kate89 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 jak to idziemy spac,jak impreza sie dopiero rozkręca,nie wspominając o after party :) dziewuszki dobranocka,i miłego dnia jutro w szkole dla wszytkich uczących sie :)
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Agacia! A mi nie pozwalasz :placz: To ja opije to z Wami :drinking:
agaciaaa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Agacia! A mi nie pozwalasz :placz: To ja opije to z Wami :drinking: Pozwole za 4 miechy!!! to nie jest miejsce na kłotnie, słuchaj starszego pana i bądź grzeczna :evil_lol:
agaciaaa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 :: FiGa :: napisał(a)::watpliwy: A teraz ładnie mówimy Emdziolkowi dobranoc i stąd spadamy :eviltong:
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Tak Agatko, spadaj stąd :bye: :grins: Branoc emidziolkowa :bye:
kate89 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 cześć..jak tam wrażenia z początku roku ?? U mnie trwało to jakies pół godziny,apel,rozdali plany lekcji i nara... :) fajnie ze juz szkoła sie zaczeła ...coo nie :) buhaha dośc tych wakacji i obijania sie
jonQuilla Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 kate89 napisał(a):cześć..jak tam wrażenia z początku roku ?? U mnie trwało to jakies pół godziny,apel,rozdali plany lekcji i nara... :) fajnie ze juz szkoła sie zaczeła ...coo nie :) buhaha dośc tych wakacji i obijania sie ja dzisiaj miałam jechać po plan ale mi się nie chciało do Sopotu wyrywać...inni spiszą i podadzą :evil_lol: :cool1: nie śpieszy mi się do szkoły jak zresztą zawsze...ale w tym roku matura :angryy:
kate89 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 tez mam maturke w tym roku...zdaje na rozszerzeniu biologie i zastanawiam sie nad chemie ale chyba na podstawie...bedzie ciekawie :)
jonQuilla Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 kate89 napisał(a):tez mam maturke w tym roku...zdaje na rozszerzeniu biologie i zastanawiam sie nad chemie ale chyba na podstawie...bedzie ciekawie :) uuu aaa :) powodzenia już teraz życzę :cool3: swoją drogą ja będę też sił próbowała z biologią, ale podstawę...a i tak czarno to widzę :evil_lol:
kate89 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 nie dziekuje :) tez ci powodzenia zycze :) przyda sie pewnie zamiarzam sie na jakąs weterynarie dostac,albo bioinżynierie wiec bedzie ciężko :) ale co tam,prubowac mozna ,nikt w koncu nie mówił ze bedzie łatwo :) mi to lotto,ale sie uda albo nie :)
clockwork Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name=':: FiGa ::']A ja za Wami nei tęskniłam :evil_lol: [Joke :eviltong:] http://img130.imageshack.us/img130/1589/clipboard01ag2.jpg :modla: Piekne :loveu: Ehmm a gdzie ten słonik ma ogon? :cool3::cool3: ogona wciągło w antene na dachu... no co wy??? nie wiedzicie??? :cool1: [quote name='panvegi']Cześć ludziska tu pan Vegi hehe ładnego mamy pieska co?? :eviltong::eviltong::eviltong::razz::razz::razz: o o ... pan Vegi.... dawa browara jak sie chcesz wqpić :diabloti::diabloti: [quote name='jonQuilla']ja dzisiaj miałam jechać po plan ale mi się nie chciało do Sopotu wyrywać...inni spiszą i podadzą :evil_lol: :cool1: nie śpieszy mi się do szkoły jak zresztą zawsze...ale w tym roku matura :angryy: [quote name='kate89']tez mam maturke w tym roku...zdaje na rozszerzeniu biologie i zastanawiam sie nad chemie ale chyba na podstawie...bedzie ciekawie :) i ja mam w tym roku mature :roll::roll::diabloti: hej... vegusiowa familio HEJ!!!
