Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z przedmiotami na bazarek, to musze porozmawiać z Mamą, ale coś prześlę. Dziś, albo jutro, z Pinczerką z DGM wydrukujemy ogłoszenia i przylepimy na Naszym osiedlu. Możemy też pójść do Lecznic Weterynaryjnych, w oklicy mamy 3, czy nawet 4, ale obawiam się, ze to będzie kosztować, jak myślicie?

Posted

To dobrze :) U Nas jest jedna klinika, gdzie zwykła punkcja kosztuje 50 złotych, tam sobie mogą policzyć... Trudno, damy radę ;) Ale w ogłoszeniu uwzględnie, że część kosztów leczenia i utrzymania Presto możemy pokryć, ok? Bo jak pytałam znajomych, to pierwszą reakcją na to, że Presto jest chory na stawy było wytłumaczenie o braku pieniędzy, itp. To może być chamulcem dla wielu potencjalnych nowych przyjaciół Presto ;)
Więc jak juz będzie Bazarek, to dajcie znać, ok?

Posted

Anashar, to co dolega Prestusiowi jest neurologiczne, więc narazie spróbujemy podleczyć go nivalinem..... :roll: Oczywiście podpytam jeszcze Pani wet jak można mu pomóc... Oczywiście najwazniejszy jest dom....

Posted

Asia właśnie stara się o umieszczenie Presta w Głosie Zabrza i w GW... zobaczymy może się uda... Szarik masz może możliwość wklejenia tutaj skanu ogłoszenia albo w ogóle tego ogłoszenia dla Presta?? jak nie to najwyżej razem z Asią spróbujemy coś napisać i wrzucić tu żeby każdy kto chce mógł je ściągnąć i wydrukować...

Posted

Heeej !!
nie zdawałam sobie sprawy jaki Presto jest piękny :loveu: :loveu:

wysyłam maila do znajomych z prośbą o DT .. o co jeszcze można poprosić dla Presta ??

czy allegro już zrobione ? bo jeśli nie to mogę zrobić i chwilowo odciążyć Madzię....mam taki sekretny sposób na średnio 2500 wejść :p:cool3:

Dziewczyny jak jeszcze można pomóc ??

Posted

Moze allegro cegiełkowe?:cool3:

No i bazarki by się przydały;)

Lucy a ten twój sposób to jak wygląda? Bym sobie go zastosowała do psów, które ja ogłaszam:cool3:

Posted

oki... ja już Erii i część moich rzeczy dałam do "zbazarkowania" Oktawii :) jak tylko dostanę linka to tu wkleję ;) jeśli chodzi o DT to na razie z osób które o niego prosiłam odezwała się tylko Lucy*... :( i mimo że akurat w tym nie możesz pomóc Lucy to bardzo Ci dziękuję :* zresztą wszystkim Wam dziękuję za pomoc :loveu: kochani jesteście :loveu: żebyśmy tylko teraz znaleźli dla niego ten DT to już bym była w ogóle w 7-mym niebie... :shake:

Posted

Mój Boże , co za Biedaczek, czy konto na które można przelać jakieś pieniądze to jest to z pierwszej strony?
Jeśli są jakieś ogłoszenia to też poproszę, porozwieszam w Gdańsku, jeśli tak poprosze na p.w.
Te cegiełki na allegro to dobry pomysł..., trzymaj się piękny Pieseczku:-(