grazyna9915 Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Mada dzisiaj powiesiłam plakaty w Twojej byłej szkole na oś. "K" nr 37. Teraz jest tam podział na podstawówkę i gimnazjum. Oby dwie dyrekcje przyjęły mnie serdecznie i rozwiesiły po trzy plakaty na każdą szkołę. Na oś. K nawiązałam bardzo miłą i mam nadzieję owocną rozmowę z panią z Bibloteki. Powiedziała, że gdybyśmy chciały zorganizować coś na rzecz schroniska i wykorzystać w tym celu biblotekę to oni chętnie się przyłączą, można np. zorganizować tam małą galerię psich biedaków. Zoologiczny na oś. "K" "Hobbysta również obwieszony, nawet w aptece przy ryneczku zawisła podobizna Sary. Jeżeli ktoś może pomóc w rozwieszaniu plakatów to proszę o pomoc spis cały czas uaktualniam i widać gdzie jeszcze nie ma plakatów. [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=63722&page=71"][COLOR=royalblue]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=63722&page=71[/COLOR][/URL] Oczywiście można wyjść ze swoją propozycją i zaproponować inne miejsce. Jeszcze raz proszę o pomoc w pilnym rozwieszeniu plakatów. Quote
grazyna9915 Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Magda222 Na allegro nie ogłosiłam jeszcze KAJI, AGRO, AZORKA, KAPSLA, KUBY, MAGNATA, NATANA I ROTWAILERA + nowe psiaki, ale one nie mają jeszcze opisów. Ja dziennie będę ogłaszała jednego psiaka na allegro. Jak któregoś umieszczę na allegro to dam link na tym wątku. Quote
grazyna9915 Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Dianeczko kochana, gdzie ty jesteś. POTRZEBUJEMY CIĘ! Quote
grazyna9915 Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Zaczeliśmy ogłaszać psiaki i wczoraj dzięki ogłoszeniu dom znalazł jeden z psiaków. Nie znam bliższych szczegułów, ale wiem, że przyszedł pan po psiaka którego widziała w itnernecie i zaadoptował - co prawda nie tą sunię którą widział - ale inną. Fakt, faktem ogłoszenia przynoszą efekt. Quote
grazyna9915 Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Jeszcze jedna prośba. Czy mogłybyście umieścić reklamę tyskiego schroniska na poszczególnych stronach? Może to w czymś pomoże? Ja na razie mam reklamę na allegro i alegratce: [URL]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/838930_psiaki_ze_schroniska_w_tychach_czekaja.html[/URL] Kociaki są osobno i również na allegro i alegratce: [URL]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/839002_koty_kotki_i_kociaki_ze_schroniska_w.html[/URL] Quote
kaja555 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Wczoraj pokazałam proboszczowi zdjęcia stojaka - niestety stwierdził że za duży i nie mozemy go postawić. On ma mniejszy i na nim umieści plakaty które mu dałam. Możemy donieść coś mniejszego, albo takie tekturowe plakaty które same stoją (tam na zdjęciu w City Point np. Sara taki miała...) :shake: Quote
grazyna9915 Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Chole.... Przecież on nie jest taki duży, ma tylko przeszło dwa metry wysokości! Niestety Sara była na przyklejona na pleksji z CITY POINT. JEST TO ZA DROGIE, ŻEBY KUPIĆ. Ale dziewczyny mają wspaniałe doświadczenie w zdobywaniu dużych kawałków tektury. Co wy na to? Czy będzie to wystarczająco stabilne? Quote
kaja555 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Myśle że by było. Trzeba by wybrać takie dwa lub trzy duże zdjęcia - bo więcej nam nie wystawi. Jutro tam wszystko urządzają na miejscu. Ja moge być u proboszcza tak 15.30, ale na chwile góra do 16.00. Potem moge pójśc w sobotę albo w poniedziałek... Quote
grazyna9915 Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Kaja nie do końca rozumiem. Czy to znaczy że my mamy jutro też iść wszystko ustrajać? Quote
kaja555 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Czyli jutro, w sobotę, możemy spróbować przekonać proboszcza, zeby nam wystawił parę zdjęć w ramach, bo jak na razie to wziął tylko parę plakatów z akcji grudniowej. Wczoraj zaniosłam 2 plakaty do SP. nr 19. W Kormoranie ściągnęłam plakat Miśka. Włąściciel Kory ucieszył się, "że chłop ma juz dom..";) Quote
grazyna9915 Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [CENTER][SIZE=5][COLOR=red][B]Dzięki KAJI555[/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=5][/SIZE][/B] [SIZE=4][COLOR=red]mamy trzy plakaty w TESKO przy towarowej (sama wieszałam na słupach przy kasach)[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]oraz trzy plakaty miały zawisnąć w tzw. TESCO małym.[/COLOR] [/SIZE][SIZE=5][COLOR=red][B]HIP, HIP HURA![/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=5][COLOR=red]DZIĘKI KAJA![/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][/SIZE][/B] [COLOR=black]Dodatkowo:[/COLOR] [COLOR=black]dwa plakaty zawisły w LO kruczkowskim[/COLOR] trzy plakaty w gimnazjum nr 5 dwa plakaty w biblotece przy LUKAS BANKU Niestety w aptece na oś. M dwa plakaty zostały ściągnięte. Ach, dodrukowałam znowu 60 plakatów więc jest co wieszać.[/CENTER] Quote
