justine. Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 skoro juz tyle czeka to poczeka jeszcze miesiac... dziekujemy Ci barkot, to dzieki Tobie Saba ma szanse na nowe zycie, jutro do niej jade, beda fotki :) Quote
barkot Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 justine, wplacilam 350 zet bo wyjezdzam znow na pare dni i nie chce zeby braklo na hotelik wylicz prosze do ktorego dnia wlacznie jest oplacony na ten moment zebym wiedziala ile jeszcze ma byc do ewentualnej daty w polowie wrzesnia, kiedy bym Sabe mogla zabrac duzo o Sabci myslimy juz i traktujemy w myslach jak domownika tlumacze naszej malej Czipsi ze skonczy sie jej niepodzielne panowanie nad panciostwem, a to trudny piesek po jakichs strasznych przejsciach, o ktorych nic nie wiemy ale czytamy z zachowania Czipsi jak z nut. WCIAZ JESZCZE PO 7 LATACH U NAS! Quote
justine. Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 bylam wczoraj u Sabci!!! wplacilam 700zl, wychodzilo na to ze bedzie oplacone do 25 sierpnia, ale pani ktora zajmuje sie Saba powiedziala ze jest juz zaplacone do konca sierpnia!! :) podarowala nam 5dni!!! oni tam ja wszyscy kochaja bo to naprawde nie ten sam pies, jest troche zazdrosnica, bo chcialaby zeby tylko ja glaskac i odgania inne pieski, one nie moga sie tulac, tylko jej sie to nalezy :) poza tym jest super!! to wesola, pogodna, szczesliwa sunia! Poraz kolejny uslyszalam opinie ze Sabka moze miec max 2lata. Ogloszenia caly czas mamy, ale mysle, barkot, ze to wam ona jest przeznaczona... (niestety roztrzepana ciotka zapomniala baterii do aparatu i nici ze zdjec) Quote
doris_day Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 oooo fajny gest ze strony Pani Ewy :) Sabcia jest kochana ... Quote
justine. Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 nie ze strony pani ewy :) jej corki... w koncu to jej hotel ;) Quote
justine. Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 i jeszcze jedna super wiadomosc!!! dostalam dzisiaj maila od Ani, ktora napisala ze wspolnie z rodzina postanowili ze Saba ma oplacony hotelik do 10 wrzesnia!!!! :multi: :multi: :multi: :lol: :lol: :lol: kochani ludzie!!! Quote
barkot Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='justine.']i jeszcze jedna super wiadomosc!!! dostalam dzisiaj maila od Ani, ktora napisala ze wspolnie z rodzina postanowili ze Saba ma oplacony hotelik do 10 wrzesnia!!!! :multi: :multi: :multi: :lol: :lol: :lol: kochani ludzie!!![/quote] kochani ludzie, jestem bardzo wdzieczna przekaz Im, ze tym gestem pomoga innym psiakom, bo moge z tej kaski ktora bym musiala wplacic na hotelik wspomoc innego bidula (niestety znalazlam juz bardzo smutny watek, bardzo swiezy dramat rannego szczeniaka). Na gwalt potrzeba pieniazki na leczenie. Jak zwykle.:-(:shake: Quote
justine. Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 barkot kochana jak tam przeprowadzka i remonty? moze trzebaby o jakims transporcie zaczac myslec? Quote
doris_day Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Ale super wiadomosc, Pani Ewa super kobitka jest ze przedłuzyla za darmo hotel :) Quote
justine. Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 pamietaj ze hotelik jest Ani i to wspolnie podjeli taka decyzje :) takze zasluga calej rodziny!! :) Quote
