hop! Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 Jak to miło zajrzeć na wątek i przeczytać pochwały. :rolleyes: Quote
hop! Posted January 11, 2015 Author Posted January 11, 2015 Wczoraj potwornie wiało i padał deszcz. Mniejsze psy fruwały po ogródku. ;) Dzisiaj jest spokojniej. Quote
hop! Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 Olo to chyba saruszek? Tak, staruszek. :) Odzywają się domki w sprawie małej Majki. Jeden mi się podoba. Zobaczymy, co z tego wyjdzie. :) Quote
Loczka Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Tak, staruszek. :) Odzywają się domki w sprawie małej Majki. Jeden mi się podoba. Zobaczymy, co z tego wyjdzie. :) Pewnie z Dolnego Śląska :-) Quote
Loczka Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Faktycznie emotikony mi nie działają. A szkoda. Quote
hop! Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 Pewnie z Dolnego Śląska :smile: Nie trafiłaś. ;) Faktycznie emotikony mi nie działają. A szkoda. Działają tylko niektóre. :( Quote
Loczka Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Mogłam po prostu napisać "ze Śląska" to bym trafiła. Quote
hop! Posted January 13, 2015 Author Posted January 13, 2015 Mogłam po prostu napisać "ze Śląska" to bym trafiła. Na Śląsk jedzie Dulcia i jej córeczka z łowickiego schroniska. Mają interesowały się domy z woj. mazowieckiego i łódzkiego. Quote
Loczka Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Na Śląsk jedzie Dulcia i jej córeczka z łowickiego schroniska. Mają interesowały się domy z woj. mazowieckiego i łódzkiego. Fakt. Zlały mi się te dwie sprawy, bo Mamba z Łowicza i Twoja Majka to dwa super słodziaki i patrzenie na ich zdjęcia wzbudza we mnie takie same pozytywne cukierkowe emocje. Quote
hop! Posted January 14, 2015 Author Posted January 14, 2015 Fakt. Zlały mi się te dwie sprawy, bo Mamba z Łowicza i Twoja Majka to dwa super słodziaki i patrzenie na ich zdjęcia wzbudza we mnie takie same pozytywne cukierkowe emocje. Mogły się zlać. ;) Majki muszę oddzielać, bo się nie potrafią nawet tolerować. Duża Majka droczy się z małą, a mała się złości i jest awantura. Chciałabym, żeby mała Maja jak najszybciej przeprowadziła się do DS. Na to, żeby ktoś adoptował dużą Maję na razie się nie zanosi. Szkoda. Nikt nie pyta o Nemo, chociaż to ładny, miły i grzeczny pies. Reszta psów też nie ma powodzenia. Quote
hop! Posted January 14, 2015 Author Posted January 14, 2015 Seniorzy na spacerze - Lola i Olo... Quote
hop! Posted January 14, 2015 Author Posted January 14, 2015 Olo... W albumie kilka nowych zdjęć: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1494387084157707.1073741847.1423136914616058&type=3 Mało kto tu zagląda i zaznacza swoją obecność, więc jestem skazana na monologi lub posty zdjęciowe. ;) Quote
doris66 Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Ja tu zaglądam codziennie.....tylko rzadko piszę. Uwielbiam twoje zdjęcia Hop!, bywa że poprawiam sobie nimi humor....... Quote
Loczka Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 I ja zaglądam codziennie. Po prostu nie chcemy hop! zaśmiecać Ci wątku. Zdjęcia są naprawdę wyjątkowe, widać chemię między modelami / modelkami i operatorką aparatu. Pisać na wątku nie mając nic do napisania nie każdy lubi. Nasze milczenie interpretuj jako niemy zachwyt nad Twoją pracą, zdjęciami i kwitnącymi podopiecznymi. Pozdrowienia dla Mamy! Quote
