devoner Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 [quote name='ick']Dogocioteczko wszystko na dogo jest dobrowolne... Chcemy pomogac tym biedakom czworonogim.. Mam numer telefonu osoby ,która wcześnie[B]j miala juz 4 osoby b. zainteresowane ale [/B] [B]wolontariuszka Karo je[/B]....Wyrazila kiedys ,że chce to kontynuowac.. Ale ogloszenia zrobiłam na andzia..A i teraz jak czytam mam i dziwne zapytania.. Ewab.///ja i kumata...////pozdrawiam buziaczki.. Dogocioteczki oplacenie hotelu i jego karmy to chyba nawazniejsza sprawa.. Nikt go za darmo trzymac izywic nie bedzie.... Pozdrawiam i sil juz nie mam na dyskusję..Dobranoc[/QUOTE] chciałam zapytać co wolontariuszka Karo je........... Quote
andzia69 Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 [quote name='devoner']chciałam zapytać co wolontariuszka Karo je...........[/QUOTE] a nie interesuj się co wolontariuszka Karo je :) :) bardzo to ciekawe...widać te 4 osoby są tajne i poufne - bo siakoś sie nie ujawniły i Karo dalej domu ni ma ;) PROSZĘ MNIE ZDJAĆ Z OGLOSZEN KARO!!!! nie mam ochoty uczestniczyc w tej farsie - widać ja nie jestem spełna rozumu, bo nie jarzę ni w ząb o czym pisze Ick. no ale ona mądrzejsza ode mnie więc na pewno domek Karusiowi znajdzie - mam nadzieję :) Quote
devoner Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 [quote name='andzia69']a nie interesuj się co wolontariuszka Karo je :) :) bardzo to ciekawe...widać te 4 osoby są tajne i poufne - bo siakoś sie nie ujawniły i Karo dalej domu ni ma ;) PROSZĘ MNIE ZDJAĆ Z OGLOSZEN KARO!!!! nie mam ochoty uczestniczyc w tej farsie - widać ja nie jestem spełna rozumu, bo nie jarzę ni w ząb o czym pisze Ick. no ale ona mądrzejsza ode mnie więc na pewno domek Karusiowi znajdzie -[B] mam nadzieję [/B]:)[/QUOTE] nadzieja matka głupich,ale ponoć większość matek kocha swoje dzieci:evil_lol: Quote
2010 Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 O teraz mam trzy kileckie dogociotki i ja jedna...Bez komentarza... Quote
2010 Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 O teraz mam trzy kieleckie dogociotki i ja jedna...Bez komentarza... O co tu chodzi?To wszystko jest dobrowolne Delaracje sa rowniez dobrowolne... Quote
devoner Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 [quote name='ick']O teraz mam trzy kieleckie dogociotki i ja jedna...Bez komentarza... O co tu chodzi?To wszystko jest dobrowolne Delaracje sa rowniez dobrowolne...[/QUOTE] nie jestem kielecką dogociotką,pochodzę zupełnie z innego regionu i nienawidzę określenia dogociotka,nie jestem niczyją ciotką Quote
2010 Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 (edited) [quote name='devoner']nadzieja matka głupich,ale ponoć większość matek kocha swoje dzieci:evil_lol:[/QUOTE] I co chcesz przez to powiedziec....? Może jasniej sie wyrazisz... Tyle jest tych glupich matek co maja nadzieję... A kogo masz na mysli...?Ciekawe.... Edited April 5, 2014 by ick Quote
2010 Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 (edited) [quote name='devoner']nie jestem kielecką dogociotką,pochodzę zupełnie z innego regionu i nienawidzę określenia dogociotka,nie jestem niczyją ciotką[/QUOTE] A więc o co chodzi...? Czy wiecie,że to tylko zniechec do wymiany zdań i inwestowania w ten temat. Czy Karo jest Wam obojetny? Edited April 5, 2014 by ick Quote
devoner Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 [quote name='ick']A więc o co chodzi...?[/QUOTE] o nic konkretnie,ale nie nazywaj mnie dogociotką,bo mi od tego skóra cierpnie na karku Quote
2010 Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 (edited) [quote name='devoner']o nic konkretnie,ale nie nazywaj mnie dogociotką,bo mi od tego skóra cierpnie na karku[/QUOTE] Nie rozumiem o co chodzi? Edited April 5, 2014 by ick Quote
