Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Koperek']No, a jak potrafi przy płocie poszczekać:cool3: , ho ho!!! Obrońca z niej świetny! ...ale tylko przez płot, bo kocha chyba wszystkich ludzi:lol: :loveu:[/quote]

A głos ma bardzo donośny :evil_lol: ... całe szczęście, że nie szczeka zbyt dużo.
Dziś specerek bez samochodu po najbliższej okolicy. Kenia /zwana też Gienią/ idzie na smyczy beznadziejnie, ciągnie, zatacza koła i oplątuje się
wokół mnie. Było trochę nauki dziś ale trudno ocenić czy coś załapała bo
po wybieganiu się w drodze powrotnej idzie spokojnie.
Na pośladkach juz prawie nie widać łysych placków...

Posted

[quote name='*Gajowa*']A głos ma bardzo donośny :evil_lol: ... całe szczęście, że nie szczeka zbyt dużo.
Dziś specerek bez samochodu po najbliższej okolicy. Kenia /zwana też Gienią/ idzie na smyczy beznadziejnie, ciągnie, zatacza koła i oplątuje się
wokół mnie. Było trochę nauki dziś ale trudno ocenić czy coś załapała bo
po wybieganiu się w drodze powrotnej idzie spokojnie.
Na pośladkach juz prawie nie widać łysych placków...[/quote]
Super wieśći mam nadzieję, ze w weekend bede miała czas na bazarki i pisanie pw z prośbami o głszenia.
Czyli dobre żarełko, dobre serce i mała pięknieje i zdrowieje:loveu: Dzięki Wam dobre kobity:multi:

Posted

Dlatego, że nie miałam styczności z belgami to mogę porównać [COLOR=magenta]Keniuchę[/COLOR] do labradora:
...dopiero jak się zmęczy to można go czegoś nauczyć:p

[B][SIZE=3][COLOR=magenta]Kenia[/COLOR][/SIZE][/B] u mnie dosyć dobrze chodziła przy nodze na smyczy- ale ja chyba mam bardziej "niecierpliwą rękę" do psiowej nauki :eviltong: ...żadnych kółek nie było. Dopiero, jak ją moja mama wzięła na spacer to cuda wyprawiała:roll:
Chyba wyczuwa miękkie serca:loveu: i pozwala sobie na więcej szaleństwa:lol:

P.S. A do tego pieska (co na bazarek) to chyba jakieś kosmiczne baterie trzeba, bo objechany cały Wrocław i nic nie pasuje:-o Może ktoś kupi bez baterii?:evil_lol: Fajny hasky...

Aaaaaaaaaaaa... no i z tej doopci baaaaaardzo się cieszę- następnym razem niech jakaś ciotka zrobi specjalnie dla mnie zdjęcia "tylnej wszechłaskawej", dobrze? :)

Posted

U Keniuchy wszystko w porządku - odbudowuje się i ma coraz więcej energii. Speceruję z sukami oddzielnie bo trudno byłoby mi zapanować
nad nimi zwłaszcza, że moja Gaja mi znika i muszę koncentrowac sie na niej podczas spaceru. Kenia trzyma się blisko ale z kolei musze rzucać jej
piłeczkę żeby ja zmęczyć.
A więc sie naspaceruję ...

Posted

Gajowa to Ty nic nie robisz tylko na spacery chodzisz?:crazyeye:
Jutro zaczynam bazarkować , a w poniedziałek moze dostane już aniołka na bazarek od justynyvege:lol:

Posted

Keniusia codziennie szaleje na spacerkach... bardzo trudno ją zmeczyć.
Jest teraz sporo grzybiarzy w lesie ale Kenia szczęsliwie nie interesuje się
ludźmi,psami bardziej jednak jeżeli mam w ręku piłeczkę to też ich nie widzi.
W tym tygodniu planuję robić USG w Piasecznie /ja zasponsoruje/ ale na sterylkę potrzebna bedzie zbiórka.

Posted

Namawiam rodziców, ale chyba po pierwsze jeszcze trochę za wcześnie dla taty, a po drugie ona jest tak podobna o Migacza, że chyba za bardzo by im go przypominała. Ale kto wie? Tata zaczyna się łamać, jeśli chodzi w ogóle o psiaka...
Migacza mam w avatarku.

Posted

Gajowa, no sama zobacz

[IMG]http://img47.imageshack.us/img47/254/kenia10aac7.jpg[/IMG]

[IMG]http://img518.imageshack.us/img518/5377/migacz16afn8.jpg[/IMG]

Zdjęcie stare, skanowane, nie oddaje wszystkiego...
Rodzice pewnie nie mieliby nic przeciwko. Jeżdżą do znajomych mieszkających w Chyliczkach, więc niedaleko do Ciebie, a Chojnów jakoś tak mi się kojarzy też niedaleko, mam rację?

Posted

Piesek rzeczywiście podobny do Kenii...
Chyliczki są niedaleko a Chojnowaski Park Krajobrazowy zaczyna się
niecały kilometr w linii prostej od mojego domu.
Naprawdę przyjedźcie zobaczymy co z tego wyniknie...

Posted

Zobaczę, może przed moim wyjazdem da się to zorganizować. Jeden warunek - muszą się dziewczyny zaakceptować. A Kenia jest sporo większa od Małej. Eh, wybiegam myślą w przyszłość, to wszystko jeszcze grubymi nićmi szyte...

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645&page=40[/URL] nareszcie Green wyprostowała skarpete Keni - narazie wspomagam bazarkowo ale mam nadzieję, ze ktoś jeszcze pomoże