Romka Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 A tak się wskakuje na samochód:lol::lol: Quote
Lubaja Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Czy u Lopeza jest nadzieja na fajny domek???? Quote
Romka Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 Ma wyróżnienie ale nikt nie dzwoni... Wczoraj rzucił się na starego Greja i ugryzł go w pysk.Chyba był zazdrosny,że Grej spaceruje z wolontariuszami.Nie spodziewaliśmy się,że nasz słodziak to zrobi.Wszystko skończyło się dobrze. Quote
Marycha35 Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 (edited) A to gałganek jeden! Greja, grzybcia takiego???!!!??? OJ! Edited October 13, 2013 by Marycha35 literówka Quote
Lubaja Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 dobrze, że wszystko dobrze się skończyło ...... Quote
Romka Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 [quote name='Lubaja']Czy u Lopeza jest nadzieja na fajny domek???? Dziś Lopez poszedł do domu...podobno jest to domek dzięki SOS WYŻŁY.Ale kiedy zapytałam pana,który przyjechał do schroniska po Lopeza czy ktoś był u niego z wizytą przed adopcyjną,pan był bardzo zdziwiony i powiedział,że nie. Tanitko,czy wiesz coś na temat domku dla Lopeza? LOPEZ POSZEDŁ DO DOMU BEZ JEGO SPRAWDZENIA!!!!!!!:crazyeye: Nie muszę chyba dodawać ,że nie jest to moja adopcja tylko wolontariuszek Koła LEON Tu jest KRS: http://www.krs-online.com.pl/stowarzyszenie-pomocy-zwierzetom-leon-krs-813658.html i nie jest to pierwsza taka adopcja. Mam nadzieję tylko,że domek dla Lopeza jest dobrym domkiem. Quote
Romka Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 Powodzenia Lopez,mam nadzieję,że będziesz szczęśliwy...zmieniam tytuł wątku. Quote
tanitka Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Ja znam tych ludzi. A Lopez nie był wykastrowany? Quote
Ati Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 a jak ,,Leon" odda psy na smalec,bo ktos sie na cos powola, bez sprawdzenia domu- to tez bedzie tak fajnie-szlak mnie trafia Quote
Romka Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 [quote name='tanitka']Ja znam tych ludzi. A Lopez nie był wykastrowany?[/QUOTE] Napisz proszę czy to dobry domek.Wiem,że w domu jest suczka,nie wiem nic ponadto oraz to,że pan już nie poluje bo zapytałam.Lopez jest po kastarcji patrz post 60 tego wątku. Quote
tanitka Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Publicznie nie bede pisać nic o tych ludziach, bo musiałabym niemiłe sprawy poruszyć. Powiem tak, mam nadzieję, ze bedzie dobrze. Co do opieki nad psami nie mogę nic złego powiedzieć, natomiast na temat ich zachowania wiele. Quote
Marycha35 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 O jasna cholera, a jakiś dozór będzie, żeby jak coś interweniować????? Po jasną cholerę są takie adopcję??? Lepiej mu w schronie było, bezpieczniej przynajmniej:) Quote
Romka Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 [quote name='tanitka']Publicznie nie bede pisać nic o tych ludziach, bo musiałabym niemiłe sprawy poruszyć. Powiem tak, mam nadzieję, ze bedzie dobrze. Co do opieki nad psami nie mogę nic złego powiedzieć, natomiast na temat ich zachowania wiele.[/QUOTE] Mam nadzieję,że tak właśnie będzie,Lopez to straszny przytulak.Czy to jest dom z ogrodem? Quote
tanitka Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 to o dozór chyba postara sie stowarzyszenie LEON, skoro zrobili adopcję? Ja z tymi ludzmi się bede się kontaktować. Tak, to jest dom wolnostojacy z terenem, ogrodzony siatką. Psy mieszkały w domu. W domu małżeństwo i dziewczynka. Na terenie jest drugi dom w którym mieszkał starszy pan i mała starsza suczką. Quote
Romka Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 Czy SOS WYŻŁY mogą zrobić wizytę po adopcyjną w domu Lopeza czy będzie to raczej utrudnione? Quote
Romka Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 [quote name='tanitka']to o dozór chyba postara sie stowarzyszenie LEON, skoro zrobili adopcję? Ja z tymi ludzmi się bede się kontaktować.[/QUOTE] Nie liczyłaby na to... Quote
Marycha35 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 O mateczko, żeby Lopik nie został sam.... Quote
tanitka Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 To nie chodzi o trudność w zrobieniu wizyty, tylko niechęć do kontaktowania się z tymi ludzmi. Quote
Jara Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Polecam towarzyszkom z Koła Leon zastanowić się nad sensem swojej działalności, bo robią więcej krzydy niż dobrego. Nie sztuką jest wydać psa byle komu, komukolwiek chętnemu. Quote
Romka Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 (edited) A ja zmieniam tytuł wątku... Na FB jest tekst dotyczący Lopeza identyczny jak mój tekst z pierwszego postu,tylko ktoś pozmieniał numery telefonów: [h=1]Lopez-Wyzel szorstkowlosy-adoptowany[/h]Zaktualizowano w niedzielę Lopez to ok.4 letni ,piękny, czekoladowy psiak w typie wyżła niemieckiego szorstkowlosego. Psiak przybłąkał się do gospodarstwa rolnego i został zgłoszony do schroniska.Przyjazny,łagodny,super kontaktowy psiak z miejsca podbił serca pracowników schroniska i wolontariuszy.Kocha spacery, węszenie, bieganie. Bycie, zabawa i praca z człowiekiem sprawiają mu przyjemność. - potrafi też grzecznie poczekać. Szybko się przywiązuje, lubi się przytulać.Kiedy zostaje sam przywołuje głosem człowieka. Aktywny, potrzebuje dość dużo ruchu. Ładnie chodzi na smyczy .Posłuszny,reaguje na przywołanie.Czasami jednak "głuchnie "zajęty szukaniem zapachów. Na przechodzące psy nie szczeka. Dogaduje się z innymi psami. Skoczny,potrafi wydostać się z ogrodzenia.Ma piękne oczy i mądre spojrzenie dojrzałego psa.Prawdopodobnie był psem mieszkającym w domu,kiedy przybłąkał się wszedł do otwartego mieszkania i wskoczył na fotel,zaprzyjażnił się z młodym rezydentem (psem)w tym domu i razem leżeli na schodach domu.Lopez ,oczywiście, leżał na zdjętym przez siebie ze sznura na bieliznę ,suszącym się ręczniku! SZUKAMY DOMU DLA LOPEZA.Pies przed adopcją zostanie wykastrowany i zaczipowany.Jest odrobaczony i zaszczepiony.Kontakt w sprawie adopcji: 608 469 265 lub 501 629 091. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.507754155945688.1073741866.119949001392874&type=1 Nawet zdjęcia z dziećmi i Lopezem są moje... Chyba nic mnie już nie zdziwi... Edited October 16, 2013 by Romka Quote
Lubaja Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 może jest szansa, że zobaczymy zdjęcia Lopeza z nowego domku na FB ??? Quote
Recommended Posts