reksio50 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 No to z Tośkiem(tyle że z Radomia) witamy kolejnego biednego(choć już za pewne szczęśliwego) psiaka w Siedlcach :D Pozdrowienia K&P&T&Z&S ;) Quote
asia-s Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Aj Sproket no to super:loveu: W Siedlcach to okolo 25 km. od mojego miasteczka. Czy macie jakiegos psiula zeby aukcje Sproketa zamienic na innego biedaka, szkodaby bylo zamykac poniewaz byla z tymi wszystkimi dodatkami jak podswietlenie, wyroznienie itd. Wykasowalabym Sproketa i zmienila na innego biedaka Quote
gallegro Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='asia-s']Aj Sproket no to super:loveu: W Siedlcach to okolo 25 km. od mojego miasteczka. Czy macie jakiegos psiula zeby aukcje Sproketa zamienic na innego biedaka, szkodaby bylo zamykac poniewaz byla z tymi wszystkimi dodatkami jak podswietlenie, wyroznienie itd. Wykasowalabym Sproketa i zmienila na innego biedaka Sproket zamieszkał na wsi położonej ok. 15 km na północ od Siedlec. Jeśli chodzi o wykorzystanie nieaktualnej aukcji, zajrzyj na ten wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49056 Sytuacja tymczasowej opiekunki psiaka jest bardzo trudna... Zdaję sobie sprawę, ze podobnych przypadków jest więcej, dlatego ostateczna decyzja powinna należeć do Ciebie... Co prawda Atos jest na Allegro, ale aukcja wyróżniona w znacznym stopniu mogłaby sie przyczynić do większego zainteresowania tą bidą... Quote
Sproket Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Hej to Ja Sproket :multi: Dziękuje wszystkich, którzy martwili sięo mój los :Rose: Mieszkam sobie w miłym domku, mam swoje legowisko, miseczki , zabaweczki - które nie wiem dlaczego się tak szybko niszczą ;) Dużo czasu spędzam z moim nowym właścicielem, a jak go nie ma to mogę siedzieć na fotelu i wyglądać przez okno obserwując mojego nowego wroga - kocura :diabloti: Wczoraj byłem na spacerze nad wodą - było super, uwielbiam pływać, nie wiem dlaczego później zwinięto mnie w zielone "coś" i zaniesiono do samochodu, przecież krzyczałem że jeszcze chcę pływać !!! Po wizycie u fryzjera okazało sie że jestem sznaucerkiem - pieprz i sól, niestety na razie nie mam brody ale mi to nie przeszkadza :) Niedługo prześle wam zdjęcia swoje, ciekawe czy mnie poznacie :hmmmm: tysiące merdnięć ogonkiem - Sproket Quote
Matusz Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 witaj kochany Sprokeciku ;):loveu::loveu: czekamy z niecierpliwością na zdjęcia ! :) Quote
gallegro Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 No i proszę... za sprawą Sproketa przybył nam kolejny dogomaniak ;). Witaj na forum! Quote
Sproket Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Heja :) To znowu ja ;) Może mi ktoś powiedzieć jak można przesłać zdjęcie ? Mam mały psi rozumek i nie mogę sie z tym uporać POMOCY !!! A to zdjęcie obok to ja na swoim nowym legowisku :lol: Quote
Matusz Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 sproket możesz wysłać do mnie na pocztę [email protected] a ja wstawię zdjęcia na wątek ;) Quote
gallegro Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Sproket napisał(a):No i zdjęcie sie nie pojawiło :( POMOCY Musisz skorzystać z darmowego serwera (np. fotosik.pl) w celu umieszczenia na nim fotek. Odpowiedni link (przystosowany do forum) wklejasz do okna z wiadomością. Prawda, że proste Sprokieciku :evil_lol:. ps. Najlepiej zmień wielkość fotki (szer max. 520) i skompresuj, co by wolniejszym internautom strona wgrała się tego samego dnia :razz:. Quote
Sproket Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Noooo dobra w miare to wszystko proste sie wydaje, więc postaram sobie poradzić sam, w końcu mówią że jestem mądrym pieskiem :) Niestety wcześniej niż w poniedziałek to mi sie nie uda :( A tak na marginese chciałbym coś zrobić by większość moich kumpli z Ostródy znalazło domek - czy to schronisko ma swoją stronkę internetową ? Quote
