadko jestem na forum, a jak jestem to niestety na innym wątku.

Kobra nadal jest w schornisku, nadal czeka. Niestety.

Pozdrawiam,
Macho.[/QUOTE]

Macho, czy ktoś poza Tobą jeździ do schroniska? Ktoś, kto byłby w stanie wziąć Kobrę na spacer, zrobić jej nowe zdjęcia?

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Wstawiam (przepraszam, że tak późno):

Smutna Kobra :( Ale jest piękna. Jak to możliwe, że jeszcze nikt się w niej nie zakochał? :(

Agato51, wykupimy jej jakieś ogłoszenia?

Posted

[quote name='agata51']Lareńko, oczywiście wyślę kasę. Tylko powiedz, ile, bo allegra już nie ma. Jakiś bazarkowy pakiecik?[/QUOTE]

To może tym razem ja cioteczko zapłacę? Myslałam o jakichś ogłoszeniach z bazarku.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

__Lara napisał(a):
Tylko czy ten tekst o Kobrze jest nadal aktualny? Pamiętasz cioteczko na kogo dawałyśmy namiary?

Zabij, nie pamiętam. Chyba będziesz musiała dać na siebie :eviltong:

Posted

agata51 napisał(a):
Zabij, nie pamiętam. Chyba będziesz musiała dać na siebie :eviltong:

No tak, ale co ja powiem o Kobrze... ehhh, za mało tu chyba chęci z drugiej strony żeby pomóc Kobrze....

Posted

__Lara napisał(a):
No tak, ale co ja powiem o Kobrze... ehhh, za mało tu chyba chęci z drugiej strony żeby pomóc Kobrze....

Lara, przecież tak było od początku. A Kobra na tych zdjęciach jakby jakaś przygaszona. W zielonej trawie i w mleczach każdemu psu byłoby bardziej do twarzy.

• 2 months later...