Mysza2 Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 [quote name='iwonamaj']Piękniś, będzie dobrze... Granacik, też kocurek znajda "w typie", chorował długie miesiące po adopcji... Ale to się skończyło, niedawno Anitka pisała do mnie i przysłała mi fotke, niestety na komórkę i nie umiem wstawić na Dogo...[/QUOTE] Oby i z Majkim tak było Iwonko:):) Quote
Marycha35 Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Majki, Panie Kocie, zdrowiej i się nie wydurniaj;) Quote
paula_t Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Najważniejsze, że już jest lepiej i oby tak dalej! :) Mam wrażenie, że jakoś tak lepiej sierść wygląda.... Quote
Mysza2 Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 Ewa była z nim dzisiaj na kontroli, bo jutro coś tam jej nie pasowało. Trochę ropy mu się znowu zebrało na łepetynie. Wet mu to odessał, mają to oddać do badania. Paula, sierść nie jest jeszcze taka jak by się chciało. Quote
Marycha35 Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Cholera, noooooooooooooooooooooooo, ropa masz w łeb!!!!! Choróbska wypad od Majkiego!!!!! Quote
AgusiaP Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='Mysza2']Ewa była z nim dzisiaj na kontroli, bo jutro coś tam jej nie pasowało. Trochę ropy mu się znowu zebrało na łepetynie. Wet mu to odessał, mają to oddać do badania. Paula, sierść nie jest jeszcze taka jak by się chciało.[/QUOTE] Znowu... biedny Majkuś a jaki on jest śliczny na żywo :):):) Quote
madziak25 Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Majki Ty się chłopie trzymaj!!!! co do sierści Cioteczki to trochę trwa zanim zrobi się ładna - nie przejmujcie się. Zanim mojemu Stefanowi sierść zrobiła się ładna to wyglądał jak kloszard:P kot trzeciego świata:evil_lol: Quote
Mysza2 Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 [quote name='madziak25']Majki Ty się chłopie trzymaj!!!! co do sierści Cioteczki to trochę trwa zanim zrobi się ładna - nie przejmujcie się. Zanim mojemu Stefanowi sierść zrobiła się ładna to wyglądał jak kloszard:P kot trzeciego świata:evil_lol:[/QUOTE] To nas pocieszyłaś:):) Quote
Marycha35 Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Hi, hi, nasz Pan Kot , jak coś zostanie PANEM KLOSZARDEM;) Quote
Mysza2 Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 Na konto Majkiego wpłynęło [COLOR=#ff0000][B]210 zł [/B][/COLOR]z bazarku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247567-Rozliczam-Świat-drewna-dla-Majkiego-do-10-10-2013-godz-22-00[/URL] Bardzo pięknie wszytstkim dziękujemy za pomoc :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
MagdaB Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='Mysza2']Na konto Majkiego wpłynęło [COLOR=#ff0000][B]210 zł [/B][/COLOR]z bazarku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247567-Rozliczam-Świat-drewna-dla-Majkiego-do-10-10-2013-godz-22-00[/URL] Bardzo pięknie wszytstkim dziękujemy za pomoc :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Super :) Jak czuje się Pan Kot? Quote
Mysza2 Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 Pan kot był u weta. Wet już wcześniej sugerował, że ten ropniak na głowie to może być na tle grzybiczym. Zapisał Orungal i Majki go cały czas bierze. Ewa kazała wysłać ten pobrany śluz i zrobić antybiogram i dokładne badanie pod kątem tych grzybów. Wysłali. Mają do niej dzwonić jak będą wyniki. Majki znowu bardziej kicha (znowu za żółto - jak to Ewa określiła). Podniebienie bez zmian na gorsze, tzn nie trzyma na jednym końcu na szer zapałki ale nie rozłazi się dalej. W sobotę u nich będę i zrobię zdjęcia Quote
AgusiaP Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Znowu biedak bardziej kicha... Czemu to kocię ma takiego pecha... Quote
MagdaB Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Oj Majki, czekam na dzień kiedy już będziesz zdrowy, oby było to niedługo. Quote
paula_t Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 ależ się to cholerne choróbsko go trzyma:shake: Quote
Mysza2 Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 Byłam u Majkiego , kocisko kicha dalej. Na początku tygodnia powinny być wyniki analizy tego śluzu i zobaczymy co dalej. Futro mu jakoś zmienia barwę, przybyło szarego nie wiem czy to na zimę? [IMG]http://i44.tinypic.com/1060shw.jpg[/IMG] [IMG]http://i41.tinypic.com/208e3gj.jpg[/IMG] [IMG]http://i41.tinypic.com/11bhqtw.jpg[/IMG] [IMG]http://i39.tinypic.com/2ic6ueb.jpg[/IMG] Quote
MagdaB Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Zupełnie zmienił kolor i jakoś ma więcej futra. Czy oni badają śluz z nosa czy tą maź co była nad okiem? Quote
Mysza2 Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 [quote name='MagdaB']Zupełnie zmienił kolor i jakoś ma więcej futra. Czy oni badają śluz z nosa czy tą maź co była nad okiem?[/QUOTE] Magduś, wysłany jest śluz z nosa. Ma więcej futra i takie bardziej puchate:) Zdjęcia robione w słońcu i kolor trochę przekłamany, ale przybyło mu szarego puchu Quote
AgusiaP Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Piękny ten nasz Majkuś :) żeby tylko był już zdrowy ... Quote
Marycha35 Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Zdrowiej tygrysie, nooooooooooooooo!!!! Quote
Mysza2 Posted October 28, 2013 Author Posted October 28, 2013 Dziewczynki, nawet mi się pisać nie chce:( . Ewa była dzisiaj u weta bo Majki kichał coraz bardziej. Ewa mi ryczy do słuchawki. Podniebienie się znowu rozlazło:( Tak jak wet uprzedzał , że jak rozpuszczą się szwy to wtedy będzie wiadomo czy się zrosło czy nie. Nie zrosło się niestety. W wydzielinie wyszły całe stada bakterii. Niby gentamecyna powinna na nie podziałać, ale wet mówi, że na dłuższą metę nic to nie da. Mówi że szyć po raz czwarty nie ma sensu. I to nie żaden koci katar tylko pokarm przedostaje się przez to podniebienie, dlatego to kichanie. Pokarm zbiera się gdzieś tam i gnije. Ewa mówi że rzeczywiście on najbardziej kicha po jedzeniu. Ewa idzie z Majkim juro jeszcze raz, bo dzisiaj był młodszy wet, nie ten który go prowadzi. Co wet sugerował to łatwo się domyślić:( Quote
AgusiaP Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Ja mam cały czas doła po rozmowie z tobą Elunia... Tak strasznie mi szkoda Majkiego :(:(:( tym bardziej, że go widziałam, to takie kochane kocię Quote
MagdaB Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Tego się cały czas obawiałam. Serce mi pęka :(. Quote
AgusiaP Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 [quote name='MagdaB']Tego się cały czas obawiałam. Serce mi pęka :(.[/QUOTE] A ja myślałam, że będzie dobrze...:( nie wiemy co jeszcze możemy dla niego zrobić... Zobaczymy co powiedzą na dzisiejszej wizycie ... Quote
Recommended Posts