vicvictoria Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Skoro nas karmią takim świństwem http://pieniadze.fakt.pl/Wedliny-faszerowane-sa-breja-Zobacz-z-czego-robia-wedline-,artykuly,210695,1.html , to co mogą w takim razie ładować do karm zwierzęcych ? Quote
filodendron Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 A kto mądry kupuje tanie parówki i tanie pasztety? Lepiej nie jeść mięsa w ogóle. Wędlina wędlinie nierówna. Karma karmie, a gazeta gazecie ;) Choć ja tam pasztetów, parówek ani karmy dla psa nie kupuję ;) ;) Quote
vicvictoria Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 Do tego mądrość nie jest potrzebna , tylko kasa . A rzeczywistość jest taka , że w Polsce panuje bieda i ludzie to kupują . Taka jest prawda . Quote
filodendron Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Nie bieda panuje, tylko goopota. Lepiej groch, soczewicę, warzywa i owoce niż te parówy za grosze, w których nawet mój pies mięsa nie wyczuwa, bo nie chce zjeść - kiedyś takie przez przypadek i z rozpędu kupiłam na smaki przy strzyżeniu - nie ruszył. Quote
endurka Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 to akurat Fakt, więc trzeba podzielić na 4 na pierwszym zdjęciu tytułowym w art. NIE znajduje się MOM Quote
filodendron Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 endurka napisał(a):to akurat Fakt, więc trzeba podzielić na 4 Co fakt to fakt ;) Quote
Recommended Posts