Alicja Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 :multi::multi::multi:witanko Emdziołku Lusiaczku i panvegi też tu gdzieś przemknął niepostrzeżenie ;)
jonQuilla Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='kate89']nie dziekuje :) tez ci powodzenia zycze :) przyda sie pewnie zamiarzam sie na jakąs weterynarie dostac,albo bioinżynierie wiec bedzie ciężko :) ale co tam,prubowac mozna ,nikt w koncu nie mówił ze bedzie łatwo :) mi to lotto,ale sie uda albo nie :) nie dziękuje również :) ja nie chcę iść na studia...a biologia to jedyny przedmiot z jakiego ewentualnie mogłabym zdać :eviltong: jeśli uda się zdać to pójdę do pomaturalnej...na reklamę albo coś takiego :) [quote name='clockwork'] i ja mam w tym roku mature :roll::roll::diabloti: Tobie również w takim razie życzę już teraz powodzenia :)
emdziolek Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='jonQuilla']Cześć :) :multi: Cześć:loveu: [quote name='kate89']cześć..jak tam wrażenia z początku roku ?? U mnie trwało to jakies pół godziny,apel,rozdali plany lekcji i nara... :) fajnie ze juz szkoła sie zaczeła ...coo nie :) buhaha dośc tych wakacji i obijania sie No ciekawie było. Mój facet od fizy został moim wychowawcą:roll: U mnie jakies 30 min apelu i jakieś 20 min w klasie:) i wsio:diabloti: [quote name='jonQuilla']ja dzisiaj miałam jechać po plan ale mi się nie chciało do Sopotu wyrywać...inni spiszą i podadzą :evil_lol: :cool1: nie śpieszy mi się do szkoły jak zresztą zawsze...ale w tym roku matura :angryy: To zyczę powodzenia leniuszku:loveu: [quote name='kate89']tez mam maturke w tym roku...zdaje na rozszerzeniu biologie i zastanawiam sie nad chemie ale chyba na podstawie...bedzie ciekawie :) Bosz nie cierpie biiologii:roll: ale zyczę powodzenia:loveu: clockwork;6651095[FONT=Arial napisał(a): hej... vegusiowa familio HEJ!!! [/font"> Hej Madzialenko!:multi: NAreszcie nawróciłaś do nas:multi::loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:witanko Emdziołku Lusiaczku i panvegi też tu gdzieś przemknął niepostrzeżenie ;) Hej Alu kochana:loveu: No no cioteczki wystarczy was tu na pół dnia zostawić i jak sie rozgadały gaduły:loveu: To jak tak pięknie sobie rozmawiacie to będą fotki ze stawu dzisiaj:diabloti: I filmik jak ładnie poprosicie.. .:evil_lol:
Alicja Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 :grins: :modla::modla::modla::modla::modla:ładnie proszę w imieniu Moim i Madzialeny już dziś nieobecnej :razz:
emdziolek Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:grins: :modla::modla::modla::modla::modla:ładnie proszę w imieniu Moim i Madzialeny już dziś nieobecnej :razz: :placz: MADZIU WRACAJ:placz: Ok ok Alu:loveu: pięknie prosisz to wstawiam daj mi 5 minutek:razz:
Alicja Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='emdziolek']:placz: MADZIU WRACAJ:placz: Ok ok Alu:loveu: pięknie prosisz to wstawiam daj mi 5 minutek:razz::razz:Madzialena już poza granicami kraju ;)...ale nie bojaj jutro tu będzie :grins:
emdziolek Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Lubie chodzić w wodzie:evil_lol: ZA chwile CD
Alicja Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 śliczne wodne fotaski:loveu::loveu::loveu: ale podziel na posty po 5 fotek bo mad ci je zamieni w linki a szkoda :razz:
emdziolek Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Z moją koleżanką Adą:loveu: Juz na suchym lądzie: CDN
emdziolek Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 I kaCuszki:loveu: No i na dzisiaj to by było tyle:diabloti: A jak będziecie grzeczne to będą fotki Lusiaczka napadniętego przez mordulca VEge:diabloti: aaa i zaraz filmik zaraz bedzie filmik:eviltong:
:: FiGa :: Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Alez ja mam szczescie zawsze trafiam na fotki :loveu::evil_lol: Te wodne są swietne, kaczuchy zresztą tez ;) :klacz:
emdziolek Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Alez ja mam szczescie zawsze trafiam na fotki :loveu::evil_lol: Te wodne są swietne, kaczuchy zresztą tez ;) :klacz: a jeszcze fiilmik będzie:evil_lol:
Recommended Posts