grazyna9915 Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Ilość obserwatorów na allegro wzrosła do 7-u osób. Może któremuś się poszczęści. Quote
grazyna9915 Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Pieski mają już w sumie 8-u obserwatorów. Oby któryś znalazł dom. Trzymajcie kciuki. Quote
grazyna9915 Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Diana i inni trzymajcie dalej bo przybył następny obserwator. To jakiś wyjątkowy weakend. Oby tylko coś z tego wyszło. Quote
Mada:) Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [B]Trzymam nie tylko kciuki, ale i palce u nóg ! Super ! ten weekend naprawdę jest niesamowity ! [/B]:cool2: Quote
grazyna9915 Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Madzia, Diana trzymajcie i nie puszczajcie!!! 11-o letniego pon-ka z tyskiego schroniska umieściłam na forum PON-ów, gdzie spotkał się z bardzo ciepłym przyjęciem. Jak chcecie to sami zobaczcie link poniżej: [URL="http://www.mojeforum.net/pon/viewtopic.php?t=797"][COLOR=blue]http://www.mojeforum.net/pon/viewtopic.php?t=797[/COLOR][/URL] A tu dla przypomnienia kochana i smutna mordka naszego poniastego: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images21.fotosik.pl/224/bb3478562ca3c254.jpg[/IMG][/URL] Quote
Arlene Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 I ja trzymam kciuki, oczywiście! :) Na forum rzeczywiście się PONkiem przejęli... Może ktoś się "skusi". Oby ;) Quote
grazyna9915 Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [CENTER][B]madzia828[/B], chyba jesteś nowym gościem na tym wątku? Pozwól, że w imieniu WSZYSTKICH serdecznie Cię powitam!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [/CENTER] Quote
Arlene Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Witamy, witamy i liczymy na pomoc choćby w podnoszeniu wątku :cool3: Quote
grazyna9915 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [CENTER][SIZE=3][COLOR=red]Oj, pomoc potrzebna!!!![/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red]I to bardzo, bardzo!!!![/COLOR][/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=3][COLOR=red]PSÓW PRZYBYWA [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red]ilość psiaków wsrosła ze 130 na 140.:placz: [/COLOR][/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=3][COLOR=red]To zdecydowanie za dużo!!![/COLOR][/SIZE][/CENTER] [CENTER][COLOR=black]Mam nowe fotki i będę je stopniowo wklejać, ale powiem WAM już, że są tam dwa dobki, jeden bardzo wystraszony czarny piesek podobny do labradora, jamniki, wilczury, dwa śmieszne niewielkie i bardzo wystraszone kundelki oddane z powodu allergii i wiele innych.[/COLOR] [SIZE=3][COLOR=blue][B]RĘCE OPADAJĄ!!!:-( [/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
Mada:) Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Masakra... a już się cieszyłam, że ilość psiaków w naszym schronie spada. :-( No cóż... nie wiem co napisać... Pozostaje nam wierzyć w dobrych ludzi i mieć nadzieję, że ulitują się nad tymi bidami, które cierpią bez powodu, przez ludzi oczywiście... SZUKAMY DOMKÓW !!! Quote
grazyna9915 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Malagos Pokażę Na Pewno. Niestety Mam Tak Zawalony Komputer Zdjęciami, że Za Nim Wgram Dzisiejsze Fotki To Muszę Zrobić Mały Porządek. Będę Siedzieć Sobie Przy Kompie W Nockę To Nad Ranem Chyba Już Wszystko Będzie. Quote
Arlene Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 No nie... Znowu tak wiele piesków czeka na nowe domy :-( Jak sobie myślę, że to wszystko przez ludzi, to mi wstyd, że też należę do tego gatunku... Czekamy na zdjęcia, będziemy ogłaszać oczywiście!! Quote
Mada:) Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Drodzy dogomaniacy, mam cudowną wiadomość ! W ostatnich dniach cztery psiaki z naszego schronu znalazły swoje nowe domy !!! Wśród nich jest terrierowata suńka przedstwiona na tutejszym wątku. Teraz pozostaje nam mieć nadzieję, że przyniosą wiele radości swoim nowym właścicielom ! Quote
grazyna9915 Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [B]sunia o której pisze Madzia to ta z poniższego zdjęcia:[/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images20.fotosik.pl/279/eff0611ef139b149.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Dodatkowo dom znalazł jeszcze jeden psiak i cztery kociaki.[/FONT][/SIZE] Quote
Sielska Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Witajcie Dziewczyny!!! Zorganizowanie Akcji na Dniach Tychów było bardzo dobrym pomysłem. Widziałam ,że zainteresowanie schroniskiem i podopiecznymi było ogromne. Mam nadzieję,że przyniosło to efekty w postaci adopcji choć kilku psiaków i kotków. Miałam tam przyjemność osobiście poznać Grażynkę i zobligowałam się do pomocy (w miarę swoich możliwości). Wszak od dłuższego czasu adopcjami wirtualnymi wspieram schronisko w Milelcu , dlaczego nie pomóc tyskim psiakom. Spróbuję pomarudzić znajomym, może ktoś także będzie w stanie wygrzebać co miesiąc parę groszy. A czy schronisko tyskie ma sponsorów? Może np. można by było Kompanię Piwowarską poprosić o pomoc. Chciałabym w sobotę przyjechać do schroniska, ale nie wiem czy można i czy zastanę tam Grażynkę. Pozdrawiam Quote
grazyna9915 Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [B]Witaj Sielska[/B], cieszę się, że odezwałaś się na wątku i nie ukrywam, że bardzo liczę na Twoją pomoc. Jeżeli chodzi o Twoją wyprawę do schroniska to myślę, że najlepiej by było gdybyśmy tam razem pojechały. Na pw wysyłam Ci mój nr telefonu. I jeszcze jedno sprostowanie. Pieski które były tam prezentowane były z tymczasów, a małe kotki zwinęliśmy dosłownie z przed schroniska, ale jak widziałaś REKLAMOWALIŚMY NA MAXA psiaki schroniskowe i wszystkie zdjęcia które tam były to schroniskowe bidy. Quote
Arlene Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Akcja na Dniach Tyskich rzeczywiście przyniosła wspaniałe efekty! 9 zwierzaków znalazło nowych właścicieli, którzy na pewno będą sie Nimi świetnie opiekować, a i schronisko z pewnością zyskało na popularności :loveu: To był genialny pomysł ;) Quote
Diana S Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Swietne wiesci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Rawa Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Było naprawdę wspaniale, choć musze przyznać, że na początku nie liczyłam na tak duże zainteresowanie. Mam nadzieje, że zdołaliśmy przekonać ludzi do naszego schroniska i niektórzy się tam wybiorą. Quote
Recommended Posts