Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Było by suuuper jakby się udało :razz:
Presto to przekochany psiak, wczoraj jak sprawdzałam jak reaguje na koty to nawet nie zwrócił na nie uwagi. A jak sie cieszył jak go wybiegu zabrałam, szkoda, że musiał tam wrócić :-(

Posted

No ale jakoś chodzi....miejmy nadzieję,że odpowiednie leki,glukozamina na stawy,domowe jedzenie i wiele,wiele miłości pomoże,tak jak pomogło naszemu Skubiemu,co ze schodów się przewracał,a teraz jest dużo lepiej!!

Posted

To tak jak Skubi-Soniek,On też jak był w schronie,to w ogóle nie chodził,ciągle w jednym miejscu,z głową pochyloną ku dołowi,nawet oczu jego nigdy nie widziałam-kompletna kupka nieszczęścia,no ale w schronie,Go nikt nie leczył na te stawy,a teraz to nie ten sam Pies.

Posted

mam nadzieję że te 2 tygodnie szybko miną... o qrde... zapomniałam o jednym drobnym szczególe... jak ta Pani wróci z wakacji to ja właśnie będę po drugiej stronie Polski na koloniach :shake: muszę do niej zadzwonić i podać jej chyba nr. od Asi... szkoda że mnie nie będzie przy jego adopcji :( (o ile do niej dojdzie- wolę nie zapeszać ;) )

Posted

[quote name='Mysia_Zabrze']Myślę , że dom już sam w sobie poprawi jego stan.... A do tego stała opieka weterynaryjna....[/quote]
Otóż to!!Ja też jak wspominałam wcześniej,tak myślę;)!!

Posted

desdemona, nie rozmawialiśmy osobiście z nim, ale jacyś ludzie kiedyś rozponali go w schronisku, że znają tego psiaka i uciekł właścicielą, mieli im powiedzieć, że jest w schronisku.... A potem jak byli drugi raz to powiedzieli, że Ci właściciele już go nie chcą, bo oni są starzy i nie mają sił na psa :angryy: