kinga_kinga7 Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 a właśnie rozmawiałam z lekarzem Pumy,koteczka wraca nam do zdrowia! ma się bardzo dobrze ;) leczenie Pumy teraz głównie polega na zmianie opatrunków,ale powiedział lekarz,że już niedługo będzie mogła nawet wyjść do domku i już właścicielka się tym osobiście zajmie :loveu: Quote
kinga_kinga7 Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 w imieniu Pumy i reszty naszych podopiecznych schroniska "Azyl" zapraszam na bazarek [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246411-figurki-na-potrzeby-bialskich-zwierzak%C3%B3w[/url]! Quote
Kamila Proc Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 [quote name='kinga_kinga7']a właśnie rozmawiałam z lekarzem Pumy,koteczka wraca nam do zdrowia! ma się bardzo dobrze ;) leczenie Pumy teraz głównie polega na zmianie opatrunków,ale powiedział lekarz,że już niedługo będzie mogła nawet wyjść do domku i już właścicielka się tym osobiście zajmie :loveu:[/QUOTE] bardzo sie ciesze Quote
AgusiaP Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Cieszę się, że kitunia już niedługo opuści lecznicę :):):) Quote
kinga_kinga7 Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 [quote name='katik']Co słychać u Pumy? Jak się czuje koteczka?[/QUOTE] jutro zadzwonię,zapytam i napiszę Wam cioteczki:) Quote
kinga_kinga7 Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 wczoraj rozmawiałam z lecznicą i Puma chyba jeszcze tak szybko nie wyjdzie ... ale z drugiej strony może i lepiej,jest pod stałą opieką chirurgów,lekarze walczą o łapkę niuni,ale wszyscy wierzymy,że się uda i czarnukla będzie zdrowa jak dawniej :) ta martwica skóry też była duża :( ogólnie ma się bardzo dobrze,apetyt jej dopisuje :) [U]czy ktoś jeszcze mógłby i może wesprzeć Pumę? [/U] Quote
Kamila Proc Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 szkoda mi jej.. ale wazne, ze ma opieke Quote
kinga_kinga7 Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 [quote name='Kamila Proc']szkoda mi jej.. ale wazne, ze ma opieke[/QUOTE] to najważniejsze! czy ktoś jeszcze wspomoże naszą czarną dziewczynkę :modla: Quote
dorcia2 Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 skromny "grosik" wpłaciłam dla Koteczki pozdrawiam:lol: Quote
kinga_kinga7 Posted September 12, 2013 Author Posted September 12, 2013 [quote name='dorcia2']skromny "grosik" wpłaciłam dla Koteczki pozdrawiam:lol:[/QUOTE] pięknie dziękuje!! poproszę o wyciąg z konta i napiszę kto jeszcze wspomógł naszą Pumkę :multi: Quote
kinga_kinga7 Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 [quote name='Kamila Proc']co u malutkiej?[/QUOTE] rozmawiałam właśnie dzisiaj z lekarzem,Puma robi postępy,jest z dnia na dzień lepiej,rana się ładnie goi :) Quote
kinga_kinga7 Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 dawno nic nie pisałam u Pumki ... niestety nóżki nie dało się uratować :( łapka jest amputowana,dzisiaj - jeśli znajdziemy transport czarnulka trafi -nareszcie do swojej Pańci,która bardzo tęskni :) :) :) będzie miała w domku zmieniane opatrunki i mam nadzieje,że w domowych warunkach szybko dojdzie do siebie i znowu będzie radosną,wesołą koteczką :) Quote
katik Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Szkoda, że łapki nie udało się uratować. Jednak teraz już tylko rana się wygoi i koteczka będzie mogła żyć normalnie, bo przecież bez łapki też będzie mogła cieszyć się życiem jak 4-łapy kot. Quote
Recommended Posts