panienkabubu Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Marysia bardzo dobrze Wam dzisiaj poszło :loveu: Quote
Rahl Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='panienkabubu']Marysia bardzo dobrze Wam dzisiaj poszło :loveu:[/quote] Tzn. jak, jak, jak?:crazyeye::loveu: Quote
panienkabubu Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Tzn. jak, jak, jak?:crazyeye::loveu:[/quote] 5 punktów :loveu::loveu: Niestety bez podium, ale bardoz ładnie sobie z Franią poradziła :loveu: Quote
Rahl Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='panienkabubu']5 punktów :loveu::loveu: Niestety bez podium, ale bardoz ładnie sobie z Franią poradziła :loveu:[/quote] Wielkie gratulacje :multi::multi::multi: :kciuki::sweetCyb::laugh2_2::happy1::smilecol::thumbs::cool2::Rose::drinka::beerchug::knajpa::laola::pepsi::cunao: Quote
marymek Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 Nie ma czego oblewać Asia :eviltong: Sędzina powiedziała co i jak, postaramy się jutro wypaść lepiej :) Kasiu jeszcze raz dzięki za psa :loveu::loveu::loveu: Quote
goldenka245 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Dlaczego nawet w ciemności?:diabloti: Frania jest taka mięciutkaaaaaaaaaaa:loveu: Mogę Was jutro odwiedzić znów??:loveu: Quote
Rahl Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='marymek']Nie ma czego oblewać Asia :eviltong: Sędzina powiedziała co i jak, postaramy się jutro wypaść lepiej :) Kasiu jeszcze raz dzięki za psa :loveu::loveu::loveu:[/quote] Jest, jest :eviltong: Czekamy na jutrzejsze wyniki ;););) Quote
Dozia_13 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Witamy...! Widzę, że tu coś nowego.. :P Gratuluje wyników no i trzymam kciuki za jutro... :loveu: Quote
marymek Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='aleb']Marymek, miło było cię poznać :) :) :)[/quote] Za dużo sobie nie pogadałyśmy, ale i tak było mi miło :):) [QUOTE]Mogę Was jutro odwiedzić znów??:loveu:[/QUOTE] Sesyjka zdjęciowa mile widziana :cool3: My tak o 9.00 wyjeżdżamy, kciuki trzymajcie za mnie i Frankę :loveu: Quote
panienkabubu Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Dziewczyny musicie zdać sobie sprawę, że Marysia pierwszy raz w życiu występowała z moją Franią, a Frania wczoraj była w złym humorze, nawet stymulowała kulawiznę!!!!!!! Ja widziałam cały ich pokaz i jestem bardzo dumna z Marysi, że w ogóle dała radę!!! A jeszcze dzisiaj Ci Marysiu powiem co i jak, to będzie lepiej :loveu: Wczoraj było wszystko w biegu, Frania była rozemocjonowana, w stresie, wbiegłyśmy na halę główną, nagle, no i potem nagle została sama z obcą osobą, którą widziała RAZ W ŻYCIU!!!! I tak, że poszła :cool3: Bo tego się bałam! Dzisiaj dziewczyny będą miały godzinę dla siebie, no i ja zniknę, to ciągnąć nie będzie. Takze okromne brawa :klacz: za max ilość punktów i że Marysia dała radę!! Nie od razu Rzym zbudowali, pamiętajcie :loveu: Quote
marymek Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Dziękuje Kasiu za miłe słowa :loveu: Fakt, wczoraj miałyśmy mało czasu, wszystko było na szybko. Ale dzisiaj to sobie z Franią posiedziałam, no i chyba się pannica do mnie przekonała :loveu: Doszłyśmy do finału, tam sobie nie poszalałyśmy, ale następnym razem będzie jeszcze lepiej :) Quote
basia bonnie Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='panienkabubu']... Takze okromne brawa :klacz: za max ilość punktów i że Marysia dała radę!! Nie od razu Rzym zbudowali, pamiętajcie :loveu:[/quote] :klacz::klacz::klacz: !! :loveu: Quote
panienkabubu Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 A to jeszcze tutaj nie napisałam,ze wczoraj Marysia dostała się do FINAŁU ????????? :klacz: Quote
Rahl Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='panienkabubu']A to jeszcze tutaj nie napisałam,ze wczoraj Marysia dostała się do FINAŁU ????????? :klacz:[/quote] Gratulacje :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
marymek Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Dziękujemy :oops: To był dopiero początek mojej kariery z Franciszką, dopiero wam pokażemy na co nas stać :evil_lol: Quote
katik Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Gratulacje! Widziałam cie w sobote i niedziele. Frania z daleka rzucała sie w oczy. :lol: Bardzo fajnie ją wystawiasz. Quote
panienkabubu Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='katik']Gratulacje! Widziałam cie w sobote i niedziele. Frania z daleka rzucała sie w oczy. :lol: Bardzo fajnie ją wystawiasz.[/QUOTE] Mnie też się podoba!!!! :loveu: Quote
marymek Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [QUOTE] Gratulacje! Widziałam cie w sobote i niedziele. Frania z daleka rzucała sie w oczy. :lol: Bardzo fajnie ją wystawiasz.[/QUOTE] [QUOTE]Mnie też się podoba!!!! :loveu:[/QUOTE] Dziękuje bardzo :oops: Quote
panienkabubu Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Marysia zaniedbujesz nas fotkami Rolfika :cool3: Quote
marymek Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Aparat wyjechał do Poznania na Międzynarodowe Targi, jak wróci to fotki będą :eviltong: Quote
Recommended Posts