barkot Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 u mnie szalenstwo ale jakos do przodu mam przyjaciol w Borach Tucholskich i juz sie z nimi wstepnie umawiam ze ich odwiedze (taki pretekst zeby w taka podroz pojechac) Bory to juz znacznie blizej Szczecina niz Krakow jeszcze nie znam dokladnej daty ale w okolicy polowy wrzesnia by to bylo czy znalazlby sie transport dla Sabci gdzies w te okolice, albo Bydgoszcz, albo Poznan, albo Chojnice, albo jeszcze cos w tym kierunku? moze ktos by jechal akurat? ja podjade gdzie bedzie trzeba, ale nie ukrywam ze do Szczecina to straszny dla mnie kawal drogi Sabcia nawet nie podejrzewa jak daleka droga przed nia... Quote
justine. Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Sabcia jest grzecznym psiakiem, poradzi sobie do 15.09 i po 24 jestem dostepna i moge pomoc jakby sie nie znalazl transport to podwioze choc do poznania pociagiem Sabke Quote
BoWa Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Do Szczecinka ją dowiozę, stamtąd to już blisko! Quote
barkot Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 cudne cioteczki jestescie, bedziemy w kontakcie na biezaco bo teraz trudno cos ustalic konkretnie, data jeszcze nieprecyzyjna ciesze sie juz bardzo;) moja Czipsi wlasnie paskudnie przeciela lape na spacerze... chyba bedziem jutro szyc:shake: na razie dzielny TZ zrobil opatrunek takie to sa radosci i smutki dogomaniakow Quote
justine. Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 do wesela sie zagoi..!! trzymaj sie czipsi!!! Quote
justine. Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 i jak tam Czipsi sie czuje? bo Sabka ciagle na was czeka ;) Quote
barkot Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 na razie trwa walka zeby Czipsi chociaz przez chwile nie wyrywala szwow kolnierz odpada bo po zalozeniu jej kolnierza chciala popelnic samobojstwo glowa o sciane, wiec pozostalo nam dyzurowanie i pilnowanie:roll: a Sabusia moze juz odcinac dni (jak w wojsku) ile pozostalo dni do wyjscia do domu Quote
rotek_ Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 wszystko idzie w dobrym kierunku... barkto, dobra duszo....oby wszystko nadal szło bez żadnych problemów Quote
justine. Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 barkot a mozeby jz kombinowac transport? bo ostatnio ciezko z tym wlasnie... Quote
doris_day Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 no wlasnie ;/ ostatnio bylo kilka trudnosci Quote
barkot Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 sprawy sie maja tak: w weekend 15/16 wracam ze zlecenia za granica bede musiala odespac i pobyc w domu ze 2 dni zeby pozalatwiac pilne sprawy (bo wyjezdzam juz za dwa dni i troche mnie nie bedzie) i potem chce jechac po Sabcie, czyli w gre wchodza dni poczawszy od srody 19.09 wlacznie czy ktos wtedy moglby podjechac z nia do Szczecinka, albo Chojnic albo Tucholi?albo jeszcze gdzie indziej jak by komu pasowalo? moi znajomi z Borow wyjechali i tak naprawde moj wyjazd bedzie tylko po Sabcie, a nie troche towarzyski jak planowalam. wiec im dalej na poludnie by ktos jechal tym dla mnie lepiej. za hotelik po 10.09 oczywiscie wplace ile wyjdzie dniowek czekam czy beda jakies propozycje transportu wyjezdzam, ale teraz bede sie starala tu zagladac codziennie, zeby cos dograc Quote
doris_day Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78631"][B]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78631[/B][/URL] [B]BAZAREK DLA LOLUSIA, LUKI I BURSZTYNKI CZ.1[/B] Quote
justine. Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 no wiec tak kochani jak zwykle pozytywnie sie zaskoczylam reakcja panstwa u ktorych przebywa Sabcia, w zyciu nie spotkalam takich dobrych ludzi :) pani zadzwonila i zaproponowala ze jej corka pojedzie pociagiem w piatek 21.09 do krakowa, za zwrotem kosztow, barkot pasowaloby ci? mysle ze to super wyjscie a pani sama to zaproponowala! :multi: Quote
Recommended Posts