Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

WITAM
Pomyslalam sobie ze mozna polaczyc silyni na tym forum podzielic sie kilkoma radami ktore dotycza posiadaczy yorkow z tych rejonow np gdzie znalezc dobrego weta fryzjera itp posiadaczka yorka bede dopiero 20 maja ale chetnie dowiedzialabym sie kilku przydatnych informacji
tutaj mozecie dzielic sie wqszymi doswiadczeniami
pozdrawiam a to moj KIKI
:loveu:

Posted

a czy twoj piesek bedzie juz zaszczepiony bo mo ma szczepienie 16 a odbieram go 20 a czytalam ze po szczepieniu powinien byc okres kwarantanny bo sa one wowczas bardziej narazone na rozne chorobska choc lekarz ktory bedzie je szczepil mowil ze wystarcza tak 2 dni?
powiedz mi po jakim czasie bedziesz wychodzic z nim na dwor?
ja rowniez nie moge sie juz doczekac psiaka ciekawe jak to bedzie z nowym domownikiem...:Dog_run: :multi:

Posted

Witamy! My z Koszalina:p Z Koszalina jest jeszcze nane

Chętnie służę pomocą. Na forum jest dużo wątków na temat szczepień i kwarantanny. Warto poczytać;) Skorzystaj z opcji szukaj

Posted

:roll: moj psiak ma w tą sobote szczepienie a w przyszłą go odbieram, ale co do wychodzenia to chyba dopiero po trzecim szczepieniu?? :roll:

Posted

Asia&Misia napisał(a):
:roll: moj psiak ma w tą sobote szczepienie a w przyszłą go odbieram, ale co do wychodzenia to chyba dopiero po trzecim szczepieniu?? :roll:

Tak po trzecim;)

Posted

Ach ty podpowiadasz mi abym podebrała psiaka locatio :evil_lol: nie nie jeszcze nie czas ale póżniej to bede przebierac :diabloti: juz mam upatrzone kilka hodowli :loveu:

Posted

Shahar napisał(a):
A to kiki jest nany?

Nie :shake:

Ja mam Vasco i Tanyę :loveu:

To jest Vasylek :loveu:

A tutaj Tanya :loveu:

Natomiast reszta domowego stadka jest własnością cardełki i mamy ;)