Jump to content
Dogomania

Sproket PONek?sznaucer?znaleziony w kolczatce siedzi w schronie :(MA DOM :))))

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aj Sproket no to super:loveu:
W Siedlcach to okolo 25 km. od mojego miasteczka.

Czy macie jakiegos psiula zeby aukcje Sproketa zamienic na innego biedaka, szkodaby bylo zamykac poniewaz byla z tymi wszystkimi dodatkami jak podswietlenie, wyroznienie itd. Wykasowalabym Sproketa i zmienila na innego biedaka

Posted

[quote name='asia-s']Aj Sproket no to super:loveu:
W Siedlcach to okolo 25 km. od mojego miasteczka.

Czy macie jakiegos psiula zeby aukcje Sproketa zamienic na innego biedaka, szkodaby bylo zamykac poniewaz byla z tymi wszystkimi dodatkami jak podswietlenie, wyroznienie itd. Wykasowalabym Sproketa i zmienila na innego biedaka

Sproket zamieszkał na wsi położonej ok. 15 km na północ od Siedlec.

Jeśli chodzi o wykorzystanie nieaktualnej aukcji, zajrzyj na ten wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49056
Sytuacja tymczasowej opiekunki psiaka jest bardzo trudna...
Zdaję sobie sprawę, ze podobnych przypadków jest więcej, dlatego ostateczna decyzja powinna należeć do Ciebie...
Co prawda Atos jest na Allegro, ale aukcja wyróżniona w znacznym stopniu mogłaby sie przyczynić do większego zainteresowania tą bidą...

Posted

Hej to Ja Sproket :multi:
Dziękuje wszystkich, którzy martwili sięo mój los :Rose:
Mieszkam sobie w miłym domku, mam swoje legowisko, miseczki , zabaweczki - które nie wiem dlaczego się tak szybko niszczą ;)
Dużo czasu spędzam z moim nowym właścicielem, a jak go nie ma to mogę siedzieć na fotelu i wyglądać przez okno obserwując mojego nowego wroga - kocura :diabloti:
Wczoraj byłem na spacerze nad wodą - było super, uwielbiam pływać, nie wiem dlaczego później zwinięto mnie w zielone "coś" i zaniesiono do samochodu, przecież krzyczałem że jeszcze chcę pływać !!!

Po wizycie u fryzjera okazało sie że jestem sznaucerkiem - pieprz i sól, niestety na razie nie mam brody ale mi to nie przeszkadza :)
Niedługo prześle wam zdjęcia swoje, ciekawe czy mnie poznacie :hmmmm:

tysiące merdnięć ogonkiem - Sproket

Posted

Heja :) To znowu ja ;)
Może mi ktoś powiedzieć jak można przesłać zdjęcie ?
Mam mały psi rozumek i nie mogę sie z tym uporać POMOCY !!!
A to zdjęcie obok to ja na swoim nowym legowisku :lol:

Posted

Sproket napisał(a):
No i zdjęcie sie nie pojawiło :( POMOCY

Musisz skorzystać z darmowego serwera (np. fotosik.pl) w celu umieszczenia na nim fotek. Odpowiedni link (przystosowany do forum) wklejasz do okna z wiadomością. Prawda, że proste Sprokieciku :evil_lol:.

ps. Najlepiej zmień wielkość fotki (szer max. 520) i skompresuj, co by wolniejszym internautom strona wgrała się tego samego dnia :razz:.

Posted

Noooo dobra w miare to wszystko proste sie wydaje, więc postaram sobie poradzić sam, w końcu mówią że jestem mądrym pieskiem :)
Niestety wcześniej niż w poniedziałek to mi sie nie uda :(
A tak na marginese chciałbym coś zrobić by większość moich kumpli z Ostródy znalazło domek - czy to schronisko ma swoją stronkę internetową ?

Posted

[quote name='Sproket']Noooo dobra w miare to wszystko proste sie wydaje, więc postaram sobie poradzić sam, w końcu mówią że jestem mądrym pieskiem :)
Niestety wcześniej niż w poniedziałek to mi sie nie uda :(
A tak na marginese chciałbym coś zrobić by większość moich kumpli z Ostródy znalazło domek - czy to schronisko ma swoją stronkę internetową ?

nie to schronisko nie ma swojej strony, jest tylko wątek ogólny schroniska w Ostródzie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36651

schronisko współpracuje z Fundacja Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie AFN, http://www.afn.pl

na tej stronie są umieszczone psaki z ostrodzkiego schroniska, mozna zawsze wspomóc naszych podopiecznych np opieką wirtualną, szczegóły można znaleźć w dziale adopcje

Posted

Sproket napisał(a):
To może można byłoby zrobić im stronkę ? Mam możliwość za free zrobić stronę i ją później administrować, co wy na to ?

ja jestem za ;) co inni myślą ?

moim zdaniem byłoby suuper ;)

Posted

:) Super :)
Zapewne trzeba będzie uzyskać zgodę osób zarządzających schroniskiem, ponieważ będą podawane do wiadomości publicznej informacje na jego temat.

Posted

Sproket napisał(a):
...Niestety wcześniej niż w poniedziałek to mi sie nie uda :(

Wypisz, wymaluj... prawdziwy dogomaniak :multi:.
Ja również jestem za tym, żeby powstała strona ostródzkiego schroniska...

Jeśli chodzi o fotki, nie każ nam czekać do poniedziałku, tylko choć jedno prześlij na maila do Matusz5. Z pozostałymi możesz walczyć nawet cały weekend ;)

Posted

[quote name='Sproket']:) Moje zdjęcia są już na skrzynce u Matusz55...[SIZE=3]

Twoje powiadasz... hmmm... doprecyzuj proszę. Spodziewamy się bowiem zobaczyć ślicznego czworonoga... to tak na wszelki wypadek :razz: :evil_lol:.

>Matusz5, czekamy na fotki...

Posted

wstawiam takie zdjęcia w oryginalnym rozmiarze, takie jakie dostałem od Sproketa( a tak na marginesie, proszę się ujawnić, a nie pisać jak to by Sproket pisał:eviltong:), zdjęcia nie sa najlepszej jakości ale Sproket obiecał, że zrobi lepsze cyfrówką, 3mamy za słowo:p:p

Posted

BĘDZIE STRONA INTERNETOWA SCHRONISKA W OSTRÓDZIE :multi:
Jutro będzie złożone oficjalne pismo do Burmistrza czy wyrazi na to zgodę :) ale to tylko formalność :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: