Bagira Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 W sierpniu planuję wypad do Pl na wakacje w góry, morze lub mazury, moze są chętne osoby na spotkanie i odpoczynek na tydzień czy nawet sam weekend. Zawsze fajnie jest spotkac innego akicirza. Osoby chętne, piszcie na mojego maila: [email][email protected][/email] Pozdrawiam Beata Quote
Agnieszka85 Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 My bysmy sie pisali na to ale zalezy gdzie bo my z Gornego ślaska ;) Quote
Agata A. Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 [quote name='Bagira']W sierpniu planuję wypad do Pl na wakacje w góry, morze lub mazury, moze są chętne osoby na spotkanie i odpoczynek na tydzień czy nawet sam weekend. Zawsze fajnie jest spotkac innego akicirza. Osoby chętne, piszcie na mojego maila: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Pozdrawiam Beata[/QUOTE] My jesteśmy z gór i też bardzo chętni Quote
akicka Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 [quote name='Bagira']W sierpniu planuję wypad do Pl na wakacje w góry, morze lub mazury, moze są chętne osoby na spotkanie i odpoczynek na tydzień czy nawet sam weekend. Zawsze fajnie jest spotkac innego akicirza. Osoby chętne, piszcie na mojego maila: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Pozdrawiam Beata[/QUOTE] Zadam głupie pytanie : z psami ??? Zagryzą sie na amen. Quote
Agata A. Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 [quote name='akicka']Zadam głupie pytanie : z psami ??? Zagryzą sie na amen.[/QUOTE] jasne, że z psami. nie sądzę żeby się zagryzły jeśli nie będą spuszczane ze smyczy:-) Quote
Bagira Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 Nie wypalil zlot wtedy, jednak bylam w domu :(( W czerwcu bede w Pl moze ktos w Wielkopolski ? Quote
Recommended Posts