devoner Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 [quote name='ick']A więc o co chodzi...? [B]Czy wiecie,że to tylko zniechec do wymiany zdań i inwestowania z takimi osobami?[/B] I po co ? Czy Karo jest Wam obojetny?[/QUOTE] nie rozumiem:shake: Quote
2010 Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 [quote name='devoner']nie rozumiem:shake:[/QUOTE] Teraz nagle nie rozumiem./ To po co to wszystko..?.Dziecinada i zniechęcanie do tego watku i pomocy Karo...?Osoby czytajace ten watek maja tego dosyc.. A Karo nadal bez domku.. Bez komentarza...Dobranoc Quote
andzia69 Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 [quote name='devoner']nie rozumiem:shake:[/QUOTE] może wątki pomyliłyśmy...moze to jest o jakiś funduszach inwestycyjnych, a nie o psie ;) Karo nie jest nam obojętny. Kto będzie odbierał telefony i e-maile o KARO?????? Rozumiem, ze Ty Ick - bo najwięcej [B]zainwestowałaś[/B] - tak? To podaj do wiadomosci dla ludzi robiących ogłoszenia Quote
devoner Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 [quote name='ick']Teraz nagle nie rozumiem./ To po co to wszystko..?.Dziecinada[B] i zniechęcanie do tego watku[/B] i pomocy Karo...?Osoby czytajace ten watek maja tego dosyc.. A Karo nadal bez domku.. Bez komentarza...Dobranoc[/QUOTE] nie wiem co jedno z drugim ma wspólnego Quote
2010 Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 [quote name='devoner']nie wiem co jedno z drugim ma wspólnego[/QUOTE] Dobranoc chyba juz jest za pozno aby prowadzic dalej te dyskusje.. Quote
2010 Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 (edited) [quote name='andzia69']może wątki pomyliłyśmy...moze to jest o jakiś funduszach inwestycyjnych, a nie o psie ;) Karo nie jest nam obojętny. Kto będzie odbierał telefony i e-maile o KARO?????? Rozumiem, ze Ty Ick - bo najwięcej [B]zainwestowałaś[/B] - tak? To podaj do wiadomosci dla ludzi robiących ogłoszenia[/QUOTE] Tak zainwestowalismy nasze nadzieje , nasz czas i pieniadze w Karo, w poszukiwania majace na celu znalezienie mu własciwego domu ... Za Karo trzeba co miesiąc zaplacic 300 zł plus karma 110 zl... A tego typu dyskusje mogą tylko osoby deklarujace zniechęcic do pomocy.. O ile wiem nikt go w hoteliku nie bedzie trzymal za darmo. Nie ma też wsparcia zadnej kieleckiej fundacji ani stowarzyszenia.. Edited April 5, 2014 by ick Quote
Juldan Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Dziewczyny mam do zrobienia jeszcze jeden pakiet ogłoszeń dla Karo- czy mam użyć tych samych danych kontaktowych? Quote
devoner Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 [quote name='ick']Tak byla moja decyzja przeznaczenia dochodu bazarkow,,Nie wiem dlaczego to się Tobie nie podoba .Nie rozumiem dlaczego tego nagle nie akceptujesz..?Taka byla moja decyzja i dochód jest przeznaczony na hotel i karme i ogloszenia... Kazdy moze mieć swoja decyzjei przeznaczać swoje fanty na rózne cele...i na rozne psiaki.. Pieniądze zostaly zebrane 695 zl...i zapisane na koncie Karo...i czy to jest za mało.. Czy chcesz zrobic zamieszanie?Nie rozumiem jaki to ma cel? Możesz też zrobić Karusiowi bazarek i podarować cos na jego hotelik i karme? tez w formie deklaracji podziec. Koro potrzebny jest kazdy grosik.. Równiez w formie deklaracji....Zapraszamy na bazarki.. [B]A mnie jedno zastanawia...Tyle ogloszeń i zadnego echa....? Kto odbiera te telefony? Ja numer jest podany w ogloszeniu.? Moze zmienijmy osobe informujaca?Może ta zmiana zaowocuje.[/B]..[/QUOTE] [quote name='Juldan']Dziewczyny mam do zrobienia jeszcze jeden pakiet ogłoszeń dla Karo- czy mam użyć tych samych danych kontaktowych?[/QUOTE] proponuję ick wtedy nie będzie żadnych insynuacji Quote
