Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 452
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej!
Schronisko jutro jest czynne, chyba do 16 ale nie jestem pewna, a nie chce dzwonic do Justyny o tej godzinie, bo ona była wczoraj od 15 w pracy do dziś do 15 ....
mogę zadzwonić jutro rano i wam napisac, ale jeśli szybko chcecie działać to to jest nr do schroniska (32) 24-80-362. Tylko jeśli będziecie dzwonić lub odbierać psiaka, to powiedzcie, że jesteście z fundacji która pomaga bokserą i chcecie wziąść tego chudego boksera. On jest na module i bardzo trudno go dostrzec.

Posted

Jak chcecie to moge skombinowac do poniedziałku tymczasik:lol:

Mogę go wyprowadzać-jedzonko zapewniam-siedzialby u mojego taty:)

Ale do poniedziałku-względnie do wtorku-bo tata może się zden....
a szkoda psiaka bo jest koffany:)

Posted

Dziewczyny a wy go chcecie na tymczas czy jak?
Bo ja mam zainteresowaną osobe, która chce dac stały dom.

I teraz się pyta czy tylko ludzie od bokserów mogą wziąść psa.

Posted

Pianka jeśli osoba jest w 100% zdecydowana i jest odpowiedzialna, to lepiej aby trafił od zaraz do nowego stałego domku.

Skad ta osoba jest ??

Posted

Jest z Krakowa.

Wczesniej chciała żebym dała jej propozycje psów do dwóch domów.

Zanim założyłas ten temat to ja juz jej dałam zdjęcia Żabolka:oops:
Żabolek raczej ani do jednego ani do drugiego domu nie moze iść. Ale Renie bardzo psiak poruszył. I napisala mi wczoraj, że o nim nie zapomniała i że jej kochana weta mogłaby go zabrac.

Renia jest z Krakowa, więc wetka pewnie też;)

Posted

Ta kobieta chce go na stałe, czy tylko na leczenie?

No i jeśli Kraków to w przyszłym tygodniu Justyna wiezie jedna sunie do nowego domku, wiec Żabolka nie będzie mogła wziąść, wiec trzeba by wymyślić transport.

Posted

zaba14 napisał(a):
Ta kobieta chce go na stałe, czy tylko na leczenie?

No i jeśli Kraków to w przyszłym tygodniu Justyna wiezie jedna sunie do nowego domku, wiec Żabolka nie będzie mogła wziąść, wiec trzeba by wymyślić transport.

Na stałe.

Ale ona narazie nic nie wspominała o transporcie, nie wiem czy chce po niego przyjechac, czy czeka na moją odpowiedź.

Może poczekajmy na jej odpowiedź, ja jej narazie napisałam, że jak jest zdecydowana na 100% moze go brać;)

Posted

Może być i Żabek ;) w schronisku i tak nikt do niego nie mówi ;) wiec pies się nie przyzwyczaił.

Informuje że ja jutro z rana znikam na 6 dni i nie będę miała dostępu do internetu. W sprawie Żabka prosze kontaktowac się z Justyną, ona bedzie na bierząco w jego sprawie ponieważ pracuje w schronisku 510 268 586 lub do Pianki, ktora jest obecna na tym wątku.

Pozdrawiam Ania.

Posted

Żabol już w klinice w Orzeszu. Miał jechać do innej, ale nie przyjeli, bo podejrzewają nosówkę, jak wyniki w Orzeszu nie wiem, dopiero zbieramy się w koopę i zdajemy sprawozdania z dnia ;)

więcej na forum adopcyjnym może będzie, bo tam zalogowani bezpośredni ratowacze, powiem Wam, że było gorąco, jak pod kliniką okazało się, ze tam nie zostanie przyjęty :-(

ale szybka akcja i ma miejsce chłopaczek!

Pozbieram informacje, jak, kto i co i opowiem!