EveL_ Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Witam menrza :D Coś się nie starasz z tymi fotkami :D Quote
marymek Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [quote name='Dorkaa']Rolfik, ty pachniesz Vizirem :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Raczej świeżością lenora :loveu: :cool3: [quote name='EveL']Witam menrza :D Coś się nie starasz z tymi fotkami :D[/quote] Rzona :loveu: No bo jak tu nie wpadasz to i nie mam po co fotek nowych wstawiać :eviltong: Quote
EveL_ Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 No dobra, poprawię się, ale ty też musisz :evil_lol: Quote
Dorkaa Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='EveL']No dobra, poprawię się, ale ty też musisz :evil_lol:[/quote] Święte słowa :evil_lol: Marymciu, nie zmuszaj nas do użycia siły :evil_lol: ...perswazji :evil_lol: Quote
marymek Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [quote name='EveL']No dobra, poprawię się, ale ty też musisz :evil_lol:[/quote] Ołki :cool3: W takim razie jutro zrobię fotki, ale być może pojawią się dopiero we wtorek :eviltong: [quote name='Dorkaa']Święte słowa :evil_lol: Marymciu, nie zmuszaj nas do użycia siły :evil_lol: ...perswazji :evil_lol:[/quote] Hahaha :evil_lol: Dobra Dorka, nie będę Was zmuszać do tego, tylko grzecznie czekajcie do wtorku :p Quote
Dozia_13 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Cześć Rolfuś... ;* jak się trzymasz młody...? zdrów i cały jestes? na fotkach wyglądasz cudnie... :lovue: :lovue: Quote
marymek Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='panienkabubu']Piękny jest Rolfiś:loveu:[/quote] Dziękujemy :loveu: [quote name='Dozia_13']Cześć Rolfuś... ;* jak się trzymasz młody...? zdrów i cały jestes? na fotkach wyglądasz cudnie... :lovue: :lovue:[/quote] Rolfiś ma się dobrze :) jest cały i zdrowy (tfu, tfu). :) Byliśmy sobie w piatek nad rzeką, rolfiś sobie popływał :loveu: Później już był taki zmęczony że w samochodzie zasnął. Obudził się dopiero jak podjeżdżaliśmy do okienka w Mc Drive żeby złożyć zamówienie.:cool3: Swoją drogą nieźle wystraszył dziewczynę która tam pracowała. No bo wiecie, rolfik po swojemu chciał zamówić sobie frytki, no i zaczął szczekać :evil_lol: Swoją drogą czeka mnie jeszcze sprzątanie samochodu bo to był mój pomysł żeby w obecności rolfka jeść, ba, częstować go nawet frytkami (ofc. to było tylko kilka sztuk) :p Także mam pytanie - kto za mnie sprzątnie te wszystkie śliny? :mdleje: Quote
Dorkaa Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Cisza... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja ci nie pomogę bo mi już mycie i sprzątenie bokiem wychodzi także wiesz... :evil_lol: Quote
marymek Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='Dorkaa']Cisza... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja ci nie pomogę bo mi już mycie i sprzątenie bokiem wychodzi także wiesz... :evil_lol:[/quote] Ciekawe dlaczego nie ma chętnych? :hmmmm: Sama sobie poradziłam :evil_lol: Na zdjęcia będziecie musieli za to trochę poczekać. Quote
marymek Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 [quote name='Paulina_mickey']Hej wpadliśmy się przywitać :loveu:[/quote] Hej :multi::multi: Zaraz zabieramy rolfka na długi spacer, może będą fotki ;) Quote
Dorkaa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Rolfik czuj się zaszczycony :diabloti: Masz pozdrowienia od ciotki Dorotki znad Bałtyku :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Berek!:multi: Żądam nowych fotków:loveu: Kiedy będziecie w Porąbce?:loveu: Quote
marymek Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='Dorkaa']Rolfik czuj się zaszczycony :diabloti: Masz pozdrowienia od ciotki Dorotki znad Bałtyku :evil_lol:[/quote] Rolfik dziękuje za pozdrowienia :cool3: [QUOTE] Berek!:multi: Żądam nowych fotków:loveu: Kiedy będziecie w Porąbce?:loveu:[/QUOTE] Pochwalony :evil_lol: Mam wreszcie komp naprawiony :multi: I internet działa bez zarzutu (tfu tfu) :multi: Także fotki już niedługo :p Do Porąbki mieliśmy przyjechać teraz w niedzielę, ale mamy gości do końca tygodnia więc chyba się nie zjawimy :roll: Quote
Dorkaa Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Tych fotek to my się chyba nie doczekamy :evil_lol: Marymciu, w Zabrzu będziesz z Franią :loveu:? Quote
marymek Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='Dorkaa']Tych fotek to my się chyba nie doczekamy :evil_lol: Marymciu, w Zabrzu będziesz z Franią :loveu:?[/quote] Życie :p No raczej tak :loveu: Cały sezon z nią biegam, jeśli Kasia się tam wybiera to biorę France :) Quote
marymek Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 [quote name='Dollarek']Przesliczny[/quote] Dziękujemy bardzo :) Quote
Dorkaa Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Wróciłam :diabloti: Przywiozłam masę fot :diabloti: Za to tutaj pustki :mad: Quote
marymek Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Ale już niedługo. Zdjęcia mam na aparacie, muszę tylko zgrać, zmniejszyć, zalinkować i wstawić :cool3: Quote
Rahl Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Juuuuuuupiiiiiiiii :multi::multi::multi: Będą zdjęcia, będą zdjęcia :multi: :evil_lol::evil_lol: Quote
Dominika1987 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 O raju.... wprost nie mogę się odkleić od monitora! Coż za przystojniak z Rolfiego :loveu: Bardzo dziękujemy za dowiedziny i pozdrawiamy serdecznie. Rolfiemu przesyłamy mizianko za uszkiem ;) Quote
Recommended Posts