Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Jara']A co złego w myśliwym? Pies będzie jeździł do lasu, chodził na nagonki. Wydaje się, że wymarzone miejsce dla psa myśliwskiego ;)[/QUOTE] Ktoś kto strzela do zwierzyny bezbronnej nie jest miłośnikiem zwierząt. Nie lubię dziadów i już, tchórze!!!

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaro kochana,ja widzisz znów działam;)Zaraz wysyłam Ci pieniądze na ponowne wyróżnienie Lopeza i Ado.Będę Ci bardzo wdzięczna za pomoc.:lol:

Posted

Nikt sensowny nie pytał, a ja wysyłam Lopeza jak tylko zobaczę,że to może być ten domek...
Było jedno zapytanie z Łodzi ale domek docelowy w Piotrkowie a tam tata ,który poluje i chciałby przyjrzeć się uważnie psu.Pies dla pani,która mieszka w Łodzi i zabierałaby Lopeza do pracy bo ma możliwość ale od poniedziałku do piątku to raczej mieszkałby u rodziców w Piotrkowie.Trochę za dużo niewiadomych...ale po cichu liczyłam ,że jak pani zależy to odezwie się do mnie po raz drugi.

Zgadnijcie kto dziś przywitał nas rano w schronisku?Oczywiście...biegał po schronisku i "pomagał" w pracach a kiedy podjechałyśmy z Olivin przyszedł przywitać się i aż piszczał z radości.:lol: