sara_rokitnica Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 dzięki Eria :*:*:* już wysłałam PW do Oktawii z prośbą o zrobienie bazarku... Quote
Szarik Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Z przedmiotami na bazarek, to musze porozmawiać z Mamą, ale coś prześlę. Dziś, albo jutro, z Pinczerką z DGM wydrukujemy ogłoszenia i przylepimy na Naszym osiedlu. Możemy też pójść do Lecznic Weterynaryjnych, w oklicy mamy 3, czy nawet 4, ale obawiam się, ze to będzie kosztować, jak myślicie? Quote
sara_rokitnica Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 powieszenie ogłoszenia?? wydaje mi się że nie będzie kosztować... przynajmniej tam gdzie ja wieszam nie kosztuje :roll: dzięki Szarik :* :loveu: Quote
Szarik Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 To dobrze :) U Nas jest jedna klinika, gdzie zwykła punkcja kosztuje 50 złotych, tam sobie mogą policzyć... Trudno, damy radę ;) Ale w ogłoszeniu uwzględnie, że część kosztów leczenia i utrzymania Presto możemy pokryć, ok? Bo jak pytałam znajomych, to pierwszą reakcją na to, że Presto jest chory na stawy było wytłumaczenie o braku pieniędzy, itp. To może być chamulcem dla wielu potencjalnych nowych przyjaciół Presto ;) Więc jak juz będzie Bazarek, to dajcie znać, ok? Quote
Anashar Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Na stawy bardzo dobrym lekiem jest czeski Bonharen. I w porównaniu do polskich leków bardzo tani. Możnaby z nim spróbować;) Quote
Mysia_ Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Anashar, to co dolega Prestusiowi jest neurologiczne, więc narazie spróbujemy podleczyć go nivalinem..... :roll: Oczywiście podpytam jeszcze Pani wet jak można mu pomóc... Oczywiście najwazniejszy jest dom.... Quote
andzia69 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Mysia - ale co mu dokladnie jest??? Ma jakiś ucisk na rdzen kręgowy czy coś takiego??? Quote
sara_rokitnica Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Asia właśnie stara się o umieszczenie Presta w Głosie Zabrza i w GW... zobaczymy może się uda... Szarik masz może możliwość wklejenia tutaj skanu ogłoszenia albo w ogóle tego ogłoszenia dla Presta?? jak nie to najwyżej razem z Asią spróbujemy coś napisać i wrzucić tu żeby każdy kto chce mógł je ściągnąć i wydrukować... Quote
Mysia_ Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 andzia69, nie wiem :roll: Wiem tylko, że jest to neurologiczne, dlatego pani wet zaproponowała nivalin :roll: Quote
madzia828 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Prestusiowi skończyło się allegro ale moge ponownie go dać;) Quote
Lucy* Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Heeej !! nie zdawałam sobie sprawy jaki Presto jest piękny :loveu: :loveu: wysyłam maila do znajomych z prośbą o DT .. o co jeszcze można poprosić dla Presta ?? czy allegro już zrobione ? bo jeśli nie to mogę zrobić i chwilowo odciążyć Madzię....mam taki sekretny sposób na średnio 2500 wejść :p:cool3: Dziewczyny jak jeszcze można pomóc ?? Quote
sara_rokitnica Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 w sprawie allegro najlepiej dogadaj się z Madzią ;) jak chcesz jeszcze pomóc możesz np. go gdzieś poogłaszać... swoją drogą ciekawe czy Presto już ma ten bazarek? :roll: muszę zapytać Oktawii.. Quote
Pianka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Moze allegro cegiełkowe?:cool3: No i bazarki by się przydały;) Lucy a ten twój sposób to jak wygląda? Bym sobie go zastosowała do psów, które ja ogłaszam:cool3: Quote
sara_rokitnica Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 dobry pomysł Pianka :D bazarki będą chyba już dzisiaj bo wczoraj Oktawia chyba nie zdążyła ich zrobić.. ;) Quote
eria Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 poproszę tutaj link do bazarku żebym mogła śledzić:lol: Quote
madzia828 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Lucy jak chcesz i masz sposób na tyle wejść to zostawiam Tobie allegro:cool3: w sumie cegiełki tez by się przydały;) ja coś poszukam i może zrobię jakiś bazarek dla Prestusia;) Quote
Mysia_ Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 bardzo wszystkim dziękuję w imieniu Prestusia za zaangażowanie :loveu: Musi sie udać..... Quote
sara_rokitnica Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 oki... ja już Erii i część moich rzeczy dałam do "zbazarkowania" Oktawii :) jak tylko dostanę linka to tu wkleję ;) jeśli chodzi o DT to na razie z osób które o niego prosiłam odezwała się tylko Lucy*... :( i mimo że akurat w tym nie możesz pomóc Lucy to bardzo Ci dziękuję :* zresztą wszystkim Wam dziękuję za pomoc :loveu: kochani jesteście :loveu: żebyśmy tylko teraz znaleźli dla niego ten DT to już bym była w ogóle w 7-mym niebie... :shake: Quote
Agnieszka5 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Mój Boże , co za Biedaczek, czy konto na które można przelać jakieś pieniądze to jest to z pierwszej strony? Jeśli są jakieś ogłoszenia to też poproszę, porozwieszam w Gdańsku, jeśli tak poprosze na p.w. Te cegiełki na allegro to dobry pomysł..., trzymaj się piękny Pieseczku:-( Quote
Agnieszka5 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Chodziło mi oczywiście o przesłanie na mail : [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]., późno już i troszkę mi się pomieszało:-) Quote
Mysia_ Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Tak, konto z pierwszej strony jest aktualne. Czy ktos ma porobione plakaty dla Prestusia? Zaraz poprosze o to kogoś..... :roll: Quote
Pianka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 O plakat poproście agamike. Robi bardzo dobre:p Quote
Mysia_ Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Już wysłałam prośbę do innej osóbki, ale jak nie bedzie mogła to poproszę agamike :cool3: Quote
Recommended Posts