Małgorzata Noga Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Oj ja też chętnie zerknę na chłopaków :) Quote
malawaszka Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 a ja Ci podrzucę bandę moich kloszardów do golenia... razem z maszynką podrzucę :modla: matko jak mi się nei chce ich golić!! Quote
Pink Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Foty wstawie po przyjezdzie, bo oczywiscie zapomnialam kabelka do aparatu zabrac z domu :oops: Hippo podroz zniosl super - ogolnie chlopaki spisali sie na medal w podrozy i przespali cala noc na tylnym siedzieniu w aucie :loveu: Quote
Pink Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Dzisiaj zrobilismy cicho-ciemna akcje pielegnacyjna :evil_lol: Hippo zaczal wydzielac z siebie swoje skorne zapachy (od czwartku nie kapany), to zakradlismy sie o 6-tej do campingowej pralni. TZ stal na czatach a ja wykapalam Hipcia w takim duzym zlewozmywaku, co to pranie ludzie robia :cool3: Musze powiedziec, ze cud-miod-malina dla czlowieczego krzyza, nie to co na kolanach przy brodziku... mam nadzieje, ze nikt nas nie widzial i z campingu nas nie pogonia :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 hahaha dobre spryciarze z Was :lol: pokazuj foty wakacjowe :modla: Quote
Pink Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Waszek. juz wyzej pisalam, ze kabelka zapomnialam i foty beda dopiero jak wroce do domu. Cos ostatnio z glowa mam hihi i bede musiala notes pt "Niezapominajka" sobie sprawic :evil_lol: Quote
Małgorzata Noga Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 [quote name='Pink']Dzisiaj zrobilismy cicho-ciemna akcje pielegnacyjna :evil_lol: Hippo zaczal wydzielac z siebie swoje skorne zapachy (od czwartku nie kapany), to zakradlismy sie o 6-tej do campingowej pralni. TZ stal na czatach a ja wykapalam Hipcia w takim duzym zlewozmywaku, co to pranie ludzie robia :cool3: Musze powiedziec, ze cud-miod-malina dla czlowieczego krzyza, nie to co na kolanach przy brodziku... mam nadzieje, ze nikt nas nie widzial i z campingu nas nie pogonia :diabloti:[/QUOTE] A to dobre he he , pewnie i Filippo się dobrze poczuł po orzezwiającej kąpieli ;) Quote
AnkaG Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 No ja jak budowałam domek to zamontowałam w garażu taki duży zlew, akurat na małego sznupa. Mogę tam chlapać i krzyż nie boli. Wypoczywajcie :) Quote
Pink Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Tez mam takie miejsce w chalupce w gospodarczym, tylko jeszcze zlewu sie nie dorobilam ;) Turystyczny Filip [IMG]http://imageshack.us/a/img823/668/kmfn.jpg[/IMG] I chlopaki dwa [IMG]http://imageshack.us/a/img443/8057/m8nq.jpg[/IMG] Quote
Małgorzata Noga Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Cudaki dwa :loveu: a siedzą jakby na skazanie jechali a nie na odpoczynek he he Quote
Pink Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 uhu, bo siedzia jak na skazaniu - nie moga z przyczepki wylazic a chetnie zwiedzili by kemping samopas :evil_lol: Zobaczcie jak Hippo juz ladnie odrasta pod spodem :loveu: Najchetniej zgolila bym mu brode, bo ma tak zniszczona, ze w dotyku jest jak szczotka do kibelka ;) Ale juz wszystko sie wygoilo i nawet jednego strupeczka juz na brzuchu nie ma :multi: [IMG]http://imageshack.us/a/img5/5412/qq71.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img32/2226/lnl6.jpg[/IMG] Quote
malawaszka Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 pięknie!!!! ale jajka dają po gałach jak się ich na co dzień nie widuje :evil_lol: Quote
danyww Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Faaaajne chłopaki dwa. Takie niewinne. Takie grzeczniutkie. :loveu: Quote
danyww Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 [quote name='malawaszka']pięknie!!!! ale jajka dają po gałach jak się ich na co dzień nie widuje :evil_lol:[/QUOTE] Powiedz słowo a codziennie będę Ci wysyłać mms-y z jajkami mojego sznupka. Trochę starawe ale zawsze to jajka :evil_lol: Quote
Saththa Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 [quote name='malawaszka']pięknie!!!! ale jajka dają po gałach jak się ich na co dzień nie widuje :evil_lol:[/QUOTE] ano :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 [quote name='danyww']Powiedz słowo a codziennie będę Ci wysyłać mms-y z jajkami mojego sznupka. Trochę starawe ale zawsze to jajka :evil_lol:[/QUOTE] a nie, dziękuję :lol: Quote
Pink Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Jajka musze jeszcze troche pobimbac hihi a bimbaja dosc zdrowo, bo skory ma troche za duzo jak schudl :lol: Ale i tak TZ sie smieje, ze on ogolnie wyglada jak sfilcowany sredniak :eviltong: Jedno z czym nie moge sobie poradzic, to z drapaniem... normalnie jak go 3 dni nie wykapie, to zaczyna sie tak drapac, ze oszalec mozna, bo wszystko sobie na nowo pod przednimi lapami rozdrapuje :mad: Quote
malawaszka Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 kurde to jest problem... Punia vel Zuzia też ciągle się iska po stopkach, albo się drapie co jakiś czas i też nie bardzo wiemy co z tym zrobić... Quote
danyww Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Moja Maja (córka? Puni) też ma problem z tym drapaniem. Nie jest to tak intensywne jak było na początku ale codziennie porcja drapania jest.:shake: Quote
Saththa Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Ja mam ostatnio jakis taki okres, ze mnie to się wsio kojarzy... ale Tazzman lizał łapy jak powalony jak miał te trzustke chorą :shake: Quote
Pink Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 My trzustkowe mamy podwyzszone ale nie na tyle zeby panike robic. Prawdopodobnie bardzo tluste zarcie jadl przez dluzszy czas i trzustka sie zbuntowala. No i Hippo nie gryzie lap, tylko drapie zawziecie miejsca za lapami, tam gdzie ma te lyse placki :mad: a tam ma jeszcze taka malo sprezysta, miekka skore i strach ze znowu sobie porozwala wszystko..... no nic, jestesmy w domu, to kapiele bedziemy robic co drugi dzien. Quote
zerduszko Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 [quote name='malawaszka']a nie, dziękuję :lol:[/QUOTE] To może chcesz Bolcikowe... w paczce :megagrin: Quote
Pink Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Waszek bedzie mogla kolekcje jajek zrobic :multi: Bylismy dzisiaj na kontroli oczka (skonczylismy zawiesine antybiotykowa) z Hippo - nie jest dobrze ale jest lepiej. Najwazniejsze, ze rogowka sie nie odkleila, bo wetka miala dosc duza obawe, ze moze sie tak stac. Teraz mamy 2 tygodnie przerwy, zeby zobaczyc czy zacznie sie regenerowac, jak nie to pomyslimy co dalej. Ogolny stan jest duzo lepszy - Bioarthrex pomaga Hippowi dosc dobrze, przestalo mu strzelac w biodrze i robi sie bardziej gibki ;) no ale mamy nie szalec, bo miesnie musza sie najpierw wyrobic, zeby sobie przy szalenczych gonitwach krzywdy nie zrobil ... tymi szalenczymi gonitwami, to mnie rozbawila :evil_lol: no ale moze to jeszcze przezyje tz szalencze gonitwy w wykonaniu grubego. Quote
Recommended Posts