Wiza Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Aaaa, ale najpierw musi sie skończyć kolejka ogródkowa jesteśmy dopieor ma 43 fotki z 75 :razz: Quote
Cambel&Megi Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Ale ona uśmiechnięta :loveu: A co to za kolega z tyłu? :cool3: Fajny kolorowy płot :-P Quote
Wiza Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 a to mój kuzyn xD płocik ;D przezmojego kuzynka jedna deska złamana XD nowe foty: Quote
aleb Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Super fotka :) Natalia, ale ty teraz sypiesz tymi fotkami... :razz: Quote
Cambel&Megi Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Jeej:loveu: Ja nie wiem, co pisać, ona taka śliczota, rozpływam się :loveu: Mogę prosić tą fotę w oryginalnych rozmiarach? takie biig? :cool3: Quote
Wiza Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 aleb Alicja jestem natalia robiła mi stronke :D Cambel ok tylko ją znajde Quote
Wiza Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 dam wam foty moich rusów: Hrabia von Filemon I - Filemon Lord Bonetti Facy - Bonifacy Quote
Cambel&Megi Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='Wiza']dam wam foty moich rusów: Hrabia von Filemon I - Filemon Lord Bonetti Facy - Bonifacy Jakież one piękniuchne :loveu: Niebieskie kociaki :cool3: Quote
Wiza Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 nooż ale niegrzeczne kiara to robi porządki krzyknie sie filemon/bonifacy! bo np drapią meble wskakują na stól to kiara biegnie wygania albo szczeka ak są na stole :lol: Quote
Gonitwa Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Ślicznie umaszczona sunia! Piękna po prostu:) I kociaki też super:)Te ich oczy... Zniewalające! Quote
Wiza Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Dzisiaj rano wybraliśmy się nad jeziorko, zdjęcia niedługo na stronie. Przepraszam ze nie dam tu ale musze zajac sie stroną. Quote
Coffee&Nera Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 No to na stronie pewnie pooglądamy :D:D Musisz tam pododawac jakies nowosci Wiza ;) Quote
Wiza Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 dopiero od wczoraj kapłam sie że jak mam dostęp do serweru to moge se strone pouzuełniać tak Natalia to robiła :D Quote
Coffee&Nera Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Zawsze mozna (chyba), ale w sumie ja tez np. niewiedzialam ze jak ktoś robi strone to tylko ze on moze dodawac a nikt poza nim. Quote
goldenka245 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Wiza napisał(a):jaki przydomek ma Figa? Hej Alicja! Kiara jest cudowna!:loveu: Figa ma przydomek: Filadelfia BOS TAURUS ;-) (Izuś wyręczyłam Cię:evil_lol:) Pozdrawiam! Quote
Wiza Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Nera tylko wiesz ona ma wszystkie strony na swoi jednym serwerze, a że sie bardzo lubimy to mi pozwolila korzystać (czyt zrobić sobie swój folder)a wczoraj dzwoniłam do niej i mi pozwoliła samej uzupełniać. Żebyście nie płakali dam wam pare fot z jeziorka: Quote
Waxy Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Boska Kiara :loveu: Życzę powodzenia na wystawie 23 :razz: i żeby tu Goldie dała nam więcej fot :mad: Quote
Cambel&Megi Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Łaa, piękne foteczki :loveu: Kocham mokre psy :cool3: Quote
Recommended Posts