Riven Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 [TABLE="width: 98%"] [TR] [TD="width: 100%, colspan: 2"][FONT=Tahoma][COLOR=#808080]Planowana obsada sędziowska - Judges[/COLOR][/FONT][HR][/HR][/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 13%"][B][FONT=Tahoma]FCI 1[/FONT][/B][/TD] [TD="width: 87%"][B][FONT=Tahoma][SIZE=2]Zbigniew Szcześniak (PL)[/SIZE][/FONT][/B][FONT=Tahoma][SIZE=2] owczarki niemieckie[B] Aleksandra Lubaszka (PL) [/B] psy pasterskie[/SIZE][/FONT][/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 100%, colspan: 2"][HR][/HR][/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 13%"][B][FONT=Tahoma]FCI 2[/FONT][/B][/TD] [TD="width: 87%"][FONT=Tahoma][SIZE=2][B]Aleksander Waszkowski (PL) [/B] pinczery, sznaucery, czarne teriery rosyjskie[B] Andrzej Szutkiewicz (PL) [/B] molosy[B] Piotr Król (PL) [/B] molosy[B] Viva Maria Soleckyj-Szpunar (PL) [/B] molosy[/SIZE][/FONT][/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 100%, colspan: 2"][HR][/HR][/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 13%"][B][FONT=Tahoma]FCI 3[/FONT][/B][/TD] [TD="width: 87%"][B][FONT=Tahoma][SIZE=2]Jadwiga Niciewicz[/SIZE][/FONT][/B][FONT=Tahoma][SIZE=2][B] (PL) [/B] Yorkshire Terrier[B] Marek Trębala (PL) [/B] pozostałerasy[/SIZE][/FONT][/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 100%, colspan: 2"][HR][/HR][/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 13%"][B][FONT=Tahoma]FCI 4[/FONT][/B][/TD] [TD="width: 87%"][B][FONT=Tahoma][SIZE=2]Małgorzata Lorenc[/SIZE][/FONT][/B][FONT=Tahoma][SIZE=2][B] (PL)[/B][/SIZE][/FONT][/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 100%, colspan: 2"][HR][/HR][/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 13%"][B][FONT=Tahoma]FCI 5[/FONT][/B][/TD] [TD="width: 87%"][FONT=Tahoma][SIZE=2][B]Joanna Szczepańska-Korpetta (PL)[/B][/SIZE][/FONT][/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 100%, colspan: 2"][HR][/HR][/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 13%"][B][FONT=Tahoma]FCI 6[/FONT][/B][/TD] [TD="width: 87%"][B][FONT=Tahoma][SIZE=2]Barbara Larska[/SIZE][/FONT][/B][FONT=Tahoma][SIZE=2][B] (PL)[/B][/SIZE][/FONT][/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 100%, colspan: 2"][HR][/HR][/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 13%"][B][FONT=Tahoma]FCI 7[/FONT][/B][/TD] [TD="width: 87%"][FONT=Tahoma][SIZE=2][B]Małgorzata Lorenc (PL)[/B][/SIZE][/FONT][/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 100%, colspan: 2"][HR][/HR][/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 13%"][B][FONT=Tahoma]FCI 8[/FONT][/B][/TD] [TD="width: 87%"][FONT=Tahoma][SIZE=2][B]Dorota Witkowska (PL)[/B][/SIZE][/FONT][/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 100%, colspan: 2"][HR][/HR][/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 13%"][B][FONT=Tahoma]FCI 9[/FONT][/B][/TD] [TD="width: 87%"][B][FONT=Tahoma][SIZE=2]Viva Maria Soleckyj-Szpunar[/SIZE][/FONT][/B][FONT=Tahoma][SIZE=2][B] (PL) Zofia Konderla (PL)[/B][/SIZE][/FONT][/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 100%, colspan: 2"][HR][/HR][/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 13%"][B][FONT=Tahoma]FCI 10[/FONT][/B][/TD] [TD="width: 87%"][FONT=Tahoma][SIZE=2][B]Dorota Witkowska (PL)[/B][/SIZE][/FONT][/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 100%, colspan: 2"][HR][/HR][/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 13%"] [/TD] [TD="width: 87%"][FONT=Tahoma][SIZE=2][B]Dorota Witkowska (PL)[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma] Konkurs Młody Prezenter (Junior Handling) Ktoś sie wybiera ?? Ja się wybieram z Kejtu i aussie- Asti ;)[/FONT][/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
FredziaFredzia Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 My będziemy. Zapraszam na wydarzenie: [URL]https://www.facebook.com/events/212025612254640/[/URL] Quote
Doggerek Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Ma może ktoś fotki z BOG I i BIS Weteranów ? Quote
bognik Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 BIS weteranów: [IMG]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/74002_590454411006569_491688475_n.jpg[/IMG] Moja Lhara (REAL GOLD LHARA Azurowa Amhara) BIS weteranów II! Quote
Doggerek Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Gratulacje !! Można podkraść fotkę ? Mój briardzik, DOGGER KS: III BIS Weteran i BOG I :multi: a może ktoś ma fotki z BOG I ? Quote
bognik Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Również gratuluję, piękny pies! [quote name='Doggerek'] Można podkraść fotkę ? [/QUOTE] A proszę bardzo ;) Quote
Doggerek Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='bognik']Również gratuluję, piękny pies! A proszę bardzo ;)[/QUOTE] dziękuję bardzo :loveu: Quote
mychaaaaa Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 A może ktoś ma fotki samoyedów? :) Doggerek, widzieliśmy tego pięknego Briarda, nawet zagadaliśmy przy ringu honorowym :loveu: prezentował się pięknie :) Quote
FredziaFredzia Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Dokładnie, w ogóle nie wygląda na weterana! Gratuluję wszystkim :) Quote
mychaaaaa Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 A i jeszcze mam pytanie o foty z pudła BIS użytków i BOG V Quote
Doggerek Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='mychaaaaa']Doggerek, widzieliśmy tego pięknego Briarda, nawet zagadaliśmy przy ringu honorowym :loveu: prezentował się pięknie :)[/QUOTE] mychaaaaa dziękujemy baaardzo :loveu: [quote name='FredziaFredzia']Dokładnie, w ogóle nie wygląda na weterana! Gratuluję wszystkim :)[/QUOTE] FredziaFredzia dziękujemy baaardzo :loveu: Quote
Riven Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 Ja wystawiałam 3 Airedale Terriery ZANETTI Ruvido NJwR oraz BOB LUBA Ruvido NBwR oraz BIS Baby II !!! Moja Flaire K2 dostała kolejny wniosek do Championa Polski ;) Quote
Doggerek Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Riven']Ja wystawiałam 3 Airedale Terriery ZANETTI Ruvido NJwR oraz BOB LUBA Ruvido NBwR oraz BIS Baby II !!! Moja Flaire K2 dostała kolejny wniosek do Championa Polski ;)[/QUOTE] Gratulacje !! Quote
Casablanca Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Może złapał ktoś na fotkach przypadkiem Młodych Prezenterów, Chihuahuy, czy jamniki szorstkowłose standard? :D Quote
UlciaK Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Gratuluję wszystkim, którzy wytrwali na tej "patelni" :) czy mogę podkraść fotkę mojego Księciunia z BIS (Czarny Terier) byliśmy tak szczęśliwi, że nie zrobiliśmy żadnej fotki :( Quote
bognik Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='UlciaK']czy mogę podkraść fotkę mojego Księciunia z BIS (Czarny Terier) byliśmy tak szczęśliwi, że nie zrobiliśmy żadnej fotki :([/QUOTE] Jasne, proszę ;) Quote
Recommended Posts