hop! Posted January 16, 2015 Author Posted January 16, 2015 Ja tu zaglądam codziennie.....tylko rzadko piszę. Uwielbiam twoje zdjęcia Hop!, bywa że poprawiam sobie nimi humor....... I ja zaglądam codziennie. Po prostu nie chcemy hop! zaśmiecać Ci wątku. Zdjęcia są naprawdę wyjątkowe, widać chemię między modelami / modelkami i operatorką aparatu. Pisać na wątku nie mając nic do napisania nie każdy lubi. Nasze milczenie interpretuj jako niemy zachwyt nad Twoją pracą, zdjęciami i kwitnącymi podopiecznymi. Pozdrowienia dla Mamy! Dzięki za bardzo miłe słowa. :) Zamurowało mnie i nie wiem, co napisać. ;) Zrobiłam na fejsa plakacik - koszmarek graficzny ;), ale najważniejsze, że psy widać i są jakieś informacje o nich. Mamy 5 starszych psów, 3 lękliwe (w różnym stopniu), 2 nieprzeciętne... ;) W sprawie Olo były dwa telefony z fejsa, więc warto tam pokazywać psy. Oby coś ruszyło i chociaż jeden mniej adopcyjny pies znalazł dom. Quote
Loczka Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Plakacik rewelacyjny! Wspomniałam o tym na fejsie i udostępniłam plakacik dalej. Wiem, że nie mieszkam w pobliżu, więc i moi znajomi nie są raczej z Łodzi, ale czymże jest jednorazowy wypad do Łodzi (nawet paręset kilometrów i kilka godzin jazdy) wobec odnalezienia wiernego przyjaciela? Moim ulubieńcem jest Nemo. Uwielbiam na niego patrzeć na zdjęciach, zobaczenie go na żywo nie będzie mi raczej dane, a szkoda. Oczywiście seniorka Lola jest również w moim sercu, ale to inna kategoria. Quote
hop! Posted January 16, 2015 Author Posted January 16, 2015 Plakacik rewelacyjny! Wspomniałam o tym na fejsie i udostępniłam plakacik dalej. Wiem, że nie mieszkam w pobliżu, więc i moi znajomi nie są raczej z Łodzi, ale czymże jest jednorazowy wypad do Łodzi (nawet paręset kilometrów i kilka godzin jazdy) wobec odnalezienia wiernego przyjaciela? Moim ulubieńcem jest Nemo. Uwielbiam na niego patrzeć na zdjęciach, zobaczenie go na żywo nie będzie mi raczej dane, a szkoda. Oczywiście seniorka Lola jest również w moim sercu, ale to inna kategoria. Rewelacyjny plakacik... ;) Dzięki za udostępnienie. :) Gdyby się trafił dobry dom, to można pomyśleć o zorganizowaniu transportu. Nemo jest fajny, ale mocno ciągnie na smyczy, bardzo żywiołowo reaguje na inne psy i wyje, gdy zostaje sam. Najlepszy w jego przypadku będzie dom z ogrodem. Lola jest w przyzwoitej formie, ale wiadomo, że nie młodnieje, nie zdrowieje i jest coraz bliżej końca życia. Quote
hop! Posted January 21, 2015 Author Posted January 21, 2015 Na poprawę humoru: Loczka i Lilka... :D https://www.facebook.com/photo.php?fbid=741464732628017&set=a.330593447048483.78061.100002934926333&type=1&theater Quote
hop! Posted January 21, 2015 Author Posted January 21, 2015 A teraz o Nemusiu... Z opisu usunęłam krótką informację: "nie niszczy". Niestety, zdarzało mu się podgryzać pręty łóżka (subtelnie ;)). W poniedziałek w niedawno kupionej kanapie powstała dziura - http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cee64dbe17ab.jpg. W związku z tym, było przemeblowanie i w pokoju Nemo zapanował minimalizm. ;) Dzisiaj Nemo dostał duży materac. Była wielka radość i skoki. Mam nadzieję, że doceni moje dobre serce i hojność. :) Quote
hop! Posted January 21, 2015 Author Posted January 21, 2015 W sobotę będzie wizyta w domu zainteresowanym adopcją małej Majki (dom z ogrodem pod Poznaniem). Mam nadzieję, że to będzie TEN DOM. Jeżeli nie, to będziemy szukać dalej. :) Quote
Loczka Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Czy Dziadziuś Olo zaakceptował już noszenie pampersów? Z okazji dzisiejszego i jutrzejszego święta Twoi seniorzy chodzą mi dzisiaj po głowie. Uściskaj Lolę i Ola wyjątkowo serdecznie. Może dorzucisz na deser jakieś ich wyjątkowe przysmaki? Quote
Recommended Posts