Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dadiii']hejka!!!!!

nieno u mnie w szkole dyska z 2 DJ-ami z jakiegos znanego klubu podobno tylko niepamietam jakiego a ja chora tzn. przeziebiona i niemoge isc bo sie juz k\dokonca rozchoruje :/ :( :( :( :( :( :( :( :( :(:(:([/quote]
Ojej, współczuję :-(
No niestety czasem tak bywa, mnie jak jestem chora też dużo rzeczy omija...
Ale nie martw się, jeszcze będzie jakaś fajna impreza w waszej szkole, może nie z DJ-ami, ale z tobą będzie równie świetna !:lol:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wlasnie wrocilam od lekarza
a diagnoza : zapalenie oskrzeli :/
wiec posiedze sobiwe teraz w domku najkrocej do srody albo czwartku (a czwartek to mikolajki :/ :/ :/ :(:(:( )

Posted

[quote name='dadiii']a ja nie ide do szkoly hihi ciesze sie bo we wtorek mam sprawdzian z fizy :D :D
Olus a jak na to wpadlas??[/quote]
O, a w jakim wy dziewczyny wieku jesteście bo ja się już gubię, jedna mówi że jest w wieku tamtej, a druga sie pyta jak tamta na to wpadła, a w jakim wieku są to nie wiadomo :shake:

Posted

No, mikołajki już nie długo, ale czy to dobrze.....
Do mnie na mikołajki ma wreszcie dojechać ta nowa buda, mama mówi że gdybym nie powiedziała tacie że by się przydała nowa buda a jej to by dziadzio zrobił,i a jak powiedziałam tacie to tacie sie nie chce nic robić i teraz zamówił, i że nie wiadomo jakie to będzie, i się kłócą trochę, bo mama chce na dawnym miejscu budę dać, a tata nie, a babcia ma kury więc buda musi być na dawnym miejscu, a tata nie, i się kłócą, i mama mówi że to przeze mnie.....
[SIZE=1]a stara buda w złym stanie, ma już 16 lat, trochę mi jej żal, bo to buda Argo
[*] którą odziedziczył po nim Pimpek, i żal mi tej starej budy, ja nie chcę żeby ją palono, ja bym chciała ją gdzieś przechować....[/SIZE]

Posted

no tak czasem bywa hihi
a wiesz ze psota tez ma bude nawet 2 hiihi
jedna u babci na podworku i czasem tam spi kora chociasz ma swoja :D:D i jedna a balkonie bo wojkowi sie nudzilo ale taka fajnie ocieplana sturopianem i wylozona cale taka wykladzina dywanowa mowie wam super !!! ale i tak ma tak jedna poduche jeszcze i 2 koce jesli tam siedzi np. teraz tam jest bo tata robil wylewke na podlodze dzis o zeby psota nieporobila sladow to zamkneli ja na balkonie ;p :D :D

Posted

[quote name='dadiii']no tak czasem bywa hihi
a wiesz ze psota tez ma bude nawet 2 hiihi
jedna u babci na podworku i czasem tam spi kora chociasz ma swoja :D:D i jedna a balkonie bo wojkowi sie nudzilo ale taka fajnie ocieplana sturopianem i wylozona cale taka wykladzina dywanowa mowie wam super !!! ale i tak ma tak jedna poduche jeszcze i 2 koce jesli tam siedzi np. teraz tam jest bo tata robil wylewke na podlodze dzis o zeby psota nieporobila sladow to zamkneli ja na balkonie ;p :D :D[/quote]
Aha :D
O, avek zmieniony :cool3: