Dorkaa Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Oby jak najszybciej :loveu: No to bardzo się cieszymy :) Quote
marymek Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 No to wracamy :loveu: Mamy dla was fotki z seri "O tym jak rolfiś został kowbojem" :loveu: Niestety tylko 4, jakość kiepska :shake: Ale obiecuję się poprawić, w poniedziałek będą jesienne fotki spacerowe :loveu: Także zaczynamy: "Piękne życie prowadzą kowboje..." [IMG]http://img132.imageshack.us/img132/4543/kowboj1fk0.jpg[/IMG] Czasem się nudzą... [IMG]http://img48.imageshack.us/img48/9051/kowboj2st1.jpg[/IMG] Na życie zarabiają śpiewem (wyciem :evil_lol:) [IMG]http://img48.imageshack.us/img48/8581/kowboj3sj1.jpg[/IMG] Jestem dumny z tego kim jestem ... [IMG]http://img141.imageshack.us/img141/4748/kowboj4pi8.jpg[/IMG] No i to by było na tyle. Mam nadzieję, że jakość zdjęć wybaczycie. Miłego oglądania, ja lece z moim kowbojem na spacer :loveu: Quote
ANETTTA Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 hehe super Rolfus czekamy na ten obiecany spacerek on nie wyglada na te 8,5 roku chyba sciemniasz :multi::multi::multi::multi::multi:piekny przepiekny Quote
EveL_ Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 A ja widziałam przedpremieroowoo :cool3::eviltong: Quote
Dorkaa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='EveL']A ja widziałam przedpremieroowoo :cool3::eviltong:[/quote] Zazdroszczę :loveu: Quote
marymek Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 [quote name='ANETTTA']hehe super Rolfus czekamy na ten obiecany spacerek on nie wyglada na te 8,5 roku chyba sciemniasz :multi::multi::multi::multi::multi:piekny przepiekny[/quote] Hej Anetta :multi: Wiem że na tyle nie wygląda :lol: Nikt mi nie wierzy że on tyle latek ma :shake: [quote] Prawdziwy kowboj :evil_lol:[/quote]No baa :loveu: Tylko mu konia brakuje :eviltong: Ale to da się zrobić :diabloti: [quote] A ja widziałam przedpremieroowoo :cool3::eviltong:[/quote] Tak tak, widziałaś widziałaś :loveu: Byłaś pierwszą, widziałaś te foty nawet szybciej niż ja :lol: Quote
marymek Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 W następnej sesji weźmiemy kogoś i będzie koniem, a rolfik na nim pojedzie :diabloti: Ktoś chętny ? :loveu: Quote
Dorkaa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Eeeee.... ja raczej nie, jeszcze go zarażę choróbskiem :evil_lol: Quote
marymek Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Nawet nie zdążysz go zarazić bo się zarwiesz pod jego ciężarem :lol: Dobra, teraz zagadka (bez nagrody :evil_lol:) - co w chwili obecnej (czyt. od dwóch godzin) robi rolfik? :razz: Quote
Dorkaa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Jakaś mała nagroda w postaci fotencji :loveu:? Quote
marymek Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Chwilowo niet :eviltong: Powiem wam, że rolfiś jak zasnął ok. 19:30, to spał w domu do 5:00 rano :lol: o 5 wyszedł na siku, a teraz wcina śniadanko :eating: On generalnie to śpi w budzie swojej, ale tak słodko wczoraj spał na swoim kocyku w domu, że nie chcieliśmy go nawet budzić :loveu: Quote
AneQ Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Noo.. nareszcie są zdjęcia 'Maleństwa' :loveu::lol::evil_lol: Quote
Dorkaa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 No bo czego się nie robi dla takieo Maleństwa :loveu: Fotkii.... :loveu: Quote
panienkabubu Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 :loveu::loveu::loveu: Ale rolfis pieeeeekny jest :loveu: Quote
marymek Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='panienkabubu']:loveu::loveu::loveu: Ale rolfis pieeeeekny jest :loveu:[/quote] Dzięks Kasia :loveu::loveu::loveu: I dzięki za śliczny wpis wiesz gdzie :razz: Myślałam żeby dać dzisiaj new fotki rolfka, ale nie było jakiejś specjalnie ładnej pogody, więc na spacer nawet aparatu nie brałam :shake: Quote
AneQ Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='marymek'] Myślałam żeby dać dzisiaj new fotki rolfka, ale nie było jakiejś specjalnie ładnej pogody, więc na spacer nawet aparatu nie brałam :shake:[/quote] No, pogoda ciągle nie dopisuje:shake: :placz: Quote
marymek Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 A dobrze, dobrze :loveu: Apetycik ma, razy dwa :roll: Taki odkurzacz - jest w stanie zjeść wszystko co widzi :shake: No a poza jedzeniem i spacerowaniem to sobie śpi, o! np. teraz co robi? no śpi :loveu: Ostatnio jadłam sobie płatki Chocapic czy jakieś takie, i rofcio położył się obok mnie, i razem jedliśmy. Wiecie jak takie wspólne jedzenie jednoczy? :loveu: Ja zjadłam 10 razy więcej tych płatków niż rolf, :oops: no bo przecież jemu nie smakują wcale, a wcalee :eviltong: A, z takich dobrych jeszcze wiadomości - fotki MOŻE będą kiedyś :p Quote
ANETTTA Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='marymek']A dobrze, dobrze :loveu: Apetycik ma, razy dwa :roll: Taki odkurzacz - jest w stanie zjeść wszystko co widzi :shake: No a poza jedzeniem i spacerowaniem to sobie śpi, o! np. teraz co robi? no śpi :loveu: Ostatnio jadłam sobie płatki Chocapic czy jakieś takie, i rofcio położył się obok mnie, i razem jedliśmy. Wiecie jak takie wspólne jedzenie jednoczy? :loveu: Ja zjadłam 10 razy więcej tych płatków niż rolf, :oops: no bo przecież jemu nie smakują wcale, a wcalee :eviltong: A, z takich dobrych jeszcze wiadomości - fotki MOŻE będą kiedyś :p[/quote] moj dragon je wsztstko co ja ostatnio ,,niesmakowałao mu bo tak sobie to tłamsiła ale porzarł mandarynki Quote
Recommended Posts