Cambel&Megi Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Wiza napisał(a): o a tu znalazłam ładne foto głowki Wiza napisał(a): Fot z kwietnia albo maja xD Nowe foty już w niedzielę. xD Mm...Kiara boska w całej okazałości :loveu: Już w niedzielę? Ty chyba żartujesz. Już?! Chyba dopiero:evil_lol::evil_lol: Pozdrawiam:cool3: Quote
Cambel&Megi Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Wiza napisał(a):aparat rozładowany mam :razz: No to ładuj, ładuj :eviltong::eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Wiza napisał(a):ładowarka sie zgubiła xD Jesteś bardzo inteligentna :evil_lol: Nie no, dobra, czekam na foty....cierpliwie, nie, niecierpliwie :lol: Wytarmoś Kiaruna xD Quote
Wiza Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 no aż 4 pary bateri sie ładują .. niestety na wystawie będę mieć mój aparat który jest do dupy :/ ,może dzisiaj dam nowe foty hyh Quote
Tollerka Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 No to czekam na fotki i trzymam kciuki za ciebie i za Kiarę :p I pamiętaj - wystawa to zabawa więc nie ma co rozpaczać jak coś nie wyjdzie, raz na wozie raz pod wozem :p Quote
Cambel&Megi Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Tollerka napisał(a):No to czekam na fotki i trzymam kciuki za ciebie i za Kiarę :p I pamiętaj - wystawa to zabawa więc nie ma co rozpaczać jak coś nie wyjdzie, raz na wozie raz pod wozem :p Dokładnie ;) Z moich obserwacji, jeśli właściciel traktuje to raczej zabawowo, to i psu się to udziela, jest bardziej 'rozluźniony', skupia się raczej na tym, co robi, a potem przy ocenach widać efekty :p Mogę nawet podac przykłady, ale chyba nie muszę:cool3: Życzę dalszego powodzenia na ringach! :) Quote
Wiza Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Aaa zapomniałam o naszym temacie :O! *** Więc na wystawie poszło nam świetnie 3 lokata, ocena doskonała ! Opis: Suczka jeszcze w okresie rozwoju. Mało rozwinięty 'frąt' (sekretarz dyskografik nie tylko u nas walnął byka XD).Dobra gorna linia, nieco niżej osadzony ogon. No i pare fotek: Następny pokaz na ringu w Krakowie, boje sie w tamtym roku w klasie mł. sukk było 20.. Quote
Cambel&Megi Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Wiza']Aaa zapomniałam o naszym temacie :O! *** Więc na wystawie poszło nam świetnie 3 lokata, ocena doskonała ! Opis: Suczka jeszcze w okresie rozwoju. Mało rozwinięty 'frąt' (sekretarz dyskografik nie tylko u nas walnął byka XD).Dobra gorna linia, nieco niżej osadzony ogon. No i pare fotek: Następny pokaz na ringu w Krakowie, boje sie w tamtym roku w klasie mł. sukk było 20.. Jak to, zapomniałaś o temacie? :mad::mad: Gratuluję 3 miejsca i oc. doskonałej ! :cool3: Można wiedziec, ile było suczek w klasie? PS. czemu nie Ty wystawiasz Kiarunka? xD Mmm...A kiedy Krakowska wystawa? :cool3: Nie bój się, będzie OK, trzymam kciuki :multi: Quote
aleb Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Wiza gratuluję III miejsca ;) My z takim samym medalem wróciliśmy :) ...A kiedy Krakowska wystawa? :cool3: 23-24.06 ;) Quote
Wiza Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 aleb sure było 7 suk aleb wiesz ktoe msc miała pari czy pawi z zagłębia? Quote
Cambel&Megi Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Mm...No, na 7 sk, 3 miejsce to dobrze! :) Jeszcze raz gratuluję :D 23-24.06 ;-) Dziękuję za informację, Aleb :-P PS Wiza, masz suuper banner :D Quote
Wiza Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Cambi thx Odd dzisiaj ostro biore sie do dodawania zdjęc, na ogródku wczoraj porobiłam ich multum :diabloti: Quote
Coffee&Nera Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 No Wiza ja również czekam na fotki- dawaj juz po troszke :D Quote
Coffee&Nera Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Pewnie ze Nera a kto inny niby :D Sliczne fotki :D Quote
Cambel&Megi Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Wiza']Nera?! foty: Dziędobry :D Kuul foty, macie fajną wanienkę :lol: Quote
Wiza Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Cambi no kąpie sie w niej na codzien prawa ze piękna?! :lol: Niedługo wstawie kolejne :D Quote
Cambel&Megi Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Nie no spoko, podoba mi się :cool2: Kocham kąpać psy, kocham mokre psy :loveu: Mają taką super sierść xD Cambi no kąpie sie w niej na codzien Mm...na codzien? a to nie za często? :p Quote
Wiza Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Cambel chodzilo ze ja sie w niej kąpie ale to był sarkazm :D Kolejna porcja fotek! Piszcie więcej to bede dawać więcej i częściej.. Quote
Cambel&Megi Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Doberek :) Nareszcie nowe fotki :cool3: Jaka Kiara uśmiechnięta :loveu: Piękna :* Quote
Wiza Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Zawsze i wszedzie Kiara uśmiechnięta będzie ! :cool3::cool3: No to dam na zachęte jeszcze 3 focie: Quote
Cambel&Megi Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Niach ^^ Jęzorek :cool3: Tylko przytulić takiego pysia :) Quote
Waxy Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Cześć. Kiata no naprawdę piękna Suka :loveu: Na fotkach się super prezentuje :loveu: Gratuluję osiągnięć i życzę ich wielu wielu więcej razem z Westikiem :p Czekamy na więcej zdjęć :eviltong: Quote
Recommended Posts