__Lara Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Własnie chyba nie, muszę to jeszcze sprawdzić. Odnowię Kobrze ogłoszenia na dniach. Quote
agata51 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Macho, to nie fair, tak się nie robi. Nie zakłada się wątku dla świętego spokoju, po czym się go odpuszcza - niech inni się martwią. Nawet martwić się nie mogą, bo nic nie wiedzą. Kobra jest w azylu 10 lat. No to może niech tam zostanie? A może jej już tam nie ma? Quote
Macho Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Jestem... [quote name='agata51']Macho, to nie fair, tak się nie robi. Nie zakłada się wątku dla świętego spokoju, po czym się go odpuszcza - niech inni się martwią. Nawet martwić się nie mogą, bo nic nie wiedzą. Kobra jest w azylu 10 lat. No to może niech tam zostanie? A może jej już tam nie ma? Wątek założyłam kilka lat temu, ostatnio bardzo rzadko jestem na forum, a jak jestem to niestety na innym wątku. Kobra nadal jest w schornisku, nadal czeka. Niestety. Pozdrawiam, Macho. Quote
__Lara Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Macho']Jestem... Wątek założyłam kilka lat temu, ostatnio bardzo rzadko jestem na forum, a jak jestem to niestety na innym wątku. Kobra nadal jest w schornisku, nadal czeka. Niestety. Pozdrawiam, Macho.[/QUOTE] Macho, czy ktoś poza Tobą jeździ do schroniska? Ktoś, kto byłby w stanie wziąć Kobrę na spacer, zrobić jej nowe zdjęcia? Quote
Macho Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 Tak, poproszę żeby zrobiono jej zdjęcia. Ta osoba jest tylko w niedzielę, więc najprędzej w niedzielę będą. Quote
__Lara Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Dogo głupieje i posty znikają... czekamy na zdjęcia i jakieś wieści. Quote
agata51 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Nie zapomniałam o Kobrze, tylko czasu mało! Quote
__Lara Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Wstawiam (przepraszam, że tak późno): Smutna Kobra :( Ale jest piękna. Jak to możliwe, że jeszcze nikt się w niej nie zakochał? :( Agato51, wykupimy jej jakieś ogłoszenia? Quote
__Lara Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Wykupię jej ogłoszenia po wypłacie, tj. po czwartku. Quote
agata51 Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Lareńko, oczywiście wyślę kasę. Tylko powiedz, ile, bo allegra już nie ma. Jakiś bazarkowy pakiecik? Quote
__Lara Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [quote name='agata51']Lareńko, oczywiście wyślę kasę. Tylko powiedz, ile, bo allegra już nie ma. Jakiś bazarkowy pakiecik?[/QUOTE] To może tym razem ja cioteczko zapłacę? Myslałam o jakichś ogłoszeniach z bazarku. Quote
agata51 Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Lareńko, wszyscy z allegra na tablicę się przenoszą. Podobno bezpłatna. Quote
__Lara Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Tylko czy ten tekst o Kobrze jest nadal aktualny? Pamiętasz cioteczko na kogo dawałyśmy namiary? Quote
agata51 Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 __Lara napisał(a):Tylko czy ten tekst o Kobrze jest nadal aktualny? Pamiętasz cioteczko na kogo dawałyśmy namiary? Zabij, nie pamiętam. Chyba będziesz musiała dać na siebie :eviltong: Quote
__Lara Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 agata51 napisał(a):Zabij, nie pamiętam. Chyba będziesz musiała dać na siebie :eviltong: No tak, ale co ja powiem o Kobrze... ehhh, za mało tu chyba chęci z drugiej strony żeby pomóc Kobrze.... Quote
agata51 Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 __Lara napisał(a):No tak, ale co ja powiem o Kobrze... ehhh, za mało tu chyba chęci z drugiej strony żeby pomóc Kobrze.... Lara, przecież tak było od początku. A Kobra na tych zdjęciach jakby jakaś przygaszona. W zielonej trawie i w mleczach każdemu psu byłoby bardziej do twarzy. Quote
__Lara Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Przewertuję wątek i poszukam jakiś tekst, namiary. Quote
agata51 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Izabela124. napisał(a):Co słychać u Kobry? Jak miło, że zajrzałaś. Nikt nic nie wie. Quote
Recommended Posts