Jump to content
Dogomania

**VeGa -Szalony Ast , buldozie dziecko Wollie oraz ich przyjaciele!ZapRaszAmY!~*~

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lusiaczek napisał(a):
Czesc cioteczki!Juz wrocilam ze szpitala i dziekuje wszystkim za zyczenia szybkiego powrotu do zdrowia.Ze zdrowiem to tak do konca nie wiadomo co bedzie.musze jeszcze zrobic rezonans magnetyczny i z wynikiem udac sie do neurochirurga.Poki co nie ma co sie martwic,nie jest tragicznie.;)A tak prawde mowiac to dalam drapaka z oddzialu ,a w poniedzialek ide po wypis.ciesze sie,ze jestem w domu ,bo strasznie sie steskinlam za swoimi morduchnami kofanymi i wreszcie moge je potarmosic:Cool!:.Wolle wyrosl nam strasznie przez ten czas jak mnie nie bylo ,ale jest rozkosznym psiakiem i wszyscy nim sie zachwycaja.(smieliby nie:mad:).Postaram sie czesciej tu zagladac.Buziczkuje wszystkie cioteczki.:calus:

Lusiaczku , będzie oki ...najważniejsze pozytywnie myśleć , a ja wierzę w Ciebie ze dasz rade :cool2: :calus:

eloł Dziecka ;):multi:

Posted

[quote name='emdziolek']Agatko, kocham ale zgubiłam waszą subskrybcję ale juz widze link w twoim podpisie i pęęędze do was:loveu:

A już myślałam, że nas znielubiłaś :lol:

Wymiziaj ode mnie dwa potworki :loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']A już myślałam, że nas znielubiłaś :lol:

Wymiziaj ode mnie dwa potworki :loveu:

No coś ty, nigdy w zyciu was nie znielubie:loveu:

Wymiziane;)

Posted

[quote name='Tengusia']przyszlam buziolki wam porozdawac i znikam :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Dziekujemy za buziole, ale nie znikaj tak szybko:loveu:

Posted

na dzisiaj to wsio, reszte dam jutro :)

Buziaki!:loveu:

ps. przepraszam ze nie wchodze na dogo i was nie odwiedzam ale mam duzo nauki i remont w pokoju:oops:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...