Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam wrażenie, że jak już w końcu Maja znajdzie Ten Dom to odbędzie się wielka impreza pt.: " W końcu pozbyliśmy się małpy" ;)

Posted

Mam wrażenie, że jak już w końcu Maja znajdzie Ten Dom to odbędzie się wielka impreza pt.: " W końcu pozbyliśmy się małpy" ;)

Bardzo lubię Maję, ale mogłaby już znaleźć DS. ;) Będzie jej brakowało jak się wyprowadzi. :) Jest rozbrajająca. :)

Kofiego też bardzo lubię, ale chłopak jest niemożliwy. Czasami ręce opadają. ;)

Lola już w pełni doszła do siebie. Jest wyjątkowo dzielna i silna. Bardzo się cieszę. :) W pewnym momencie myślałam, że będzie smutny koniec roku. 

Posted

Hela, co nosa zadziera... ;)

aabab068917f.jpg

Dzisiaj Ola i Jola przywiozły małe cudeńko z kozienickiego przytuliska. Jola miała okazję zobaczyć Helę. ;) Bastek i Natka aktywnie obszczekiwali, a Hela skupiała się na utrzymaniu odpowiedniej odległości od Joli. ;)

Posted

co takie maleństwo robiło w schronie?

Siedziało w słomie. ;)

A tak na serio, to mała była bardzo krótko w przytulisku. Ogłosiłam ją, ale ludzie nie myśleli o adopcjach, tylko o świętach. Poza tym zdjęcia miała marne. Jest młoda, malutka, ładna, miła i zapewne szybko trafi do DS. Tylko musi się nauczyć zachowania czystości i chodzenia na smyczy. 

Posted

Hope, jak Lola znosi noszenie i zmiany pieluch? Próbuje je zdejmować?

Idealnie. Nie ma z tym żadnego problemu. Zaakceptowała pampersy błyskawicznie. Olo nie znosi pieluch, zdziera je i rozrywa ze złością. W sumie mu się nie dziwię. ;)

Posted

Mała Maja ma podobne umaszczenie pyszczka do dużej Majki. Mam nadzieję, że nie wyrosną Jej różki jak dużej koleżance ;)

Posted

Mała Maja ma podobne umaszczenie pyszczka do dużej Majki. Mam nadzieję, że nie wyrosną Jej różki jak dużej koleżance ;)

Nie widzę podobieństwa. Charaktery i zachowania mają skrajnie różne. Tylko imię takie samo. ;)

c538391ee69d.jpg

483442f62f80.jpg