wtatara Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 będę ogłaszać, poproszę kogoś o plakat i może w Krakowie znajdzie domek. Plakaty chcę kolorowe, dlatego potrzebuję środków Quote
Figunia Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 [quote name='wtatara']będę ogłaszać, poproszę kogoś o plakat i może w Krakowie znajdzie domek. Plakaty chcę kolorowe, dlatego potrzebuję środków[/QUOTE] Jakby były zbierane pieniążki, to coś tam jeszcze wyskrobię. Mam kilka deklaracji na pieski i jedną tymczaskę a p.w. szykuje się do długiego wyjazdu, który pochłonie sporo... Gdyby Bucziemu zrobić wydarzenie na Facebooku? Kompletnie się na tym nie znam, ale wciąż czytam, że stamtąd jest b. często spory odzew i pomoc. Quote
wtatara Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 ja go znalazłam na FB.Proszę zrób u siebie, może będziesz miała więcej szczęścia Quote
Figunia Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 [quote name='wtatara']ja go znalazłam na FB.Proszę zrób u siebie, może będziesz miała więcej szczęścia[/QUOTE] Kompletnie nie kumam o co chodzi z tym Fb. Przepraszam.. Tak tylko powtarzam (jak papuga), bo wciąż słyszę, czytam, że tam warto ogłaszać. Quote
wtatara Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 nauczyłabyś się, ja powoli poznaję Quote
Figunia Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 [quote name='wtatara']nauczyłabyś się, ja powoli poznaję[/QUOTE] tylko nauczyciela brak...ale wszystko przede mną... Quote
Figunia Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Podlaczam sie pod pytanie, choc przypuszczam, ze gdyby piesek opuscil schron, byloby o tym tutaj glosno. Zatem w tym przypadku brak informacji niestety nie oznacza, ze jest dobrze... Bardzo chcialabym zeby temu maluszkowi ktos odmienil zycie. Quote
wtatara Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 niestety, zadzwoniłam aby zapytać co u niego i usłyszałam że nie żyje. Popłakałam się że nie mogłam mu pomóc. Mogłam sama jechać do tej Nysy i go przywieźć. Dlaczego niektórzy ludzie chcą mieć wszystko podane na talerzu. Quote
Figunia Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 No i coz mozna teraz napisac... Smutek, bol i zal. Quote
Recommended Posts