Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dorobella']Nie umierał sam. Był ktoś, kto go kochał, miał dach i jedzenie. Biedak na pewno to doceniał.
...

wiem Dorotka, ale to słabe pocieszenie... ciężko się pogodzić, że Nero dostał tak mało czasu, żeby ktoś mu wynagrodził lata smutnej wegetacji...

[quote name='betka']Serduszko miał chore :-(

może... Beatko nie wiem co się stało, może coś przegapiliśmy...
Nic, absolutnie nic nie wskazywało na poważne problemy - miał na początku października badania, lekko podwyższone parametry wątrobowe, no i stawy; i jeszcze dzień wcześniej Neruś był u weta!! tak profilaktycznie bo sztywniej chodził, wet też się niczego nie dopatrzył - jedynie sztywność stawów ze względu na zwyrodnienia! po zespole przedsionkowym nie pozostały żadne ślady w funkcjonowaniu

Nigdy nie jest łatwo się pożegnać ale to całkowity szok, bez ostrzeżenia, może dlatego nie umiem się z tym pogodzić:-(:-(
Niech już się skończy ten rok!!! odeszło tyle naszych psiaków - Kassi, Axel, Dyzio, Loluś, Kubuś, Morusek, Misia... teraz Neruś:-(:-(

[quote name='ewa gonzales']:-(:-(:-(kochaniutku ... .odpoczywaj już :candle::candle: ... niechaj tobie swieci nowe swiatelko ...tyle psiaczków odchodzi ech .....dziekuje ogromnie za calunia piekna pomoc niuniowi

To ja bardzo dziękuję Wszystkim, którzy wspierali Nerusia obecnością, dobrymi fluidami, bazarkami, lekami i wpłatami!!
Bardzo Wam Kochani dziękuję!!
Nikomu pewnie nigdy nie zależało na tym psiaku, nikogo nie obchodził całe życie a tutaj znalazł cudownych Przyjaciół:-( i tak mi
cholernie żal, że na tak krótką chwilę...
Takich staruszków jest mi najbardziej żal, takich, które pewnie przez całe życie nie doświadczyły niczego dobrego, które niczego nie oczekują, cichutko żyją starając się nie wchodzić nikomu w drogę, takich, których zwykła troska i ciepłe gesty dziwią bo są czymś nieznanym...
Neruś, który na początku łapał wszystkich za ręce przy próbie dotyku, ostatnio spokojnie dawał się Ewie wyczesywać, brać na ręce, przytulać:-(:-(
cholernie niesprawiedliwy jest los:-(:-(

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zupełne nie wiem co powiedzieć:-(:-(
Takiego ciosu chyba nikt się nie spodziewał:-(:-( posrane to życie:-(:-(
liczyłam na to, że uda mi się Go przytulić; ogromna szkoda że jednak nie:-(

Śpij spokojnie Kochaniutki Nerusiu
[*]
Byłeś bardzo bliski mojemu sercu, mam nadzieję że o czułeś
Teraz będziesz szczęśliwy przy Isuni
[*] i wszystkich cudownych Aniołkach
a z nami na święta płomyczkiem zabłyśniesz

Posted

Niesprawiedliwe to życie :(
Rzadko odzywałam się na wątku Nerusia, ale od początku śledziłam jego losy i mu kibicowałam
Los zadrwił sobie z niego :shake: Podarował mu wreszcie dobre życie i nie pozwolił się nim nacieszyć :(

Śpij piesku :candle:
Mam nadzieję, że jest Ci tam dobrze !!!

• 2 weeks later...
Posted

02.01. wpłynęło na konto OTOZu 213zł od Jessii - Madziu bardzo Ci dziękuję!!!:Rose::Rose: wiem jak Ci zależało na Nerusiu:-( jesteś dobrym Duchem naszych staruszków!
byłam w sobotę u Ewy... całe stado psiaków a jednocześnie taka pustka bez Tych, które odeszły...