Jump to content
Dogomania

Rolf - ideał psa, bernardyna, przyjaciela ... [']['][']

Recommended Posts

• Replies 921
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='panienkabubu']5 punktów :loveu::loveu:
Niestety bez podium, ale bardoz ładnie sobie z Franią poradziła :loveu:[/quote]
Wielkie gratulacje :multi::multi::multi: :kciuki::sweetCyb::laugh2_2::happy1::smilecol::thumbs::cool2::Rose::drinka::beerchug::knajpa::laola::pepsi::cunao:

Posted

Nie ma czego oblewać Asia :eviltong:
Sędzina powiedziała co i jak, postaramy się jutro wypaść lepiej :) Kasiu jeszcze raz dzięki za psa :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='marymek']Nie ma czego oblewać Asia :eviltong:
Sędzina powiedziała co i jak, postaramy się jutro wypaść lepiej :) Kasiu jeszcze raz dzięki za psa :loveu::loveu::loveu:[/quote]
Jest, jest :eviltong:
Czekamy na jutrzejsze wyniki ;););)

Posted

[quote name='aleb']Marymek, miło było cię poznać :) :) :)[/quote]
Za dużo sobie nie pogadałyśmy, ale i tak było mi miło :):)

[QUOTE]Mogę Was jutro odwiedzić znów??:loveu:[/QUOTE]
Sesyjka zdjęciowa mile widziana :cool3:

My tak o 9.00 wyjeżdżamy, kciuki trzymajcie za mnie i Frankę :loveu:

Posted

Dziewczyny musicie zdać sobie sprawę, że Marysia pierwszy raz w życiu występowała z moją Franią, a Frania wczoraj była w złym humorze, nawet stymulowała kulawiznę!!!!!!!
Ja widziałam cały ich pokaz i jestem bardzo dumna z Marysi, że w ogóle dała radę!!! A jeszcze dzisiaj Ci Marysiu powiem co i jak, to będzie lepiej :loveu:
Wczoraj było wszystko w biegu, Frania była rozemocjonowana, w stresie, wbiegłyśmy na halę główną, nagle, no i potem nagle została sama z obcą osobą, którą widziała RAZ W ŻYCIU!!!!
I tak, że poszła :cool3: Bo tego się bałam!
Dzisiaj dziewczyny będą miały godzinę dla siebie, no i ja zniknę, to ciągnąć nie będzie.

Takze okromne brawa :klacz: za max ilość punktów i że Marysia dała radę!!
Nie od razu Rzym zbudowali, pamiętajcie :loveu:

Posted

Dziękuje Kasiu za miłe słowa :loveu:
Fakt, wczoraj miałyśmy mało czasu, wszystko było na szybko. Ale dzisiaj to sobie z Franią posiedziałam, no i chyba się pannica do mnie przekonała :loveu:
Doszłyśmy do finału, tam sobie nie poszalałyśmy, ale następnym razem będzie jeszcze lepiej :)

Posted

[quote name='panienkabubu']A to jeszcze tutaj nie napisałam,ze wczoraj Marysia dostała się do FINAŁU ????????? :klacz:[/quote]
Gratulacje :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

[QUOTE] Gratulacje!
Widziałam cie w sobote i niedziele. Frania z daleka rzucała sie w oczy. :lol: Bardzo fajnie ją wystawiasz.[/QUOTE]

[QUOTE]Mnie też się podoba!!!! :loveu:[/QUOTE]

Dziękuje bardzo :oops: