Jump to content
Dogomania

Sproket PONek?sznaucer?znaleziony w kolczatce siedzi w schronie :(MA DOM :))))

Recommended Posts

Posted

zalicytowaly dwie osoby, wyslalmam im takiego maila:

"witam,
zalicytowal Pan pieska z mojej aukcji, chcialabym poinformowac ze koniecznie musi Pan sie skontaktowac z osoba podana w mailu do kontaktu,
jest to aukcja charytatywna i zlozenie oferty nie oznacza kupna psiaka, piesek jest do adopcji ale przedtem potrzebny jest kontakt z osobami odpowiedzialnymi za psiaka, (dane w aukcji), kontrola przedadopcyjna w Pana domu, kontrola poadopcyjna od czasu do czasu, podpisanie dokumentow adopcyjnych, wczesniej przed wydaniem psiaka o ile to nastapi kastracja pieska, obecni opiekunowie musza byc pewni na 1000% ze psiak idzie do dobrego domu i kochajacych go nowych Panstwa, wiec prosze o kontakt z osoba podana w aukcji,i to od nich bedzie zalezec wydanie psiaka do nowego domu
pozdrawiam

dane jednej osoby z aukcji w razie czego do kontaktu:
Gosia Strzalińska gocha_9
tel: 605855996
mail : [email protected]

oraz drugiej osoby ktora licytowala:
Dariusz Kołodyński darek--122
tel : 081 8825891
mail : [email protected]

Aga czy ktos moze sie odzywal w sprawie Sproketa,
obserwuje juz go 10 osob,
jutro konczy sie aukcja ale dla pewnosci usune przed czasem zeby nie bylo problemow, zreszta jest w aukcji napisne ze"aukcja moze zostac usunieta przed czasem bez podania przyczyny i ze jest charytatywna i licytacja nie oznacza kupna"
jakby co wystawie nastepna aukcje

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety zupełnie nikt się nie odzywał...oprócz Pana z Siedlc...któy zadzwonił właśnie, że chyba ktoś go przelicytował na allegro...i co teraz...

w każdym razie ja temu Panu odmówiłam...wydania Sproketa do budy...i z innych jeszcze powodów...

nikt więcej się nie odzywał jeszcze...

a przecież Sproket to taki piękny psiak

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Niestety zupełnie nikt się nie odzywał...oprócz Pana z Siedlc...któy zadzwonił właśnie, że chyba ktoś go przelicytował na allegro...i co teraz...

w każdym razie ja temu Panu odmówiłam...wydania Sproketa do budy...i z innych jeszcze powodów...

nikt więcej się nie odzywał jeszcze...

a przecież Sproket to taki piękny psiak

Aga super ze odmowilas. Nikt z nas nie wyobraza sobie Sproketa w budzie,
To kanapowiec:loveu:
To ja wystawiam kolejna aukcje

Posted

[quote name='olenka_f']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32203
Aguś wklejam wątek Żujka, mieszkanie w bloku, dwa pokoje moja siostra do tej pory mieszkała tylko z Żujkiem więc każdy miał swój pokój
Nie wiem dokładnie gdzie jest Sproket bo jeśli to nie drugo koniec Polski to przyjadę po niego

w Ostródzie...tj...jakieś 130 km od Gdańska...:) dokładnie na trasie Gdańska Warszawa...lezy sobie Ostróda a wniej Sproket...

dzięi za link :)

Posted

Jeżeli będziesz chciała przyjechać...i go adoptować....napewno coś zaradzimy z godzinami otwarcia...

powiedz tylko kiedy i o której....

dobra uciekam w końcu....

dzięki...

Posted

olenka jakiego odzewu? Kochana ostattni wpis był mój....to od Ciebie nie było odzewu...:razz:

no nieistotne...

Sproket od wczoraj jest w nowym domu....

dziękuję Wam wszystkim za promowanie Sproketa :loveu: ...:calus:

Sproket szczęściaaaaaaaaaaaaa

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
olenka jakiego odzewu? Kochana ostattni wpis był mój....to od Ciebie nie było odzewu...:razz:

no nieistotne...

Sproket od wczoraj jest w nowym domu....

dziękuję Wam wszystkim za promowanie Sproketa :loveu: ...:calus:

Sproket szczęściaaaaaaaaaaaaa

a dokładniej to gdzie jest Sproket??:razz::razz:

Posted

matusz5 napisał(a):
a dokładniej to gdzie jest Sproket??:razz::razz:

po wizycie przedadopcyjnej Wujka gallegro :Rose: za którą bardzo dziękujemy....

Sproket pojechał Do Miasta Siedlce

Posted

Aga, nie wiem czy mogę :razz:. Jeśli wszystko przebiegło zgodnie z planem, Sproket grzeje doopkę w domku nieopodal Siedlec. Tak, to ten sam domek, o którym wspominała Aga, z tym, że nie ma mowy o budzie. Byłem... widziałem... domek bardzo dobry. Za jakiś czas odwiedzę Sproketa i zdam relację na wątku.

EDIT: wujek gallegro do demonów prędkości, w redagowaniu postów nie należy, stąd Aga wyprzedziła mnie rzutem na taśmę ;-)

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
po wizycie przedadopcyjnej Wujka gallegro :Rose: za którą bardzo dziękujemy....

Sproket pojechał Do Miasta Siedlce

aha:) To suuper:multi::multi::multi::multi::multi:

właściele zostali zaproszeni na dogo ??? coby info było i zdjęcia jakieś :loveu::loveu:

Posted

matusz5 napisał(a):
...właściele zostali zaproszeni na dogo ??? coby info było i zdjęcia jakieś :loveu::loveu:

W razie czego użyje w tym celu wszelkich, znanych mi środków perswazji :razz:. Gdyby mimo wszystko były problemy, sam zrobię fotki i wrzucę na wątek.

Posted

pisałam i sms i dzwoniłam nawet nie wiedziałam czy jak przyjade po niego o 9 rano czy ktoś będzie żeby go wydać, pytałam Mateuszka ale też nie umiał mi powiedieć, ale dobrze że pies ma dom

Posted

olenka Kochana....ja nie dostałam żadnego sms-a:oops: .... myślałam, że Ciebie chwilowo nie ma na dogo...

oczywiście, że dobrze, że psiak ma dom....

wyszło średnio...nie gniewaj się....