asia-s Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 zalicytowaly dwie osoby, wyslalmam im takiego maila: "witam, zalicytowal Pan pieska z mojej aukcji, chcialabym poinformowac ze koniecznie musi Pan sie skontaktowac z osoba podana w mailu do kontaktu, jest to aukcja charytatywna i zlozenie oferty nie oznacza kupna psiaka, piesek jest do adopcji ale przedtem potrzebny jest kontakt z osobami odpowiedzialnymi za psiaka, (dane w aukcji), kontrola przedadopcyjna w Pana domu, kontrola poadopcyjna od czasu do czasu, podpisanie dokumentow adopcyjnych, wczesniej przed wydaniem psiaka o ile to nastapi kastracja pieska, obecni opiekunowie musza byc pewni na 1000% ze psiak idzie do dobrego domu i kochajacych go nowych Panstwa, wiec prosze o kontakt z osoba podana w aukcji,i to od nich bedzie zalezec wydanie psiaka do nowego domu pozdrawiam dane jednej osoby z aukcji w razie czego do kontaktu: Gosia Strzalińska gocha_9 tel: 605855996 mail : [email protected] oraz drugiej osoby ktora licytowala: Dariusz Kołodyński darek--122 tel : 081 8825891 mail : [email protected] Aga czy ktos moze sie odzywal w sprawie Sproketa, obserwuje juz go 10 osob, jutro konczy sie aukcja ale dla pewnosci usune przed czasem zeby nie bylo problemow, zreszta jest w aukcji napisne ze"aukcja moze zostac usunieta przed czasem bez podania przyczyny i ze jest charytatywna i licytacja nie oznacza kupna" jakby co wystawie nastepna aukcje Quote
Aga_Mazury Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Niestety zupełnie nikt się nie odzywał...oprócz Pana z Siedlc...któy zadzwonił właśnie, że chyba ktoś go przelicytował na allegro...i co teraz... w każdym razie ja temu Panu odmówiłam...wydania Sproketa do budy...i z innych jeszcze powodów... nikt więcej się nie odzywał jeszcze... a przecież Sproket to taki piękny psiak Quote
asia-s Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Niestety zupełnie nikt się nie odzywał...oprócz Pana z Siedlc...któy zadzwonił właśnie, że chyba ktoś go przelicytował na allegro...i co teraz... w każdym razie ja temu Panu odmówiłam...wydania Sproketa do budy...i z innych jeszcze powodów... nikt więcej się nie odzywał jeszcze... a przecież Sproket to taki piękny psiak Aga super ze odmowilas. Nikt z nas nie wyobraza sobie Sproketa w budzie, To kanapowiec:loveu: To ja wystawiam kolejna aukcje Quote
Aga_Mazury Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Ja i Sproket bardzo Ci dziękujemy :Rose::calus: Quote
olenka_f Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 kochani a jest szansa wyciągnięcia go z schronu i przetransportowania do Gdańska? Quote
Aga_Mazury Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 olenka_f napisał(a):kochani a jest szansa wyciągnięcia go z schronu i przetransportowania do Gdańska? tzn? jest tam domek, który chce Sproketa? Quote
olenka_f Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 tak u mojej siostry Madzi niedawno pochowała Szczeżujka i myślimy że domek dla innego pieska będzie równie dobry Quote
Aga_Mazury Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 do Gdańska nie jest od nas tak daleko.... to mieszkanie w bloku....napisz w ogóle coś więcej... sorki, ale teraz juz uciekam z dogo....do obowiązków... Quote
olenka_f Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32203 Aguś wklejam wątek Żujka, mieszkanie w bloku, dwa pokoje moja siostra do tej pory mieszkała tylko z Żujkiem więc każdy miał swój pokój Nie wiem dokładnie gdzie jest Sproket bo jeśli to nie drugo koniec Polski to przyjadę po niego Quote
Aga_Mazury Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='olenka_f']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32203 Aguś wklejam wątek Żujka, mieszkanie w bloku, dwa pokoje moja siostra do tej pory mieszkała tylko z Żujkiem więc każdy miał swój pokój Nie wiem dokładnie gdzie jest Sproket bo jeśli to nie drugo koniec Polski to przyjadę po niego w Ostródzie...tj...jakieś 130 km od Gdańska...:) dokładnie na trasie Gdańska Warszawa...lezy sobie Ostróda a wniej Sproket... dzięi za link :) Quote
