gossia Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Hej! Super Rolfik ale duży ohoho!! Bernardyny są super!!! mOj wujek ma waży 100kg ma na imię Michu i jest długowłosy hihi tylko że twój jest brąz ciemny a wujka to taki bardzo jasny chyba najjaśniejszy brąz noi oczywiście z białym ;) Quote
gossia Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Zapraszam na [URL="http://www.kochampsy97.fbl.pl"]www.kochampsy97.fbl.pl[/URL] tam zjęcia psów i mojego mikrusa i lejdi!!! Quote
EveL_ Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='gossia']mOj wujek ma waży 100kg ma na imię Michu i jest długowłosy[/quote] pies czy wujek? :evil_lol::evil_lol: Quote
marymek Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [QUOTE] Heloł maj low:loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Heloł porąbkowa dziewucho :loveu: [QUOTE][COLOR=Blue]Witanko Dużego i Pańci[/COLOR][/QUOTE] Witamy, witamy :) [QUOTE]Hej! Super Rolfik ale duży ohoho!! Bernardyny są super!!! mOj wujek ma waży 100kg ma na imię Michu i jest długowłosy hihi tylko że twój jest brąz ciemny a wujka to taki bardzo jasny chyba najjaśniejszy brąz noi oczywiście z białym ;-)[/QUOTE] Wujek ma bernardyna, czy "bernardyna"? Tak na przyszłość to unikaj błędów, bo ciężko jest zrozumieć o czym piszesz. [QUOTE]pies czy wujek? :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] No jasne że wujek :evil_lol: Quote
marymek Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Hejka :loveu:[/quote] Hej :loveu: [QUOTE] Czeeeść!!! :multi: :loveu:[/QUOTE] Basia? :-o Ty u nas? Heeeeeeej :loveu: Quote
marymek Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Heeej :loveu: Jeszcze się zastanawiam czy wpaść jutro czy w niedzielę. A tak a propo to od 17 marca mam wolne od szkoły :multi: Rolfik urodzinki ma za 5 dni, nie zapomnijcie! :loveu: Musze mu prezent kupić, tylko nie mam pomysłu. :hmmmm: Ale pogoda bajerancka :loveu: Wiosnaaa :multi: Quote
panienkabubu Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Wpadnij i jutro i w niedzielę :) Majora poznasz:) Quote
Rahl Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Hejka :lol: U mnie zimno:grins: Za pięć dni urodzinki Rolfusia:multi: :hmmmm: a co Rolfik lubi? Trzeba mu dać jakiś prezent :hmmmm: Quote
marymek Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='panienkabubu']Wpadnij i jutro i w niedzielę :) Majora poznasz:)[/quote] Major będzie? Ta śliczna świnka malutka? :loveu: [QUOTE] Hejka :lol: U mnie zimno:grins: Za pięć dni urodzinki Rolfusia:multi: :hmmmm: a co Rolfik lubi? Trzeba mu dać jakiś prezent :hmmmm:[/QUOTE] Co on lubi? Jeść, spać, biegać i tulić się :loveu: 9 urodzinki zbliżają się wielkimi krokami. Ale ten czas szybko leci ... Quote
basia bonnie Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='marymek']Basia? :-o Ty u nas? Heeeeeeej :loveu:[/quote] a dlaczego Ty masz takie wielkie oczy?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu:;) Quote
marymek Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='basia bonnie']a dlaczego Ty masz takie wielkie oczy?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu:;)[/quote] Żeby Cię lepiej widzieć :loveu: :diabloti: Quote
basia bonnie Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='marymek']Żeby Cię lepiej widzieć :loveu: :diabloti:[/quote] czy to oznacza, że zaraz będę w Twoim brzuchu, a potem leśniczy przyjdzie mnie uratować?:diabloti: Quote
marymek Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='basia bonnie']czy to oznacza, że zaraz będę w Twoim brzuchu, a potem leśniczy przyjdzie mnie uratować?:diabloti:[/quote] Tak, dokładnie tak :evil_lol: Rolfik będzie babcią, a leśniczego to sobie poszukaj :diabloti: Quote
basia bonnie Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='marymek']Tak, dokładnie tak :evil_lol: Rolfik będzie babcią, a leśniczego to sobie poszukaj :diabloti:[/quote] no to leśniczy to Bonnie, mój agresor mały :diabloti: Rolfik - babcia Bonnie - leśniczy płci się zgadzają:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marymek Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Jak najbardziej :evil_lol: I nawet rozmiarami wszystko pasuje :evil_lol: Quote
Tepes Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [COLOR=Blue]Witam Witam i o zdrowie pytam:)[/COLOR] Quote
Recommended Posts