Bonsai Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Tak, naszemu schronisku można wiele zarzucić, ale staruszki oszczędzają. ;) Quote
Mysia_ Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Było by suuuper jakby się udało :razz: Presto to przekochany psiak, wczoraj jak sprawdzałam jak reaguje na koty to nawet nie zwrócił na nie uwagi. A jak sie cieszył jak go wybiegu zabrałam, szkoda, że musiał tam wrócić :-( Quote
sara_rokitnica Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 teraz jest w sumie chłodno to może jutro z Asią go weźmiemy na jakiś króciutki spacerek... Quote
Mysia_ Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 ale naprawde króciutki, bo chodzi strasznie :-( :-( :-( Quote
sara_rokitnica Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 a jednak go nie wzięłyśmy... trochę mętlik był i jakoś mi z głowy wyleciało... :shake: :( a z nogami na prawdę nie jest dobrze... Quote
amelka0 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 No ale jakoś chodzi....miejmy nadzieję,że odpowiednie leki,glukozamina na stawy,domowe jedzenie i wiele,wiele miłości pomoże,tak jak pomogło naszemu Skubiemu,co ze schodów się przewracał,a teraz jest dużo lepiej!! Quote
sara_rokitnica Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 mam nadzieję... bo właśnie problem w tym że on chodzi tylko wtedy jak już naprawdę musi... tak to leży, czasami siedzi.. Quote
amelka0 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 To tak jak Skubi-Soniek,On też jak był w schronie,to w ogóle nie chodził,ciągle w jednym miejscu,z głową pochyloną ku dołowi,nawet oczu jego nigdy nie widziałam-kompletna kupka nieszczęścia,no ale w schronie,Go nikt nie leczył na te stawy,a teraz to nie ten sam Pies. Quote
sara_rokitnica Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 no to chyba jest duża szansa że z Prestem bedzie to samo... ;] to jakoś pozytywniej nastraja do życia... ważne że będzie miał dom :multi: Quote
Mysia_ Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Myślę , że dom już sam w sobie poprawi jego stan.... A do tego stała opieka weterynaryjna.... Quote
sara_rokitnica Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 mam nadzieję że te 2 tygodnie szybko miną... o qrde... zapomniałam o jednym drobnym szczególe... jak ta Pani wróci z wakacji to ja właśnie będę po drugiej stronie Polski na koloniach :shake: muszę do niej zadzwonić i podać jej chyba nr. od Asi... szkoda że mnie nie będzie przy jego adopcji :( (o ile do niej dojdzie- wolę nie zapeszać ;) ) Quote
amelka0 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Mysia_Zabrze']Myślę , że dom już sam w sobie poprawi jego stan.... A do tego stała opieka weterynaryjna....[/quote] Otóż to!!Ja też jak wspominałam wcześniej,tak myślę;)!! Quote
Mysia_ Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Jak chcesz możesz podac mój numer, ja w schronisku jestem codziennie ;) Quote
sara_rokitnica Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 spoko to podam Asi i Twój... wolę podać 2 na wszelki wypadek bo nie wiadomo- może akurat którejś z Was coś wypaść i będzie klops :P Quote
desdemona Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 piekny pies! czemu wlasciciele go nie chcieli? Quote
sara_rokitnica Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 no to jutro do tej Pani zadzwonię bo wątpię żeby ją ucieszył telefon o tej godzinie ;) Quote
Mysia_ Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 desdemona, nie rozmawialiśmy osobiście z nim, ale jacyś ludzie kiedyś rozponali go w schronisku, że znają tego psiaka i uciekł właścicielą, mieli im powiedzieć, że jest w schronisku.... A potem jak byli drugi raz to powiedzieli, że Ci właściciele już go nie chcą, bo oni są starzy i nie mają sił na psa :angryy: Quote
sara_rokitnica Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 ja już Pani zainteresowanej Prestem podałam sms-em namiary na Asię i na Ciebie więc w razie czego będzie się z Wami kontaktować ;) Quote
sara_rokitnica Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 no to bede mogla spokojnie na kolonie pojechac ;) Quote
sara_rokitnica Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 jak ja się cieszę :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts