Pimpek Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 [quote name='dadiii']hejka!!!!! nieno u mnie w szkole dyska z 2 DJ-ami z jakiegos znanego klubu podobno tylko niepamietam jakiego a ja chora tzn. przeziebiona i niemoge isc bo sie juz k\dokonca rozchoruje :/ :( :( :( :( :( :( :( :( :(:(:([/quote] Ojej, współczuję :-( No niestety czasem tak bywa, mnie jak jestem chora też dużo rzeczy omija... Ale nie martw się, jeszcze będzie jakaś fajna impreza w waszej szkole, może nie z DJ-ami, ale z tobą będzie równie świetna !:lol: Quote
dadiii Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 wlasnie wrocilam od lekarza a diagnoza : zapalenie oskrzeli :/ wiec posiedze sobiwe teraz w domku najkrocej do srody albo czwartku (a czwartek to mikolajki :/ :/ :/ :(:(:( ) Quote
psiulka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 [I]Ja tam chodziłam do szkoły z zapaleniem oskrzeli, chodziłam na treningi z zapaleniem i przeszło :evil_lol:[/I] Quote
Ola164 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Uuu... współczuję..... Własnie doszłam do wniosku że jestes w moim wieku ;) Quote
Avaloth Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 ło współczuje.. miłego nudzenia się w domku ;* możesz wejść na galerie bo są nowe fotki zawsze kilka minut nudzenia mniej :eviltong: zdrowiej szybko ;) Quote
dadiii Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 a ja nie ide do szkoly hihi ciesze sie bo we wtorek mam sprawdzian z fizy :D :D Olus a jak na to wpadlas?? Quote
Pimpek Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 [quote name='dadiii']a ja nie ide do szkoly hihi ciesze sie bo we wtorek mam sprawdzian z fizy :D :D Olus a jak na to wpadlas??[/quote] O, a w jakim wy dziewczyny wieku jesteście bo ja się już gubię, jedna mówi że jest w wieku tamtej, a druga sie pyta jak tamta na to wpadła, a w jakim wieku są to nie wiadomo :shake: Quote
dadiii Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 tzn. ja w kwietniu bede miala 14 :p Quote
dadiii Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 heja dziewczynki !!!!!!!! no i mamy 1 grudnia jeszcze 5 dni i mikolajki!!!!! Quote
Pimpek Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 No, mikołajki już nie długo, ale czy to dobrze..... Do mnie na mikołajki ma wreszcie dojechać ta nowa buda, mama mówi że gdybym nie powiedziała tacie że by się przydała nowa buda a jej to by dziadzio zrobił,i a jak powiedziałam tacie to tacie sie nie chce nic robić i teraz zamówił, i że nie wiadomo jakie to będzie, i się kłócą trochę, bo mama chce na dawnym miejscu budę dać, a tata nie, a babcia ma kury więc buda musi być na dawnym miejscu, a tata nie, i się kłócą, i mama mówi że to przeze mnie..... [SIZE=1]a stara buda w złym stanie, ma już 16 lat, trochę mi jej żal, bo to buda Argo [*] którą odziedziczył po nim Pimpek, i żal mi tej starej budy, ja nie chcę żeby ją palono, ja bym chciała ją gdzieś przechować....[/SIZE] Quote
dadiii Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 no tak czasem bywa hihi a wiesz ze psota tez ma bude nawet 2 hiihi jedna u babci na podworku i czasem tam spi kora chociasz ma swoja :D:D i jedna a balkonie bo wojkowi sie nudzilo ale taka fajnie ocieplana sturopianem i wylozona cale taka wykladzina dywanowa mowie wam super !!! ale i tak ma tak jedna poduche jeszcze i 2 koce jesli tam siedzi np. teraz tam jest bo tata robil wylewke na podlodze dzis o zeby psota nieporobila sladow to zamkneli ja na balkonie ;p :D :D Quote
Pimpek Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [quote name='dadiii']no tak czasem bywa hihi a wiesz ze psota tez ma bude nawet 2 hiihi jedna u babci na podworku i czasem tam spi kora chociasz ma swoja :D:D i jedna a balkonie bo wojkowi sie nudzilo ale taka fajnie ocieplana sturopianem i wylozona cale taka wykladzina dywanowa mowie wam super !!! ale i tak ma tak jedna poduche jeszcze i 2 koce jesli tam siedzi np. teraz tam jest bo tata robil wylewke na podlodze dzis o zeby psota nieporobila sladow to zamkneli ja na balkonie ;p :D :D[/quote] Aha :D O, avek zmieniony :cool3: Quote
dadiii Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 no zmieniony :p a ladny chociasz?? Quote
dadiii Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 no to sie ciesz :D :D :D co u was??? Quote
Avaloth Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 avek śliczny ;)) a u nas nic ;P wiem mi tez sie podoba xD taka słodziutka nie? nie to co moje diable :eviltong: Quote
Pimpek Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Avek fajny, u mnie nic ciekawego, kiedy nowe fotki ?:cool3: Quote
dadiii Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 to my sie cieszyc z ego powodu :D :D :D Quote
Luzia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Już zima już zima a Wy dalej jesienny banerek macie :multi: :diabloti: Quote
dadiii Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 no niestety ale niemam narazie zimowego banerka niestety :/ :( :( :( Quote
Luzia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ja Ci niestety nie pomogę bo w te klocki to kaleka jestem :shake: Quote
Bewarka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Ja też mam jesienny, ale w sumie u mnie już śniegu nie ma, bo stopniał ;) Quote
Recommended Posts