mal3na Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 Dobrze się miewa :) Coraz lepiej. Na razie ze skutków ubocznych leków zauważyłam tylko zwiększone pragnienie. Także spacery muszą być 3 na dzień, regularnie bo inaczej się męczy z pęcherzem. Skóra coraz lepiej wygląda, zrogowacenia się zmniejszają. :) [quote name='faith35']Cudo :) A jak on się miewa?[/QUOTE] Quote
faith35 Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Uff, całe szczęście, że już lepiej :lol: Czekam na nowe zdjęcia Faficzka... :loveu: Widziałam, że już go ogłaszasz ;) Quote
mal3na Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 Oglaszam bo wiem, ze nie bedzie łatwo o dobry dom dla alergika. Duzo osob pyta i nic z tego nie wynika, ale nie poddajemy sie. ;) [quote name='faith35']Uff, całe szczęście, że już lepiej :lol: Czekam na nowe zdjęcia Faficzka... :loveu: Widziałam, że już go ogłaszasz ;)[/QUOTE] Quote
faith35 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Wiadomo, że dużo osób pyta, w końcu mały, "rasowy" piesek, ale jak słyszą np. o drogiej karmie to od razu się okazuje, kto tu jest prawdziwym miłośnikiem psów, a kto go po prostu tylko udaje :shake: Quote
mal3na Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 Tak do końca nawet nie wiem czym się kierować. Jest oczywiście kilka warunków do spełnienia, ale co jeśli dwie rodziny je spełniają? Jak dokonać wyboru? :razz: Quote
faith35 Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Trudno mi powiedzieć, nigdy nie byłam w sytuacji, gdzie więcej niż jeden dom "bił" się o psa :evil_lol: Zawsze jest tak, że któryś dom jest lepszy ;) Quote
mal3na Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Mały głód ;) [IMG]http://poczta.webh.pl/Obrazki/ABCD0020.JPG[/IMG] Quote
faith35 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Ale żebrak... :evil_lol: i te oczy :loveu: Były jakieś telefony w sprawie Fafika? :cool3: Quote
mal3na Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Było kilka telefonów. Jeden nawet obiecujący, ale państwo jadą teraz na wakacje i odezwą się za 2 tyg, są gotowi na wizytę przed adopcyjną i chętni do rozmów, co ważne są z Wrocławia czyli blisko ode mnie i łatwiej będzie ich sprawdzić. :cool3: [quote name='faith35']Ale żebrak... :evil_lol: i te oczy :loveu: Były jakieś telefony w sprawie Fafika? :cool3:[/QUOTE] Quote
faith35 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 U mnie nie widać tej pięknej, wakacyjnej pogody :shake: Drugi dzień leje deszcz, normalną pogodę zapowiadają dopiero na sobotę... :mad: Quote
mal3na Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 U nas to samo... Gdyby nie Fafik to bym nawet z domu nie wychodziła :) [quote name='faith35']U mnie nie widać tej pięknej, wakacyjnej pogody :shake: Drugi dzień leje deszcz, normalną pogodę zapowiadają dopiero na sobotę... :mad:[/QUOTE] Quote
faith35 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Ja też, gdyby nie moja ciapa to bym z chaty nie wychodziła :evil_lol:, ja i tak z moim na siłę wychodzę, bo on nienawidzi deszczu.. Quote
mal3na Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 Chciałam się pochwalić, że Fafik potrafi już podawać łapę i siadać na zawołanie. :) Jest mądry, aż przykro, że wcześniej przez 2 lata nikt go nie nauczył niczego. Quote
faith35 Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Westy to naprawdę mądre psiaki :lol:, wiedziałam, że to tylko kwestia czasu, kiedy Fafik zacznie u Ciebie sztuczkować :evil_lol: Quote
mal3na Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 Mój mały spryciarz :) [IMG]http://poczta.webh.pl/Obrazki/IMG_6394.jpg[/IMG] [IMG]http://poczta.webh.pl/Obrazki/IMG_6395.jpg[/IMG] [IMG]http://poczta.webh.pl/Obrazki/IMG_6396.jpg[/IMG] Quote
Poker Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Jak jest więcej chętnych na Fafika, to może Czika by się załapała.Więcej na jej temat wie gosiaczek 1984. Quote
AniaWena Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Tak rezerwacja. Jest rodzina która przeszła etap ankiety przed adopcyjnej. Jest juz po wstępnych rozmowach. Zna syttuacje Fafika. Czekamy na możliwość wizyty przed adopcyjnej i wyleczenie pieska. O takiej rezerwacji mowa. Quote
mal3na Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 Chyba chodzi o Czike z sos bokserom [quote name='AniaWena']Jaka Czika ?[/QUOTE] Quote
faith35 Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 [quote name='mal3na']Chyba chodzi o Czike z sos bokserom[/QUOTE] Tak, pewnie o tą Czikunię chodzi. Quote
AniaWena Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Bo już myślałam że o moją Czike :P Nasza niunia też będzie do adopcji - ale jeszcze przed nami starylka... Proszę mnie źle nie zrozumieć z tą rezerwacją, ale jest mnóstwo dziwnych telefonów czy maili w sprawie Westów - pies jest zarezerwowany dla Rodziny która już ma jakiś etap za sobą - czekamy na możliwość spoktania Rodziny, Fafika i Magdy i wtedy zostanie podjęta decyzja o adopcji. Jeżeli nie to nadal będzie do adopcji. Pozdrawiam, Ania Quote
faith35 Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Jednak ta "rezerwacja" psa rodzi we mnie niefajne odczucia :shake: No, ale... Najważniejsze, by Fafik trafił do jak najlepszych ludzi. Quote
Recommended Posts