Małgorzata Noga Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Cieszę się że małemu lepiej na zdrówku :) Nie gadaj nie gadaj , żebyś jeszcze go gdzieś nie musiała ganiać jak dostanie powera do gonitwy he he Quote
Pink Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Jak zacznie ganiac jak gloopek, to sie z tej okazji upije :evil_lol: i nawet pogonie go po pijaku :cool3: On jest taki slodki, ze nalezy mu sie jeszcze szalenstwo w zyciu :loveu: Quote
malawaszka Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 nooo taki galopujący kluseczek to jest moc :loveu: czekamy! Quote
Pink Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 A ja poczekam az kluska przestanie zrec szmaty i inne utensilie ktore sobie upatrzy :mad: Dzisiaj rano dobral mi sie do papieru toaletowego i nie dosc ze poszatkowal rolke, to jeszcze czesc zezarl. Wiem moja wina, bo zapomnialam zamknac lazienke jak szlam spac ale kurna czy to sie musi tak odbywac, ze czlek musi o wszystkim myslec. Quote
Saththa Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 [quote name='Pink']A ja poczekam az kluska przestanie zrec szmaty i inne utensilie ktore sobie upatrzy :mad: Dzisiaj rano dobral mi sie do papieru toaletowego i nie dosc ze poszatkowal rolke, to jeszcze czesc zezarl. Wiem moja wina, bo zapomnialam zamknac lazienke jak szlam spac ale kurna czy to sie musi tak odbywac, ze czlek musi o wszystkim myslec.[/QUOTE] Tak :evil_lol: Quote
AniaGucio Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Standard :) Hehe, my po 5 latach wreszcie kupiliśmy uchwyty do łazienki i okazało się, że papier toaletowy i tak musi stać na pralce. Gucio sprawdza kilka razy dziennie, czy ktoś przypadkiem nie odwiesił rolki ;) Quote
Saththa Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 O znałzłam.... coś co mnie zamordowało normalnie;) Ale co prawda to prawda :) [QUOTE][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/misc/quote_icon.png[/IMG][COLOR=#000000] Zamieszczone przez [/COLOR][B]APSA[/B][COLOR=#000000] [/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=21222105#post21222105"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/buttons/viewpost-right.png[/IMG][/URL][COLOR=#000000][I]W sumie to czekanie rozwiązuje masą różnych problemów. Np. Saba z czasem przestała ganiać sarny [/I][/COLOR]:crazyeye:[COLOR=#000000][I] wystarczyło przez jakieś 4 lata nie brać jej do lasu [/I][/COLOR];-)[/QUOTE] Quote
Pink Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 To mnie pocieszylyscie :mad: ale trzymam sie tego, ze Oskar na poczatku tez szatkowal papier jak sie do lazienki dostal a pozniej mu przeszlo ... moze z Hippo tez tak bedzie. Kurczaki Felix, to jednak idealny domowy pies byl ... ani nie wyl ani nic nie zarl ani nie robil z chalupy toalety jak Oskar poczatkowo na ten przyklad. [IMG]http://imageshack.us/a/img837/5761/hj0o.jpg[/IMG] Quote
Saththa Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Tylko z kur chciał rosół;) Bo on kucharz był :lol: Quote
malawaszka Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 jedni zajmują się porządkami, inni kucharzeniem :lol: nie można zajmować się wszystkim przecież! :lol: Quote
Pink Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 [quote name='Saththa']Tylko z kur chciał rosół;) Bo on kucharz był :lol:[/QUOTE] tak, tak z tymi kurami to bryzdza byla straszna - dlatego napisalam "idealny pies domowy", bo na zewnatrz mial swoje takie tam przypadlosci. Quote
Pink Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Ale klucha ma dzisiaj dzien, niech go dundel.... :mad: no zezarl mi pasek przy swetrze, ktory wisial w przedpokoju... tylko pasek mu chyba przeszkadzal, ze sobie tak dynda :angryy: No co za gangrena jedna... przeciez ja z nim swira niedlugo dostane :placz: A pozniej pcha ta swoja slodka wielka paszcze na kolana i patrzy slodkimi oczkami i sie przymila i wzdycha jaki to grzeczny jest.... a czlek glupek zawsze daje sie na to zlapac i instynkt samozachowawczy luzuje i przestaje pilnowac gadziny. Quote
