Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

och jaby tak juz był pazdziernik :roll: i mogła bym jechac po mojego maluszka:roll: ciekawa jestem co w koncu bede miała pieseczka czy sunie :evil_lol:

Posted

Shahar napisał(a):
och jaby tak juz był pazdziernik :roll: i mogła bym jechac po mojego maluszka:roll: ciekawa jestem co w koncu bede miała pieseczka czy sunie :evil_lol:

z moich obserwacji wynika, że psy są bardziej za kobietami niż suczki :evil_lol:

Posted

A wiesz Nane ze ja to takze zaobserwowałam :evil_lol: no i dlatego bardziej jestem za pieseczkiem ale jesli sie urodza suczki to takze moga byc :loveu:

Posted

Shahar napisał(a):
A wiesz Nane ze ja to takze zaobserwowałam :evil_lol: no i dlatego bardziej jestem za pieseczkiem ale jesli sie urodza suczki to takze moga byc :loveu:

najważniejsze żeby był kochany :loveu: i miał dobrze a to czy to będzie suczka czy piesek moim zdaniem nie ma tak naprawdę znaczenia :cool1:

Posted

Lociatio miała miec pieska 20 maja wiec chyba jeszcze nie :roll: .

* Ja miałam suczke ale i tak radze ci pieska :loveu: , a jak bedzie suczka to tez :loveu:

Posted

Shahar napisał(a):
Och jest mi juz wszystko jedno czy to bedzie on czy ona :evil_lol:

najważniejsze żeby to był Yorkshire Terrier :thumbs:

Posted

witam ja musze odebrac kikiego do piatku bo wlascicielka gdzies wyjezdza tak jak na poczatku nie moglam sie doczekac tak teraz boje sie jak to wszystko bedzie:crazyeye: duzo jezdze no i kiki bedzie musial jezdzic ze mna mam nadzieje ze bedzie grzeczny i jakos to sie wszystko ulozy:roll: jak macie jakies rady dla mnie jek go najszybciej przyzwyczaic do siebie i nauczyc czystosci oraz inne wasze doswiadczenia z waszymi szczeniaczkami prosze piszcie
pozdrawiam
:multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

locatio napisał(a):
duzo jezdze no i kiki bedzie musial jezdzic ze mna mam nadzieje ze bedzie grzeczny i jakos to sie wszystko ulozy:roll:

jak macie jakies rady dla mnie jek go najszybciej przyzwyczaic do siebie i nauczyc czystosci oraz inne wasze doswiadczenia z waszymi szczeniaczkami prosze piszcie
pozdrawiam
:multi: :multi: :multi: :multi:

część I
skoro dużo jeździsz samochodem to proponuję przywzwyczaić go do jazdy w kontenerku - będzie czuł się bezpiecznie a ty nie będziesz musiała się o niego martwić jak np. niespodziewanie zahamujesz ;)

część II
jeżeli chodzi o naukę czystości to wyprowadzaj szczeniaczka za każdym razem jak się przebudzi i po jedzeniu :cool1: