Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o matko, to ten sam pies? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

a kto to jest Ciotka ten mały, biały, skaczący jak piłeczka?

[IMG]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1017508_202744109881748_241448906_n.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Olena84']Czy on czyta to forum? :crazyeye: najpierw gadamy że jest przerazony, to zaczyna ni z gruchy ni z pietruchy latać po działce, potem, że trza mu panny - za 3 sie bierze! zuch - moja krew ;)[/QUOTE]

będziesz płacić alimenty :eviltong:

Posted

Ten mały to podobno Żuczek - hmm, teraz jak to napisalam to przypomnialo mi sie, ze Ty żuczka znasz! Chyba że jak gdzies na fb źle doczytalam...

Alimenty - niet!

Posted

[quote name='Olena84']Ten mały to podobno Żuczek - hmm, teraz jak to napisalam to przypomnialo mi sie, ze Ty żuczka znasz! Chyba że jak gdzies na fb źle doczytalam...

Alimenty - niet![/QUOTE]

to nie może być Żuczek....
jeśli to jest Żuczek, to ja wszystkie psy od tej pory jakie napotkam wysyłam do Hałabajówki
Żuczek???????????????

Posted

hahaha ale się uśmiałam..... moja mama tez nie ogarnia który to Żuczek hehe

Nie to akurat młoda suczka imieniem Dolly wyciągnięta z białogardzkiego schronu cały czas poszukująca swojego domku.

Ba no żeby tylko 3... z 3 mieszka i śpi chyba z Perłą bo go nie widać poza budą.
A biega z 10 laskami i 5 psami więc ma w kim wybierać ale zakochany jest w mojej azjatce 7 miesięcznej ;) właśnie wróciłam z 2h zamykania Maksia... i to tylko dzięki temu, że inne psy wchodziły do takiej zagrody i on w końcu wlazł ufff

No dziad z niego no... ale dzisiaj podszedł i mnie obwąchał i nawet obszczekał ;)

Ale powiem szczerze że muszę odpocząć od takich dzikusów bo to już 3 taki skrajny dzikus.

Posted

Ja tak nie mam czasu żeby dodatkowo siedzieć po kilka godzin i czatować żeby zamknąć go bo na tym cierpią moje prywatne psy bo nie mogę ich wypuścić a u mnie jest wszystko na godziny niestety nie wszystkie się lubię a moj ałabaj nie trawi samców choć jest wykastrowany i strzępy by zostały z Maksia tylko.

Myślę że jeszcze trochę i się ogarnie chłopak bo to jest naprawdę czasochłonne ;(

Posted

[quote name='Olena84'][B]MAKSIO NA FB:[/B]

[URL]https://www.facebook.com/events/174363409403088/[/URL][/QUOTE]
dolaczam...ta metamorfoca wspaniala..pierwsze fotki i potem te z metamorfozy ech:)