2010 Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 [quote name='devoner']proponuję ick wtedy nie będzie żadnych insynuacji[/QUOTE] Robila to oficjalnie na początku znana i sympatyczna osoba z dogo ,ktora znala Karo... Przypuszczam ,ze teraz po przeczytaniu tych ostatnich postów nie bedzie chciala uczestniczyc w dyskusjach i angażować sie na tym watku. ...Ja też bym się w to nie mieszała...Chciala to zrobićale zrobiono z telefonem andzi...Dlatego nic nie pisałam a i nicku tej osoby teraz nie podam.. Pozdrawiam Quote
andzia69 Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 [quote name='savahna']Cześć dziewczyny, widzę,że tu imprezka na całego.I tak beze mnie ... Znana?? To pomyślałam,ze wegielkowa, ale to "sympatyczna" mnie zbiło z tropu.:oops::lol: Jak przejdą ogłoszenia od Juldan ogłoszę Karo:cool1: No to jak tam andzia, dasz rade przyjmować telefony na klatę.Szkoda psiaka i tak jakis pechowy...[/QUOTE] jak widzę nie jestem znana ani tym bardziej sympatyczna, tudzież nie mam pojecia o Karo! nie Savaniu - nie chcę odbierac telefonów o Karo, bo zaraz sie okaże, że może były, a ja nie odbieram? albo, ze psa dać nie chcę, albo, że nic nie wiem o nim albo się nie znam albo .........(tu sobie można wstawić dowolna treść dlaczego nie ) ja naprawdę nie mam zamiaru się nikomu udowadniać, ze nie jestem wielbłądem :shake: skoro byla takowa znana i sympatyczna osoba to niech to ciagnie Quote
2010 Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 (edited) [quote name='andzia69']jak widzę nie jestem znana ani tym bardziej sympatyczna, tudzież nie mam pojecia o Karo! nie Savaniu - nie chcę odbierac telefonów o Karo, bo zaraz sie okaże, że może były, a ja nie odbieram? albo, ze psa dać nie chcę, albo, że nic nie wiem o nim albo się nie znam albo .........(tu sobie można wstawić dowolna treść dlaczego nie ) ja naprawdę nie mam zamiaru się nikomu udowadniać, ze nie jestem wielbłądem :shake: skoro byla takowa znana i sympatyczna osoba to niech to ciagnie[/QUOTE] Problem w tym ,że brak tych telefonow,że nikt się nim nie interesuje..Zero odglosu.. Niestety tak jak juz pisałam osoba ta zapewne po przeczytaniu tych postow nie bedzie brała udzialu w tych dyskusjach a więc nie ma juz tematu. I prosze dalej tego nie borować i pogrzewać atmosfery wątku... A najbiedniejszy to bedzie Karo ....Bez kaski i jeżeli nikt się nim nie zainteresuje.. Ma jak widac strasznego pecha ...jego braciszek przed dwoma laty znalazl swój domek.. Edited April 7, 2014 by ick Quote
PaSja Hera Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 [IMG]http://oi58.tinypic.com/2hoe97b.jpg[/IMG] Quote
PaSja Hera Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 [quote name='ick']Niestety tak jak juz pisałam osoba ta zapewne po przeczytaniu tych postow nie bedzie brała udzialu w tych dyskusjach a więc nie ma juz tematu..I prosze dalej tego nie borować i pogrzewać atmosfery wątku... A najbiedniejszy to bedzie Karo ....Jeżeli nikt się nim nie zainteresuje.. Ma jak widzac strasznego pecha ...[B]jego braciszek dawno ma swój domek[/B]..[/QUOTE] Jego braciszek ma na imię Tarzan,grzeję dupkę dzięki andzi69 w swoim domku. Quote
savahna Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Dziewczyny, czy ja mogę narysować tu grubą krechę, albo kreseczkę chociaz??Zakończmy moze tą dyskusję.:p Dajmy już spokój. Ja bedę ogłaszać między wykupionymi pakietami i tyle. W końcu chyba wszystkim chodzi o dobro psa, tak? Ja kasuję swój mało dowcipny post poprzedni, który nic nie wnosi konstruktywnego, a wy jak uważacie...:cool1: Juldan czeka na decyzję na kogo ogłaszac Karo... Quote
Recommended Posts