Jump to content
Dogomania

Rolf - ideał psa, bernardyna, przyjaciela ... [']['][']

Recommended Posts

• Replies 921
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dorkaa']Rolfik, ty pachniesz Vizirem :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
Raczej świeżością lenora :loveu: :cool3:

[quote name='EveL']Witam menrza :D Coś się nie starasz z tymi fotkami :D[/quote]
Rzona :loveu: No bo jak tu nie wpadasz to i nie mam po co fotek nowych wstawiać :eviltong:

Posted

[quote name='EveL']No dobra, poprawię się, ale ty też musisz :evil_lol:[/quote]
Święte słowa :evil_lol: Marymciu, nie zmuszaj nas do użycia siły :evil_lol:

...perswazji :evil_lol:

Posted

[quote name='EveL']No dobra, poprawię się, ale ty też musisz :evil_lol:[/quote]
Ołki :cool3: W takim razie jutro zrobię fotki, ale być może pojawią się dopiero we wtorek :eviltong:

[quote name='Dorkaa']Święte słowa :evil_lol: Marymciu, nie zmuszaj nas do użycia siły :evil_lol:

...perswazji :evil_lol:[/quote]
Hahaha :evil_lol: Dobra Dorka, nie będę Was zmuszać do tego, tylko grzecznie czekajcie do wtorku :p

Posted

[quote name='panienkabubu']Piękny jest Rolfiś:loveu:[/quote]
Dziękujemy :loveu:
[quote name='Dozia_13']Cześć Rolfuś... ;* jak się trzymasz młody...? zdrów i cały jestes? na fotkach wyglądasz cudnie... :lovue: :lovue:[/quote]
Rolfiś ma się dobrze :) jest cały i zdrowy (tfu, tfu). :) Byliśmy sobie w piatek nad rzeką, rolfiś sobie popływał :loveu: Później już był taki zmęczony że w samochodzie zasnął. Obudził się dopiero jak podjeżdżaliśmy do okienka w Mc Drive żeby złożyć zamówienie.:cool3: Swoją drogą nieźle wystraszył dziewczynę która tam pracowała. No bo wiecie, rolfik po swojemu chciał zamówić sobie frytki, no i zaczął szczekać :evil_lol: Swoją drogą czeka mnie jeszcze sprzątanie samochodu bo to był mój pomysł żeby w obecności rolfka jeść, ba, częstować go nawet frytkami (ofc. to było tylko kilka sztuk) :p Także mam pytanie - kto za mnie sprzątnie te wszystkie śliny? :mdleje:

Posted

Cisza... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ja ci nie pomogę bo mi już mycie i sprzątenie bokiem wychodzi także wiesz... :evil_lol:

Posted

[quote name='Dorkaa']Cisza... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ja ci nie pomogę bo mi już mycie i sprzątenie bokiem wychodzi także wiesz... :evil_lol:[/quote]
Ciekawe dlaczego nie ma chętnych? :hmmmm:
Sama sobie poradziłam :evil_lol: Na zdjęcia będziecie musieli za to trochę poczekać.

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Hej wpadliśmy się przywitać :loveu:[/quote]
Hej :multi::multi:
Zaraz zabieramy rolfka na długi spacer, może będą fotki ;)

Posted

[quote name='Dorkaa']Rolfik czuj się zaszczycony :diabloti:
Masz pozdrowienia od ciotki Dorotki znad Bałtyku :evil_lol:[/quote]
Rolfik dziękuje za pozdrowienia :cool3:

[QUOTE] Berek!:multi: Żądam nowych fotków:loveu: Kiedy będziecie w Porąbce?:loveu:[/QUOTE]
Pochwalony :evil_lol:
Mam wreszcie komp naprawiony :multi: I internet działa bez zarzutu (tfu tfu) :multi: Także fotki już niedługo :p Do Porąbki mieliśmy przyjechać teraz w niedzielę, ale mamy gości do końca tygodnia więc chyba się nie zjawimy :roll:

Posted

[quote name='Dorkaa']Tych fotek to my się chyba nie doczekamy :evil_lol:
Marymciu, w Zabrzu będziesz z Franią :loveu:?[/quote]
Życie :p
No raczej tak :loveu: Cały sezon z nią biegam, jeśli Kasia się tam wybiera to biorę France :)