Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 477
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Foty wstawie po przyjezdzie, bo oczywiscie zapomnialam kabelka do aparatu zabrac z domu :oops:
Hippo podroz zniosl super - ogolnie chlopaki spisali sie na medal w podrozy i przespali cala noc na tylnym siedzieniu w aucie :loveu:

Posted

Dzisiaj zrobilismy cicho-ciemna akcje pielegnacyjna :evil_lol: Hippo zaczal wydzielac z siebie swoje skorne zapachy (od czwartku nie kapany), to zakradlismy sie o 6-tej do campingowej pralni. TZ stal na czatach a ja wykapalam Hipcia w takim duzym zlewozmywaku, co to pranie ludzie robia :cool3:
Musze powiedziec, ze cud-miod-malina dla czlowieczego krzyza, nie to co na kolanach przy brodziku... mam nadzieje, ze nikt nas nie widzial i z campingu nas nie pogonia :diabloti:

Posted

Waszek. juz wyzej pisalam, ze kabelka zapomnialam i foty beda dopiero jak wroce do domu. Cos ostatnio z glowa mam hihi i bede musiala notes pt "Niezapominajka" sobie sprawic :evil_lol:

Posted

[quote name='Pink']Dzisiaj zrobilismy cicho-ciemna akcje pielegnacyjna :evil_lol: Hippo zaczal wydzielac z siebie swoje skorne zapachy (od czwartku nie kapany), to zakradlismy sie o 6-tej do campingowej pralni. TZ stal na czatach a ja wykapalam Hipcia w takim duzym zlewozmywaku, co to pranie ludzie robia :cool3:
Musze powiedziec, ze cud-miod-malina dla czlowieczego krzyza, nie to co na kolanach przy brodziku... mam nadzieje, ze nikt nas nie widzial i z campingu nas nie pogonia :diabloti:[/QUOTE]

A to dobre he he , pewnie i Filippo się dobrze poczuł po orzezwiającej kąpieli ;)

Posted

Tez mam takie miejsce w chalupce w gospodarczym, tylko jeszcze zlewu sie nie dorobilam ;)

Turystyczny Filip
[IMG]http://imageshack.us/a/img823/668/kmfn.jpg[/IMG]

I chlopaki dwa
[IMG]http://imageshack.us/a/img443/8057/m8nq.jpg[/IMG]

Posted

uhu, bo siedzia jak na skazaniu - nie moga z przyczepki wylazic a chetnie zwiedzili by kemping samopas :evil_lol:

Zobaczcie jak Hippo juz ladnie odrasta pod spodem :loveu: Najchetniej zgolila bym mu brode, bo ma tak zniszczona, ze w dotyku jest jak szczotka do kibelka ;) Ale juz wszystko sie wygoilo i nawet jednego strupeczka juz na brzuchu nie ma :multi:

[IMG]http://imageshack.us/a/img5/5412/qq71.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img32/2226/lnl6.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='malawaszka']pięknie!!!! ale jajka dają po gałach jak się ich na co dzień nie widuje :evil_lol:[/QUOTE]

Powiedz słowo a codziennie będę Ci wysyłać mms-y z jajkami mojego sznupka. Trochę starawe ale zawsze to jajka :evil_lol:

Posted

Jajka musze jeszcze troche pobimbac hihi a bimbaja dosc zdrowo, bo skory ma troche za duzo jak schudl :lol: Ale i tak TZ sie smieje, ze on ogolnie wyglada jak sfilcowany sredniak :eviltong:
Jedno z czym nie moge sobie poradzic, to z drapaniem... normalnie jak go 3 dni nie wykapie, to zaczyna sie tak drapac, ze oszalec mozna, bo wszystko sobie na nowo pod przednimi lapami rozdrapuje :mad:

Posted

My trzustkowe mamy podwyzszone ale nie na tyle zeby panike robic. Prawdopodobnie bardzo tluste zarcie jadl przez dluzszy czas i trzustka sie zbuntowala. No i Hippo nie gryzie lap, tylko drapie zawziecie miejsca za lapami, tam gdzie ma te lyse placki :mad: a tam ma jeszcze taka malo sprezysta, miekka skore i strach ze znowu sobie porozwala wszystko..... no nic, jestesmy w domu, to kapiele bedziemy robic co drugi dzien.

Posted

Waszek bedzie mogla kolekcje jajek zrobic :multi:

Bylismy dzisiaj na kontroli oczka (skonczylismy zawiesine antybiotykowa) z Hippo - nie jest dobrze ale jest lepiej. Najwazniejsze, ze rogowka sie nie odkleila, bo wetka miala dosc duza obawe, ze moze sie tak stac. Teraz mamy 2 tygodnie przerwy, zeby zobaczyc czy zacznie sie regenerowac, jak nie to pomyslimy co dalej.
Ogolny stan jest duzo lepszy - Bioarthrex pomaga Hippowi dosc dobrze, przestalo mu strzelac w biodrze i robi sie bardziej gibki ;) no ale mamy nie szalec, bo miesnie musza sie najpierw wyrobic, zeby sobie przy szalenczych gonitwach krzywdy nie zrobil ... tymi szalenczymi gonitwami, to mnie rozbawila :evil_lol: no ale moze to jeszcze przezyje tz szalencze gonitwy w wykonaniu grubego.