Pieseczkowo Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 To trzymam mocno kciuki za Pannice.Niech Iwona się postara ładnie zrobić naszą ring star :D Quote
Evelynkaa Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 No to będę taka i pochwalę Tilunię naszą kochaną pierwsza. Kochani nasza Tilunia dostała ocenę [B]DOSKONAŁĄ[/B] dziś w Łodzi :loveu: Gratulacje :laola: Quote
dadiii Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 ano dostala :D tylko ze jej zachowanie bylo jeszcze gorsze niz w kielcach gudlaj nieposluszny ... nawet stanac nie chciala spokojnie :D za to sedzie byl naprawde sympatyczny :) Quote
dadiii Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 pomijajac to ze to raczej byl fart xD bo odrzucil najlepsze psy z grupy bo mialy braki w zebach xD Quote
Evelynkaa Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Dokładnie kochana ciesz się :D a może ty przynajmniej masz jakieś fotki swojej gwiazdeczki?? jak nie to poszukaj na necie bo pewnie gdzieś będzie i wklej do galerii bo chcemy zobaczyć to cudo :D Quote
dadiii Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 zdjec... nie ma... bo przeciez tak padalo ze nikomu sie nie chcialo robic -.- a w necie nigdzie nie moge znalezc ;/ Quote
Pieseczkowo Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 jednym słowem kicha i trzeba jechać na kolejny dog show by foty robić :P Quote
dadiii Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 moze jeszcze troche i bedziemy jechac na kolejna wystawe :D ale to w przyszlym miesiacu :) Quote
Evelynkaa Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 No jeśli tam gdzie pisała nam Dominiczka to przyjedziemy Was obfocić :D:D:D Quote
Shaunell Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Gratuluję! Też byłam w Łodzi na wystawie, ale na westiki nie zaglądnęłam. Masz jakieś fotki? Gdzie następnie na wystawę się wybieracie? Quote
Pieseczkowo Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Fot brak była tak piękna pogoda,że nie było jak robić fot ,a termin kolejnej wystawy pozostawiam darii do napisania :) Quote
dadiii Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 nad nastepna wystawa sie zastanawiamy caly czas :D:D ale mam nadzieje ze uda sie nam wybrac po raz kolejny z dominika :D ktorej po raz kolejny dziekuje za wyfryzowanie tili xD i za pozyczenie ringowki :D i gdyby nie namiot ktory przywiozla nie byloby nic xD Quote
Evelynkaa Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 A ja Ci Daria podpowiem Będzin :D:D:D To wtedy i ja przyjadę :P Quote
dadiii Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Będzin to raczej na 100 % bedzie :D bo mam tam rodzinke wiec tak przy okazji xD Dominika tez tam jedzie wiec bedzie dobrze :D tylko zeby tila znowu nie odwalila tego numeru co zawsze... ;/ bo nie wszyscy sedziowie sa tak wyrozumiali jak ten w lodzi... ktorego bardzo polubilam xD Quote
Pieseczkowo Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 A co ja takiego zrobiła. Uczochranie białasów to żaden wysilek no chyba,że jak Tiluś trochę się bronią-kochany ten pies mimo,że diabełek:loveu: Milo nam będzię jak się spotkamy. Będzie paplanina. Tym razem już wezmę własny namiot i zrobimy piknik co by nie marnowac czasu na czekani na swoją kolejkę:eviltong: Quote
Shaunell Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Pogoda rzeczywiście była cudowna ;/ Wa, ja do Będzina mam niestety za daleko. Jedźcie np. do Wrocka we wrześniu. Quote
dadiii Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 do wroclawia nie beda raczej chcieli jechac ... Quote
Bewarka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Gratulacje ;) Tila śliczna to i sędziemu się spodobała :D Quote
Recommended Posts