Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj przepraszam wybaczycie?? poprostu czasu brak :/ u nas znowu pada i niefajna pogoda ale wlasnie zrzucam fotki na kompa z aparatu jakie starsze troszke ale tak do pogody czyli pt. "znudzona Psotka" moze byc?? jak mi sie uda to moze jeszcze dzisiaj dam fotki

Posted

[FONT=Arial] :smilecol: Dziendobry wszstkim!!!!! :smilecol:

[SIZE=4]mam dobry humor bo jade do babci i wreszcie bede migla sobie autkiem pojezdzic:p
ale jest i zla wiadomosc ZNOWU PADA i niemam jak zroic nowe foty:placz::placz:
Psota tez leniwa nawet sie jej na dwor niechccialo isc rano musialam ja sila zapedzac w strone drzwi:shake:
Moze jak mi sie uda to zrobie taka minni sesje zdjeciowoa na wsi jeli ja bede brala ze soba:roll:
[/FONT]

Posted

:-o o Boze! jak moja Łapa! po prostu klony! nawet na zdjęciach widać że tak samo biega, taka żywiołowa :-o
zapraszamy do nas, na 234 stronie są filmiki, zobacz i porównaj bo ja jestem do tej pory w szoku :-o

P.S. Atakują klony, będą nas miliony... :evil_lol:
aha a skąd jesteście i kiedy Psotka się urodziła? może to siostry?:)

Posted

niemozliwe zeby to byly siostry bo Psotka urodzila sie u mojej kolezanki na wsi i byla jedyna w miocie miala jeszcze brata ktory byl bialy ale nieprzezyl. I urodila sie 16.02.2006r