Matusz Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Sproket']Noooo dobra w miare to wszystko proste sie wydaje, więc postaram sobie poradzić sam, w końcu mówią że jestem mądrym pieskiem :) Niestety wcześniej niż w poniedziałek to mi sie nie uda :( A tak na marginese chciałbym coś zrobić by większość moich kumpli z Ostródy znalazło domek - czy to schronisko ma swoją stronkę internetową ? nie to schronisko nie ma swojej strony, jest tylko wątek ogólny schroniska w Ostródzie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36651 schronisko współpracuje z Fundacja Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie AFN, http://www.afn.pl na tej stronie są umieszczone psaki z ostrodzkiego schroniska, mozna zawsze wspomóc naszych podopiecznych np opieką wirtualną, szczegóły można znaleźć w dziale adopcje Quote
Sproket Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 To może można byłoby zrobić im stronkę ? Mam możliwość za free zrobić stronę i ją później administrować, co wy na to ? Quote
Matusz Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Sproket napisał(a):To może można byłoby zrobić im stronkę ? Mam możliwość za free zrobić stronę i ją później administrować, co wy na to ? ja jestem za ;) co inni myślą ? moim zdaniem byłoby suuper ;) Quote
Sproket Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 :) Super :) Zapewne trzeba będzie uzyskać zgodę osób zarządzających schroniskiem, ponieważ będą podawane do wiadomości publicznej informacje na jego temat. Quote
gallegro Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Sproket napisał(a):...Niestety wcześniej niż w poniedziałek to mi sie nie uda :( A tak na marginese chciałbym coś zrobić by większość moich kumpli z Ostródy znalazło domek - czy to schronisko ma swoją stronkę internetową ? Wypisz, wymaluj... prawdziwy dogomaniak :multi:. Ja również jestem za tym, żeby powstała strona ostródzkiego schroniska... Jeśli chodzi o fotki, nie każ nam czekać do poniedziałku, tylko choć jedno prześlij na maila do Matusz5. Z pozostałymi możesz walczyć nawet cały weekend ;) Quote
Sproket Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 :) Moje zdjęcia są już na skrzynce u Matusz55, a przynajmniej odemnie wyszły ;) [SIZE=3]Więc może coś z nimi zrobi :) [SIZE=3] Quote
gallegro Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Sproket']:) Moje zdjęcia są już na skrzynce u Matusz55...[SIZE=3] Twoje powiadasz... hmmm... doprecyzuj proszę. Spodziewamy się bowiem zobaczyć ślicznego czworonoga... to tak na wszelki wypadek :razz: :evil_lol:. >Matusz5, czekamy na fotki... Quote
Matusz Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 wstawiam takie zdjęcia w oryginalnym rozmiarze, takie jakie dostałem od Sproketa( a tak na marginesie, proszę się ujawnić, a nie pisać jak to by Sproket pisał:eviltong:), zdjęcia nie sa najlepszej jakości ale Sproket obiecał, że zrobi lepsze cyfrówką, 3mamy za słowo:p:p Quote
gallegro Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='matusz5'] Sproket, nie wstydz się i następny razem zrób sobie zdjęcie z przeciwnej strony :evil_lol:. Quote
Sproket Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Mam nadzieje że zdjęcia się podobały :lol: I się chyba nie zawiedliście widokiem czworonoga ;) Quote
Sproket Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 BĘDZIE STRONA INTERNETOWA SCHRONISKA W OSTRÓDZIE :multi: Jutro będzie złożone oficjalne pismo do Burmistrza czy wyrazi na to zgodę :) ale to tylko formalność :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Aga_Mazury Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Ja powiem szczerez, że zbyt wiele na tych zdjęciach nie widzę....:eviltong: Quote
Sproket Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Ja powiem szczerez, że zbyt wiele na tych zdjęciach nie widzę....:eviltong: Spoko spoko będą lepsze już nie długo ;) Quote
Recommended Posts