Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Będzin :D
bo na kalisz nie da rady poniewaz jest 13 z tego co pamietam a moich rodzicow nie ma pojechali do Wloch na tydzien a wroca 12.06 czyli dodatkowo w dzien mojego balu ... :cool3:
jak by tego malo bylo to tila cieczke ma... a powinna w sierpniu dostac :mad:

Posted

oj tez mam taka nadzieje :D
bedzie fajnie xD pod warunkiem ze tila sie w koncu uspokoi... cwieczenia z nia nic nie daja ... -.- :(
caly czas sie rzuca :/

Posted

[quote name='dadiii']Będzin :D
bo na kalisz nie da rady poniewaz jest 13 z tego co pamietam a moich rodzicow nie ma pojechali do Wloch na tydzien a wroca 12.06 czyli dodatkowo w dzien mojego balu ... :cool3:
jak by tego malo bylo to tila cieczke ma... a powinna w sierpniu dostac :mad:[/QUOTE]
Widzę, że sporo suczek w tym roku ma przyspieszenie;)

Pzdr.

Posted

no wlasnie nic nie dziala... :/
ta cieczka juz mnie do szlu doprowadza ... xD co chwile latam po mieszkaniu z wilgotna szmatka i podloge wycieram... bo wszedzie czerwoe plamy zostawia :D

Posted

miala juz kiedys :D ale szybko zrezygnowalismy bo gryzla i rozszarpywala i majtki i to co miala w srodku wiec bylo jeszcze wiecej sprzatania xD bo plamy i jeszcze to :D

Posted

A ja mam propozycję, spróbuj z nią tej całej gratki wystawowej, czyli chodzenie, stanie, zaglądanie w paszczę itp. potem idz z nią pobiegać ale dosłownie, żeby ją wykończyć z godzinkę i zobacz jak wtedy się będzie zachowywać...może ona po prostu ma adhd i nie umie tak wystać z powodu rozpierającej energii.....

• 1 month later...
Posted

Jak dawno mnie tu nie byylo xD az wstyd xD

[IMG]http://i.pinger.pl/pgr357/27e1bde2001edaab4c45df5e/DSCN0059.JPG[/IMG]

[IMG]http://i.pinger.pl/pgr250/254280c90016ae974c45df7c/DSCN0062.JPG[/IMG]

Posted

oj znajac ja i jej zachwoanie na ringach nie wiem czy cos ciekawego z tych zdjec bedzie... predzej uchwcisz ladnie Kleksa :D Dominiki xD z ktora fajnie bedzie znowu sie spotkac :) i poznam wreszcie slynnego Kleczyslawa :D