Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta1624']Ogólnie nie robię ;) Dostałam tasiemki i taśmy od koleżanki, poleżały trochę, to dokupiłam kółka/półkółka i postanowiłam pobawić się maszyną ;) Wyszło jak wyszło, jak na pierwszy raz nieźle, ale nie szyję dla kogoś ani nic tylko tak chałupniczo dla siebie ;)[/QUOTE]Ej co nie wyszło! Weź przestań, szczerze to nawet nie rozróżniam jeszcze które są tymi samoróbkami , patrzę tylko po tym co nie mają metek :P Bardzo piękne.A jak z kółkami - bo ja też miałam kółka, ale ...puściły mi w pierwszej mojej obroży mimo że były budowlane, do tego żeby ktoś się mógł na nich po linie spuszczać bodajże przy jakichś montażach wysokościowych.

Posted

Są niedociągnięcia, idealne nie są ;) A kupowałam tylko kółka/półkółka, to wzięłam ze sklepu polecanego na wątku :jak samodzielnie zrobić smycz, obrożę" ;) Są zespawane, więc mocne. No i wytrzymały już 2 miesiące narwanej owczarki :D

Posted

Fajne fotki :D
Ja zawsze mam słabość to grupowych psich. I do panoram :D

Zawsze jak zaczyna się temat o szelkach, obrożach i innych takich czuję się jak debil ;p