Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

ano dostala :D tylko ze jej zachowanie bylo jeszcze gorsze niz w kielcach gudlaj nieposluszny ... nawet stanac nie chciala spokojnie :D za to sedzie byl naprawde sympatyczny :)

Posted

Dokładnie kochana ciesz się :D a może ty przynajmniej masz jakieś fotki swojej gwiazdeczki?? jak nie to poszukaj na necie bo pewnie gdzieś będzie i wklej do galerii bo chcemy zobaczyć to cudo :D

Posted

nad nastepna wystawa sie zastanawiamy caly czas :D:D
ale mam nadzieje ze uda sie nam wybrac po raz kolejny z dominika :D
ktorej po raz kolejny dziekuje za wyfryzowanie tili xD i za pozyczenie ringowki :D i gdyby nie namiot ktory przywiozla nie byloby nic xD

Posted

Będzin to raczej na 100 % bedzie :D bo mam tam rodzinke wiec tak przy okazji xD Dominika tez tam jedzie wiec bedzie dobrze :D tylko zeby tila znowu nie odwalila tego numeru co zawsze... ;/ bo nie wszyscy sedziowie sa tak wyrozumiali jak ten w lodzi... ktorego bardzo polubilam xD

Posted

A co ja takiego zrobiła. Uczochranie białasów to żaden wysilek no chyba,że jak Tiluś trochę się bronią-kochany ten pies mimo,że diabełek:loveu: Milo nam będzię jak się spotkamy. Będzie paplanina. Tym razem już wezmę własny namiot i zrobimy piknik co by nie marnowac czasu na czekani na swoją kolejkę:eviltong: