Jump to content
Dogomania

Rolf - ideał psa, bernardyna, przyjaciela ... [']['][']

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 921
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to wracamy :loveu:
Mamy dla was fotki z seri "O tym jak rolfiś został kowbojem" :loveu: Niestety tylko 4, jakość kiepska :shake: Ale obiecuję się poprawić, w poniedziałek będą jesienne fotki spacerowe :loveu:

Także zaczynamy:
"Piękne życie prowadzą kowboje..."
[IMG]http://img132.imageshack.us/img132/4543/kowboj1fk0.jpg[/IMG]
Czasem się nudzą...
[IMG]http://img48.imageshack.us/img48/9051/kowboj2st1.jpg[/IMG]
Na życie zarabiają śpiewem (wyciem :evil_lol:)
[IMG]http://img48.imageshack.us/img48/8581/kowboj3sj1.jpg[/IMG]
Jestem dumny z tego kim jestem ...
[IMG]http://img141.imageshack.us/img141/4748/kowboj4pi8.jpg[/IMG]

No i to by było na tyle. Mam nadzieję, że jakość zdjęć wybaczycie.

Miłego oglądania, ja lece z moim kowbojem na spacer :loveu:

Posted

[quote name='ANETTTA']hehe super Rolfus czekamy na ten obiecany spacerek

on nie wyglada na te 8,5 roku chyba sciemniasz :multi::multi::multi::multi::multi:piekny przepiekny[/quote]
Hej Anetta :multi:
Wiem że na tyle nie wygląda :lol: Nikt mi nie wierzy że on tyle latek ma :shake:

[quote] Prawdziwy kowboj :evil_lol:[/quote]No baa :loveu: Tylko mu konia brakuje :eviltong: Ale to da się zrobić :diabloti:

[quote] A ja widziałam przedpremieroowoo :cool3::eviltong:[/quote]
Tak tak, widziałaś widziałaś :loveu: Byłaś pierwszą, widziałaś te foty nawet szybciej niż ja :lol:

Posted

Nawet nie zdążysz go zarazić bo się zarwiesz pod jego ciężarem :lol:

Dobra, teraz zagadka (bez nagrody :evil_lol:) - co w chwili obecnej (czyt. od dwóch godzin) robi rolfik? :razz:

Posted

Chwilowo niet :eviltong:

Powiem wam, że rolfiś jak zasnął ok. 19:30, to spał w domu do 5:00 rano :lol: o 5 wyszedł na siku, a teraz wcina śniadanko :eating:
On generalnie to śpi w budzie swojej, ale tak słodko wczoraj spał na swoim kocyku w domu, że nie chcieliśmy go nawet budzić :loveu:

Posted

[quote name='panienkabubu']:loveu::loveu::loveu:

Ale rolfis pieeeeekny jest :loveu:[/quote]

Dzięks Kasia :loveu::loveu::loveu:
I dzięki za śliczny wpis wiesz gdzie :razz:

Myślałam żeby dać dzisiaj new fotki rolfka, ale nie było jakiejś specjalnie ładnej pogody, więc na spacer nawet aparatu nie brałam :shake:

Posted

[quote name='marymek']
Myślałam żeby dać dzisiaj new fotki rolfka, ale nie było jakiejś specjalnie ładnej pogody, więc na spacer nawet aparatu nie brałam :shake:[/quote]

No, pogoda ciągle nie dopisuje:shake: :placz:

• 4 weeks later...
Posted

A dobrze, dobrze :loveu: Apetycik ma, razy dwa :roll: Taki odkurzacz - jest w stanie zjeść wszystko co widzi :shake: No a poza jedzeniem i spacerowaniem to sobie śpi, o! np. teraz co robi? no śpi :loveu: Ostatnio jadłam sobie płatki Chocapic czy jakieś takie, i rofcio położył się obok mnie, i razem jedliśmy. Wiecie jak takie wspólne jedzenie jednoczy? :loveu: Ja zjadłam 10 razy więcej tych płatków niż rolf, :oops: no bo przecież jemu nie smakują wcale, a wcalee :eviltong:

A, z takich dobrych jeszcze wiadomości - fotki MOŻE będą kiedyś :p

Posted

[quote name='marymek']A dobrze, dobrze :loveu: Apetycik ma, razy dwa :roll: Taki odkurzacz - jest w stanie zjeść wszystko co widzi :shake: No a poza jedzeniem i spacerowaniem to sobie śpi, o! np. teraz co robi? no śpi :loveu: Ostatnio jadłam sobie płatki Chocapic czy jakieś takie, i rofcio położył się obok mnie, i razem jedliśmy. Wiecie jak takie wspólne jedzenie jednoczy? :loveu: Ja zjadłam 10 razy więcej tych płatków niż rolf, :oops: no bo przecież jemu nie smakują wcale, a wcalee :eviltong:

A, z takich dobrych jeszcze wiadomości - fotki MOŻE będą kiedyś :p[/quote]

moj dragon je wsztstko co ja ostatnio ,,niesmakowałao mu bo tak sobie to tłamsiła ale porzarł mandarynki

• 2 weeks later...