kaja555 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [SIZE=6][COLOR=red][SIZE=5]DZIĘKI [/SIZE][B]GRAŻYNIE[/B] [SIZE=5]PLAKATY FIZYCZNIE WISZĄ W OBU TESCO I WIELU WIELU INNYCH MIEJSCACH![/SIZE][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=black]Rozmawiałam przed chwilą z p. z Tesco na Edukacji, i 2 już wiszą, a drugie 2 też dzisiaj powieszą. Zgody mailem już nie potrzebują, kierownik powiedział że nie ma problemu.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3]Niestety REAL odmówił, nie zgadzają sie na wieszanie plakatów - możemy jedynie wystawić 2 zdjęcia psiaków + namiary na Schronisko na tablicy informacyjnej przy piekarnii...[/SIZE] Quote
grazyna9915 Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Ach, ten REAL! Na umieszczanie ogłoszeń na tablicy informacyjnej klienci nie potrzebują zgody, a my potrzebujemy? Wiele to nie zaoferowali, tym bardziej, że ogłoszenia są na malutkich kartkach i mogą być tylko na ich drukach. Ale cóż. Trzeba szukać dalej. Quote
kaja555 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 No REAL się nie popisał, wielka łąska że na tablicy ogłoszeń:( Następnym razem powiem im że TESCO jest lepsze! :evil_lol: Quote
Rawa Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Dnia 21.12.2007, w okolichach DH AZET, koło banku PKO SA, znaleziono niedużą zmarzniętą suczkę, mieszańca koloru czarnego, z podpalanymi łapkami i pyszczkiem. Z ogonem ma około 80 cm długości, w kłębie ok. 40 cm. Jest bardzo spokojna i przyjacielska, ma duże, piękne oczy i wydaje się nieco wystraszona. Piesek jest zadbany, ma czystą sierść. Tęskni za domem. Obecnie mieszka u mnie. Kontakt: tel. 600-357-099 GG 9252219 [url]http://img522.imageshack.us/img522/4576/sunia001cx6.jpg[/url] Quote
Arlene Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Wiki znalazłaś bidotkę? :( Masz jakieś zdjęcia tej suni? Quote
Mada:) Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Fotka jest w linku w poście Wiki. Kochana sunieczka :loveu:. Oby się właściciel odnalazł... No to teraz kolej na mnie! :razz: Olcia znalazła kociaczka, Wiki sunię, to teraz ja! Quote
Rawa Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Sunię znaleźli moi rodzice wczoraj ok. 24, kiedy to byli na spacerze z naszym psem. Kiedy Diana zaczęła warczeć myśleli, że to kot, dopiero później zobaczyli trzęsąca się z zimna kuleczkę, leżącą pod drzwiami banku. Quote
Arlene Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='Mada:)']Fotka jest w linku w poście Wiki.[/quote] Noo, teraz to już jest, ale przedtem nie było :cool3: Jest prześliczna! Mam nadzieję, że właściciele się znajdą. Sunia wygląda na super piesia :) Quote
Rawa Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 No to tak... Mam dzisiaj szczęśliwą wiadomość: SUNIA JUŻ JEST W DOMU :) Dosłownie 10 minut temu zadzwoniła pani w sprawie pieska. Dwie minuty później była już u mnie w domu. Kora (bo tak się sunia nazywa) strasznie się ucieszyła na jej widok, a właścicielka miała prawie łzy w oczach. Okazało się, że 2 dni temu Kora uciekła im w czasie spaceru i że mieskza blok obok :) Quote
kaja555 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 no no no, super szybka akcja! To teraz dziewczyny złapcie tego małego czarnego pieska co tak przede mną, grażyną i magdą ucieka! My już jesteśmy w jego oczach spalone...;) Quote
kaja555 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='Dianeczka']No to tak... Mam dzisiaj szczęśliwą wiadomość: SUNIA JUŻ JEST W DOMU :) Dosłownie 10 minut temu zadzwoniła pani w sprawie pieska. Dwie minuty później była już u mnie w domu. Kora (bo tak się sunia nazywa) strasznie się ucieszyła na jej widok, a właścicielka miała prawie łzy w oczach. Okazało się, że 2 dni temu Kora uciekła im w czasie spaceru i że mieskza blok obok :)[/quote] A tak w ogóle, to bardzo mnie cieszy, że zdarzają sie takie zakończenia no i ludzie którzy nie przechodzą obojętnie obok trzęsącej się kuleczki... Super rodzice Dianeczka! :multi: Quote
Rawa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 No może trochę fajni :evil_lol: A ja wszystkim dogomaniakom życzę radości z każdej, nawet najmniejszej rzeczy, miłości osób bliskich, pomyślności w życiu, zdrowia, braku większych zmartwień, motywacji i wytrwałości w pracy na rzecz zwierząt oraz lepszego 2008 roku. 2008 razy wesołych świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku! :santagri: Quote
grazyna9915 Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Dianeczko miło Cię widzieć na forum. Jesteś rewelacyjna i masz wspaniałych rodziców. Cieszę się że mała tak szybko znalazła dom. A zdjęcie wklejam dla wszystkich komu nie chce się wchodzić w link i kto chce zobaczyć, komu WIKI pomogła. [IMG]http://img522.imageshack.us/img522/4576/sunia001cx6.jpg[/IMG] Wiki to jest wspaniałe, że nie przeszliście obojętnie obotk tego psa. Quote
Arlene Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Ale się cieszę, że psina już w domku :) Miała farta! Quote
Recommended Posts