Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 655
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hi, hi, dziękuję! Są wzrokowcy, słuchowcy, ja jedzeniowiec i zapachowiec jestem;) I cieszę się ogromnie, że Cezarek szykuje się do nowego rozdziału w swoim życiu:):):) Brawo Dziewczynki, jeszcze mu kasiorrrry przybyło!

Posted (edited)

O jasna cholera, a było już tak ok!!!! Nic to, szukamy dalej! Looknę na ten link transportowy:) Edit: wrzuciłam tam apel o pomoc dla Cezarka i podałam też link do naszego wątku. TO CZEKAMY:):):) Dodałam, że psiak niewidomy wyciągany ze schronu, bo nie daje rady.

Edited by Marycha35
Posted

Morenkową deklarację w wysokości 30zł. na m-c przekazuję na Cezara:loveu:

miałam niewidomego psiaka i mając doświadczenie w opiece nad takim futrzaczkiem wiem, że wydostanie Cezarka ze schronu to dla niego jedyny ratunek i oby misiaczek znalazł nowy domek:iloveyou:

Posted

ja już nie mogę, nieszczęście za nieszęściem:
Mamy psa, odebranego podczas interwencji, w schronisku- po prostu kupa nieszczęścia:-(:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245900-Głodzony-Tofik-–odebrany-podczas-interwencj-w-schronisku-i-prosimy-o-pomoc…?p=21150204#post21150204[/URL]

Posted

[quote name='Zofija']jubu pojedzie- w piątek albo sobotę, jak się nic już nie wydarzy. Bo to jakieś fatum. Czekam na wiadomość. Całą trasę już mu przesłalam[/QUOTE]

Trzymam kciuki aby nic sie nie wydarzyło.
Takie upały !!! Czy on ma klimatyzowane auto ?

Posted

[quote name='bela51']Trzymam kciuki aby nic sie nie wydarzyło.
Takie upały !!! Czy on ma klimatyzowane auto ?[/QUOTE]

Jedzie jutro-nie wiem-zapytam, czy ma klimę

Posted

[FONT=times new roman][SIZE=3][COLOR=#000080]Deklaracje stałe:
Zofija-5,00zł
bela51-10zł
ewu-10zł
dorcia2-30zł
razem =55,00zł
DZIĘKUJĘ!!!:loveu:
Brakuje 245,00zł stałych deklaracji:shake:

Deklaracje jednorazowe:
Agnieszka103-10zł

Wpływy:
30.07. Agnieszka103-10zł

[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Zofija']Koszt transportu wyjdzie ponad 500,00zł - z moją Gruzją. Czy skarpeta oneczkowa mozę te 200zł dołożyć do transportu?[/QUOTE]

Kurcze, nie mamy takiej opcji pomocy :shake:
Jak załatwiałam transport ONeczki do Amadorki to też kombinowałam kasę....
No chyba, że my przelejemy pieniążki do Amadorki (w przypatku hotelowania na upartego możemy to zrobić bez rachunku), a Ona da ją kierowcy, a za hotelik zapłacicie Wy...

Posted

[quote name='DONnka']Kurcze, nie mamy takiej opcji pomocy :shake:
Jak załatwiałam transport ONeczki do Amadorki to też kombinowałam kasę....
No chyba, że my przelejemy pieniążki do Amadorki (w przypatku hotelowania na upartego możemy to zrobić bez rachunku), a Ona da ją kierowcy, a za hotelik zapłacicie Wy...[/QUOTE]
ok, jakoś się dogadamy. TRANSPORT I TAK PRZESUNIĘTY NA WTOREK...... STRASZNE KORKI.

Posted (edited)

[quote name='Zofija']ja już nie mogę, nieszczęście za nieszęściem:
Mamy psa, odebranego podczas interwencji, w schronisku- po prostu kupa nieszczęścia:-(:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245900-Głodzony-Tofik-–odebrany-podczas-interwencj-w-schronisku-i-prosimy-o-pomoc…?p=21150204#post21150204[/URL][/QUOTE]
Niestety pies umarł:( Szlag niech trafi tych, którzy go zagłodzili!!! Powinni zostać oskarżeni!

Edited by Marycha35
Posted

[B]Cezarku[/B], wierzę, że ten twój pech obróci się w końcu w coś dobrego :thumbs:
A miejsce u Amadorki wciąż czeka :)
Dziękujemy za zrozumienie :loveu:

Posted

[quote name='Marycha35']Mniam, dobrze będzie;):):) Walizy spakowane????;)[/QUOTE]

Marycha ja Ciebie uduszę za to mniam, mniam:loveu: uwielbiam te Twoje "smakowe" wstawki:)