Małgorzata Noga Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 [quote name='Pink']Ale klucha ma dzisiaj dzien, niech go dundel.... :mad: no zezarl mi pasek przy swetrze, ktory wisial w przedpokoju... tylko pasek mu chyba przeszkadzal, ze sobie tak dynda :angryy: No co za gangrena jedna... przeciez ja z nim swira niedlugo dostane :placz: A pozniej pcha ta swoja slodka wielka paszcze na kolana i patrzy slodkimi oczkami i sie przymila i wzdycha jaki to grzeczny jest.... a czlek glupek zawsze daje sie na to zlapac i instynkt samozachowawczy luzuje i przestaje pilnowac gadziny.[/QUOTE] On Ci w delikatny sposób chciał powiedzieć , że ten pasek do tego sweterka nie pasuje ni za grosz :diabloti: Fajnie mieć osobistego stylistę w domu który zawsze podpowie :evil_lol: - raz buciki , teraz pasek he he żartuję sobie oczywiście :) Quote
AnkaG Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Przeżuwacze wredne ... ty się opiekujesz, dbasz a one ... Oby im przeszło :) Quote
ania0112 Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 [quote name='malawaszka']jedni zajmują się porządkami, inni kucharzeniem :lol: nie można zajmować się wszystkim przecież! :lol:[/QUOTE] to moje jakieś leniwe bo oni nie sprzątają ani nie kucharza. W domu pamiętamy tylko by stół był pusty. Teraz nawet ten w kuchni może mieć rzeczy a krzesła mogą stać, pomimo ze inka siada z nami do stołu, ale jak są sami to nie wchodzi przynajmniej tak twierdzi moja mama bo ja ze starych praktyk i tak odsuwam te krzesła :) Quote
malawaszka Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 moi nistety kucharzą na całego jak tylko o czymś zapomnę... Quote
Pink Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 [quote name='Małgorzata Noga']On Ci w delikatny sposób chciał powiedzieć , że ten pasek do tego sweterka nie pasuje ni za grosz :diabloti: Fajnie mieć osobistego stylistę w domu który zawsze podpowie :evil_lol: - raz buciki , teraz pasek he he żartuję sobie oczywiście :)[/QUOTE] nie zna sie gnojek, pasek byl sweterkowy tzn z takiej samej dzianiny jak swetr :roll: i teraz mam zagwozdke, bo swetr jest bez guzikow i pasek musi byc kurna. I ogolnie Hippo zaczyna sie chuligan robic :mad: polecial mi dzisiaj na spacerze i obszczekal faceta na rowerze - nawet sie zrymowalo przypadkiem. Quote
malawaszka Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 smyczą się teraz obwiązuj, a łobuz za karę - areszt :scared: Quote
Pink Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Tak, tak - areszt ma na kanapie i tak chrapie, ze az tv musialam podglosnic, bo nie bylo slychac co tam gadaja ;) Quote
Saththa Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 [quote name='Pink']Tak, tak - areszt ma na kanapie i tak chrapie, ze az tv musialam podglosnic, bo nie bylo slychac co tam gadaja ;)[/QUOTE] na bank pomoże :evil_lol: Quote
Pink Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 [quote name='Saththa']na bank pomoże :evil_lol:[/QUOTE] jedno co ma na plus to to, ze jak gwizdnelam wkoncu, bo na wolanie nie reagowal, to dal spokoj i przylecial do mnie. Musze zaczac go na gwizdek warunkowac bardziej, bo dosc dobrze zaczyna dzialac na niego. Quote
Pink Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Hippo wyzera maliny u sasiadow :evil_lol: [IMG]http://imageshack.us/a/img819/4990/itbl.jpg[/IMG] .. ja? no cos ty! [IMG]http://imageshack.us/a/img109/4239/59tn.jpg[/IMG] ... grzeczny jestem [IMG]http://imageshack.us/a/img35/3315/skbt.jpg[/IMG] smiechu warte buuuaaaa [IMG]http://imageshack.us/a/img801/2713/zwez.jpg[/IMG] Quote
malawaszka Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 hahahah słodziak :lol: my wczoraj obżeraliśmy się jezynami - tzn ja i Luna prosto z krzaczka :loveu: Quote
Saththa Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 O ja Cie tez bym wyżerała hehehehehhe On ejst uroczy;) a jak sobie rpzypomne pierwsze zdjęcia to w ogóle nie wierze ;) Quote
Pink Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Moj Floyd jadl zawsze jagody prosto z krzaka :lol: A ja wlasnie nazbieralam sobie cala miche i gotuje makaron i beda maliny ze smietana i makaronem smazonym na masle z cynamonem ... mniam :multi: Hippo faktycznie nie do poznania :loveu: i to tak szybko, ze sama jestem zdziwiona. Quote
Recommended Posts