Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aparat mam do dupy, ale te fotki są robione pożyczanym aparatem od brata Canon EOS 400 Digital. A mój to taki szajs stary xD

Posted

Cambi chyba ta.
Kupiliśmy Kiarce odzywkę z Iv San Bernarda bananową, i szampon z Bio-Groomu EXTRA BODY dzisiaj kąpanko a jutro o 5:30 wyjeżdżamy na wystawę po złoto do Nowego Targu. Mamy w konkurencji tylko Magię(DONNA z Wyspy Bejmy) Więc są bardzo bardzo duże szanse na złoto.
Niedługo fotki z naszych tygodniowych wakacji w buczkowicach,
Pozdrawiamy, Kiara i Ala.

Posted

Wiza napisał(a):
Cambi chyba ta.
Kupiliśmy Kiarce odzywkę z Iv San Bernarda bananową, i szampon z Bio-Groomu EXTRA BODY dzisiaj kąpanko a jutro o 5:30 wyjeżdżamy na wystawę po złoto do Nowego Targu. Mamy w konkurencji tylko Magię(DONNA z Wyspy Bejmy) Więc są bardzo bardzo duże szanse na złoto.
Niedługo fotki z naszych tygodniowych wakacji w buczkowicach,
Pozdrawiamy, Kiara i Ala.

No to życzę powodzenia na wystawie! :cool3:

I czekamy na foty :loveu:

Posted

haha, w Chojnicach wg. nie powinno być dużo psów ake nic nie wiadomo, potem we wrześniu dopiero sie zjawimy.
To były tygodniowe wakacje Cambi :]

Posted

Cieszę się, że Wam się powodzi.. ja teraz obmyślam twórczy plan na wieczór.. Ale chyba wyląduję z gitarą w ogrodzie...
U nas kilka nowych fotek- zapraszamy;)

Posted

do Kiary sie nie przylepiały Na szczęście, Ale jak tata jendą na kijku podniosl do od razu sie do kija przyssała.
Wczoraj bylismy nad jeziorkiem i pływałam razem z Kiarunkiem aportowała patyczki bawiła sie w wyscigi z labradorką Sunią ogolem sie z nią bawiła(Sunia była szybsza w pływaniu i umiała ttak szybko wskoczyc do wofdy)
Lecz ja zapomniałam aparatu :(

Posted

Przypomne, wystawa w Chojnicach już za tydzień!
Lecz i tak jak będzie zw mł nie ma szans na mł championa, nie ma gdzie zdobyc zw mł z międzynarodowej... A przecierz do Białegostoku sie tłuc 500km nie będziemu..