olenka_f Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 jak pracuje schron przepraszam że tak sie dopytuje ale ja mam godziny przcy od 13 do 2 a gdybym miała po niego jechac to musiałabym sie wyrobić Quote
Aga_Mazury Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Jeżeli będziesz chciała przyjechać...i go adoptować....napewno coś zaradzimy z godzinami otwarcia... powiedz tylko kiedy i o której.... dobra uciekam w końcu.... dzięki... Quote
asia-s Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 nowa aukcja Sproketa:loveu: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=206149349 Olenka f i co ze Sproketem? Quote
olenka_f Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 nic przecież w ciemno jechać nie mogę, a odewu żadnego Quote
Aga_Mazury Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 olenka jakiego odzewu? Kochana ostattni wpis był mój....to od Ciebie nie było odzewu...:razz: no nieistotne... Sproket od wczoraj jest w nowym domu.... dziękuję Wam wszystkim za promowanie Sproketa :loveu: ...:calus: Sproket szczęściaaaaaaaaaaaaa Quote
Matusz Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Aga_Mazury napisał(a):olenka jakiego odzewu? Kochana ostattni wpis był mój....to od Ciebie nie było odzewu...:razz: no nieistotne... Sproket od wczoraj jest w nowym domu.... dziękuję Wam wszystkim za promowanie Sproketa :loveu: ...:calus: Sproket szczęściaaaaaaaaaaaaa a dokładniej to gdzie jest Sproket??:razz::razz: Quote
Aga_Mazury Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 matusz5 napisał(a):a dokładniej to gdzie jest Sproket??:razz::razz: po wizycie przedadopcyjnej Wujka gallegro :Rose: za którą bardzo dziękujemy.... Sproket pojechał Do Miasta Siedlce Quote
gallegro Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Aga, nie wiem czy mogę :razz:. Jeśli wszystko przebiegło zgodnie z planem, Sproket grzeje doopkę w domku nieopodal Siedlec. Tak, to ten sam domek, o którym wspominała Aga, z tym, że nie ma mowy o budzie. Byłem... widziałem... domek bardzo dobry. Za jakiś czas odwiedzę Sproketa i zdam relację na wątku. EDIT: wujek gallegro do demonów prędkości, w redagowaniu postów nie należy, stąd Aga wyprzedziła mnie rzutem na taśmę ;-) Quote
Matusz Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Aga_Mazury napisał(a):po wizycie przedadopcyjnej Wujka gallegro :Rose: za którą bardzo dziękujemy.... Sproket pojechał Do Miasta Siedlce aha:) To suuper:multi::multi::multi::multi::multi: właściele zostali zaproszeni na dogo ??? coby info było i zdjęcia jakieś :loveu::loveu: Quote
gallegro Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 matusz5 napisał(a):...właściele zostali zaproszeni na dogo ??? coby info było i zdjęcia jakieś :loveu::loveu: W razie czego użyje w tym celu wszelkich, znanych mi środków perswazji :razz:. Gdyby mimo wszystko były problemy, sam zrobię fotki i wrzucę na wątek. Quote
Aga_Mazury Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Wujek gallegro...jak miło powitać na wątku :) znalazłes naszego Przystojniaka.... piękny prawda?...:loveu: Quote
olenka_f Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 pisałam i sms i dzwoniłam nawet nie wiedziałam czy jak przyjade po niego o 9 rano czy ktoś będzie żeby go wydać, pytałam Mateuszka ale też nie umiał mi powiedieć, ale dobrze że pies ma dom Quote
Aga_Mazury Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 olenka Kochana....ja nie dostałam żadnego sms-a:oops: .... myślałam, że Ciebie chwilowo nie ma na dogo... oczywiście, że dobrze, że psiak ma dom.... wyszło średnio...nie gniewaj się.... Quote
lidka_park Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Tak, najważniesze, że psiaczek ma domek :multi: powodzenia kochaniutki :loveu: Quote
Recommended Posts