Koperek Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 No, a jak potrafi przy płocie poszczekać:cool3: , ho ho!!! Obrońca z niej świetny! ...ale tylko przez płot, bo kocha chyba wszystkich ludzi:lol: :loveu: Quote
*Gajowa* Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Koperek']No, a jak potrafi przy płocie poszczekać:cool3: , ho ho!!! Obrońca z niej świetny! ...ale tylko przez płot, bo kocha chyba wszystkich ludzi:lol: :loveu:[/quote] A głos ma bardzo donośny :evil_lol: ... całe szczęście, że nie szczeka zbyt dużo. Dziś specerek bez samochodu po najbliższej okolicy. Kenia /zwana też Gienią/ idzie na smyczy beznadziejnie, ciągnie, zatacza koła i oplątuje się wokół mnie. Było trochę nauki dziś ale trudno ocenić czy coś załapała bo po wybieganiu się w drodze powrotnej idzie spokojnie. Na pośladkach juz prawie nie widać łysych placków... Quote
yewcia1 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='*Gajowa*']A głos ma bardzo donośny :evil_lol: ... całe szczęście, że nie szczeka zbyt dużo. Dziś specerek bez samochodu po najbliższej okolicy. Kenia /zwana też Gienią/ idzie na smyczy beznadziejnie, ciągnie, zatacza koła i oplątuje się wokół mnie. Było trochę nauki dziś ale trudno ocenić czy coś załapała bo po wybieganiu się w drodze powrotnej idzie spokojnie. Na pośladkach juz prawie nie widać łysych placków...[/quote] Super wieśći mam nadzieję, ze w weekend bede miała czas na bazarki i pisanie pw z prośbami o głszenia. Czyli dobre żarełko, dobre serce i mała pięknieje i zdrowieje:loveu: Dzięki Wam dobre kobity:multi: Quote
Koperek Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Dlatego, że nie miałam styczności z belgami to mogę porównać [COLOR=magenta]Keniuchę[/COLOR] do labradora: ...dopiero jak się zmęczy to można go czegoś nauczyć:p [B][SIZE=3][COLOR=magenta]Kenia[/COLOR][/SIZE][/B] u mnie dosyć dobrze chodziła przy nodze na smyczy- ale ja chyba mam bardziej "niecierpliwą rękę" do psiowej nauki :eviltong: ...żadnych kółek nie było. Dopiero, jak ją moja mama wzięła na spacer to cuda wyprawiała:roll: Chyba wyczuwa miękkie serca:loveu: i pozwala sobie na więcej szaleństwa:lol: P.S. A do tego pieska (co na bazarek) to chyba jakieś kosmiczne baterie trzeba, bo objechany cały Wrocław i nic nie pasuje:-o Może ktoś kupi bez baterii?:evil_lol: Fajny hasky... Aaaaaaaaaaaa... no i z tej doopci baaaaaardzo się cieszę- następnym razem niech jakaś ciotka zrobi specjalnie dla mnie zdjęcia "tylnej wszechłaskawej", dobrze? :) Quote
zdrojka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Ok, będziemy ją łapać w pozycjach niezupełnie "en face" :evil_lol: Quote
justynavege Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 czekamy na fotografie w takim razie :) Quote
*Gajowa* Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Może jakaś cioteczka podjedzie z cyfrówką w najblizszych dniach... Quote
*Gajowa* Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 U Keniuchy wszystko w porządku - odbudowuje się i ma coraz więcej energii. Speceruję z sukami oddzielnie bo trudno byłoby mi zapanować nad nimi zwłaszcza, że moja Gaja mi znika i muszę koncentrowac sie na niej podczas spaceru. Kenia trzyma się blisko ale z kolei musze rzucać jej piłeczkę żeby ja zmęczyć. A więc sie naspaceruję ... Quote
yewcia1 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Gajowa to Ty nic nie robisz tylko na spacery chodzisz?:crazyeye: Jutro zaczynam bazarkować , a w poniedziałek moze dostane już aniołka na bazarek od justynyvege:lol: Quote
justynavege Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Aniołki juz spakowane bedzie bazar dla Keniusi :multi: Quote
*Gajowa* Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Keniusia codziennie szaleje na spacerkach... bardzo trudno ją zmeczyć. Jest teraz sporo grzybiarzy w lesie ale Kenia szczęsliwie nie interesuje się ludźmi,psami bardziej jednak jeżeli mam w ręku piłeczkę to też ich nie widzi. W tym tygodniu planuję robić USG w Piasecznie /ja zasponsoruje/ ale na sterylkę potrzebna bedzie zbiórka. Quote
yewcia1 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 bazarek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6515879#post6515879[/URL] :lol: Quote
*Gajowa* Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Kenia zaczyna wzbudzać zainteresowanie swoją urodą na spacerkach :lol: . Quote
justynavege Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='*Gajowa*']Kenia zaczyna wzbudzać zainteresowanie swoją urodą na spacerkach :lol: .[/quote] moze ktos na spacerku sie w keniusi zakocha i da jej domek stały .........;) Quote
*Gajowa* Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='justynavege']moze ktos na spacerku sie w keniusi zakocha i da jej domek stały .........;)[/quote] Oby tak było :lol: miałabym ją na oku. Quote
zdrojka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Namawiam rodziców, ale chyba po pierwsze jeszcze trochę za wcześnie dla taty, a po drugie ona jest tak podobna o Migacza, że chyba za bardzo by im go przypominała. Ale kto wie? Tata zaczyna się łamać, jeśli chodzi w ogóle o psiaka... Migacza mam w avatarku. Quote
*Gajowa* Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Namów rodziców na spacer do pięknego Chojnowskiego Parku Krajobrazowego zabierzemy Kenię weż swoją sunię. Quote
zdrojka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Gajowa, no sama zobacz [IMG]http://img47.imageshack.us/img47/254/kenia10aac7.jpg[/IMG] [IMG]http://img518.imageshack.us/img518/5377/migacz16afn8.jpg[/IMG] Zdjęcie stare, skanowane, nie oddaje wszystkiego... Rodzice pewnie nie mieliby nic przeciwko. Jeżdżą do znajomych mieszkających w Chyliczkach, więc niedaleko do Ciebie, a Chojnów jakoś tak mi się kojarzy też niedaleko, mam rację? Quote
*Gajowa* Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Piesek rzeczywiście podobny do Kenii... Chyliczki są niedaleko a Chojnowaski Park Krajobrazowy zaczyna się niecały kilometr w linii prostej od mojego domu. Naprawdę przyjedźcie zobaczymy co z tego wyniknie... Quote
zdrojka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Zobaczę, może przed moim wyjazdem da się to zorganizować. Jeden warunek - muszą się dziewczyny zaakceptować. A Kenia jest sporo większa od Małej. Eh, wybiegam myślą w przyszłość, to wszystko jeszcze grubymi nićmi szyte... Quote
wroobelterrorystka Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 a ja widziałam wczoraj w moim mieście pieska identycznego jak Kenia normalnie jak dwie krople wody, może to brat/siostra ? kiedy jakieś nowe foteczki Królewny?:) Quote
zdrojka Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Jak się ktoś do Gajowej wybierze ze sprzętem pstrykającym... Ja nie wiem, czy uda mi się jeszcze przed wyjazdem 25 sierpnia. Quote
yewcia1 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645&page=40[/URL] nareszcie Green wyprostowała skarpete Keni - narazie wspomagam bazarkowo ale mam nadzieję, ze ktoś jeszcze pomoże Quote
Recommended Posts