Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

justine, wplacilam 350 zet bo wyjezdzam znow na pare dni i nie chce zeby braklo na hotelik

wylicz prosze do ktorego dnia wlacznie jest oplacony na ten moment zebym wiedziala ile jeszcze ma byc do ewentualnej daty w polowie wrzesnia, kiedy bym Sabe mogla zabrac

duzo o Sabci myslimy juz i traktujemy w myslach jak domownika
tlumacze naszej malej Czipsi ze skonczy sie jej niepodzielne panowanie nad panciostwem, a to trudny piesek po jakichs strasznych przejsciach, o ktorych nic nie wiemy ale czytamy z zachowania Czipsi jak z nut. WCIAZ JESZCZE PO 7 LATACH U NAS!

Posted

bylam wczoraj u Sabci!!!
wplacilam 700zl, wychodzilo na to ze bedzie oplacone do 25 sierpnia, ale pani ktora zajmuje sie Saba powiedziala ze jest juz zaplacone do konca sierpnia!! :) podarowala nam 5dni!!!
oni tam ja wszyscy kochaja bo to naprawde nie ten sam pies, jest troche zazdrosnica, bo chcialaby zeby tylko ja glaskac i odgania inne pieski, one nie moga sie tulac, tylko jej sie to nalezy :) poza tym jest super!! to wesola, pogodna, szczesliwa sunia!
Poraz kolejny uslyszalam opinie ze Sabka moze miec max 2lata.
Ogloszenia caly czas mamy, ale mysle, barkot, ze to wam ona jest przeznaczona...

(niestety roztrzepana ciotka zapomniala baterii do aparatu i nici ze zdjec)

Posted

i jeszcze jedna super wiadomosc!!! dostalam dzisiaj maila od Ani, ktora napisala ze wspolnie z rodzina postanowili ze Saba ma oplacony hotelik do 10 wrzesnia!!!! :multi: :multi: :multi: :lol: :lol: :lol:
kochani ludzie!!!

Posted

[quote name='justine.']i jeszcze jedna super wiadomosc!!! dostalam dzisiaj maila od Ani, ktora napisala ze wspolnie z rodzina postanowili ze Saba ma oplacony hotelik do 10 wrzesnia!!!! :multi: :multi: :multi: :lol: :lol: :lol:
kochani ludzie!!![/quote]

kochani ludzie, jestem bardzo wdzieczna

przekaz Im, ze tym gestem pomoga innym psiakom, bo moge z tej kaski ktora bym musiala wplacic na hotelik wspomoc innego bidula (niestety znalazlam juz bardzo smutny watek, bardzo swiezy dramat rannego szczeniaka). Na gwalt potrzeba pieniazki na leczenie. Jak zwykle.:-(:shake:

Posted

u mnie szalenstwo ale jakos do przodu
mam przyjaciol w Borach Tucholskich i juz sie z nimi wstepnie umawiam ze ich odwiedze (taki pretekst zeby w taka podroz pojechac)

Bory to juz znacznie blizej Szczecina niz Krakow
jeszcze nie znam dokladnej daty ale w okolicy polowy wrzesnia by to bylo

czy znalazlby sie transport dla Sabci gdzies w te okolice, albo Bydgoszcz, albo Poznan, albo Chojnice, albo jeszcze cos w tym kierunku? moze ktos by jechal akurat? ja podjade gdzie bedzie trzeba, ale nie ukrywam ze do Szczecina to straszny dla mnie kawal drogi

Sabcia nawet nie podejrzewa jak daleka droga przed nia...

Posted

Sabcia jest grzecznym psiakiem, poradzi sobie
do 15.09 i po 24 jestem dostepna i moge pomoc jakby sie nie znalazl transport to podwioze choc do poznania pociagiem Sabke

Posted

cudne cioteczki jestescie, bedziemy w kontakcie na biezaco
bo teraz trudno cos ustalic konkretnie, data jeszcze nieprecyzyjna

ciesze sie juz bardzo;)

moja Czipsi wlasnie paskudnie przeciela lape na spacerze... chyba bedziem jutro szyc:shake: na razie dzielny TZ zrobil opatrunek

takie to sa radosci i smutki dogomaniakow

Posted

na razie trwa walka zeby Czipsi chociaz przez chwile nie wyrywala szwow
kolnierz odpada bo po zalozeniu jej kolnierza chciala popelnic samobojstwo glowa o sciane, wiec pozostalo nam dyzurowanie i pilnowanie:roll:

a Sabusia moze juz odcinac dni (jak w wojsku) ile pozostalo dni do wyjscia do domu

Posted

sprawy sie maja tak:

w weekend 15/16 wracam ze zlecenia za granica
bede musiala odespac i pobyc w domu ze 2 dni zeby pozalatwiac pilne sprawy (bo wyjezdzam juz za dwa dni i troche mnie nie bedzie)

i potem chce jechac po Sabcie, czyli w gre wchodza dni poczawszy od srody 19.09 wlacznie
czy ktos wtedy moglby podjechac z nia do Szczecinka, albo Chojnic albo Tucholi?albo jeszcze gdzie indziej jak by komu pasowalo? moi znajomi z Borow wyjechali i tak naprawde moj wyjazd bedzie tylko po Sabcie, a nie troche towarzyski jak planowalam. wiec im dalej na poludnie by ktos jechal tym dla mnie lepiej.

za hotelik po 10.09 oczywiscie wplace ile wyjdzie dniowek

czekam czy beda jakies propozycje transportu
wyjezdzam, ale teraz bede sie starala tu zagladac codziennie, zeby cos dograc

Posted

no wiec tak kochani
jak zwykle pozytywnie sie zaskoczylam reakcja panstwa u ktorych przebywa Sabcia, w zyciu nie spotkalam takich dobrych ludzi :)

pani zadzwonila i zaproponowala ze jej corka pojedzie pociagiem w piatek 21.09 do krakowa, za zwrotem kosztow, barkot pasowaloby ci? mysle ze to super wyjscie a pani sama to zaproponowala! :multi: